Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, и аз съм към тази тема, аз съм от гео милев, има ли майки за разходки в парка. Не познавам такива с бебета големи колкото нас/9 месеца/.Да питам и друго имате ли впечатления от детската кухня в яслата на Хр.Максимов и тази на Коперник коя е по добра, ако има майки който я ползват или сега ще почват пишете. Ние сме записани и на двете и другия месец започваме в една от тях.Ще се радвам ако някой от района пише Simple Smile

# 541
# 542

Да се похвалим и тук . Марти е приет в Мечо Пух (тази на Хемус) от септември. Успех на всички деца от квартала.

# 543
Здравейте, и аз съм към тази тема, аз съм от гео милев, има ли майки за разходки в парка. Не познавам такива с бебета големи колкото нас/9 месеца/.Да питам и друго имате ли впечатления от детската кухня в яслата на Хр.Максимов и тази на Коперник коя е по добра, ако има майки който я ползват или сега ще почват пишете. Ние сме записани и на двете и другия месец започваме в една от тях.Ще се радвам ако някой от района пише Simple Smile

Ние сме в Яслата на Хр. Максимов и кухнята е една за всички, до колкото знам. Не сме имали оплаквания, детето си я яде от 2 години. А и самата ясла е страхотна, особено лелките в 4та група.

# 544
  • София
Здравейте,
някой да има отзиви от химическото чистене в Скай сити? Имам да давам сако, палто и кожено яке, но да не ми ги съсипят.

# 545
lubabel, нали искахте в 168? Синът ми бе 1 г в 4-та група в яслата на Хр. Максимов при леля Цеци, госпожите Божкова и Стоянова. Още поддържам контакти с тях. Много им се радвам всеки път като ги видя. Страхотни са.

# 546
lubabel, нали искахте в 168? Синът ми бе 1 г в 4-та група в яслата на Хр. Максимов при леля Цеци, госпожите Божкова и Стоянова. Още поддържам контакти с тях. Много им се радвам всеки път като ги видя. Страхотни са.

Исках, но се уплаших, а ако го бях оставила на 1во желание щеше да влезе и там без проблем, но какво да се прави. Важното е, че е приет.
Ние сме  от 01,09,2009 до сега при Божкова, но няма Цеци, а Стоянова я преместиха в друга група.

# 547
Здравейте, съседки и съкварталки.
Чак сега открих този форум... Много се надявам да можете да ми кажете дали в Слатина има държавна млечна кухня и къде е. Ще ви бъда много благодарна, че изрових някакви сайтове със списъци, където ни няма. Не мога да го повярвам това (някак си)
Благодаря ви предварително!

Здравей,
кухня в Слатина има в 65 ОДЗ. Ние лично не сме вземали от там, но я хвалят храната. Дава се в сградата на градината. В еднократни опаковки е - или поне беше миналата година.

Я каква темичка имало тука  Rolling Eyes
Да се наместя и аз - от Слатина сме и виждате в подписа ми колко сме големи  Simple Smile
Та да питам за тази кухня в 65 ОДЗ. Ние понеже сме по "старото" захранване, вече ядем всичко, та ЛЛ ни даде бележка, че може да минем на детска кухня. Има ли някакво условие от самата кухня обаче, някой ми беше споменал, че можело ако детето е над 11 месеца  newsm78

# 548
Миналия месец проверявахме да се запишем - таксата е 34 лв месечно, но имат лимит 50 деца и за да се запише някой нов, трябва някоя майка да се откаже. Но най добре да си провериш и ти, казаха, че през летните месеца се случва някой да се откаже. Ние се записахме на частна кухня . За възрастта не съм питала, малко по големи сме и ядем всичко. Simple Smile Ако се запишеш трябва и бележка от личния лекар.

# 549
имам бележка, но общо взето още умувам дали и ние да не отидем на частна...
вие къде сте се записали? и какво ти е впечатлението?

# 550
Ще се спре водата в р-н Изток утре 11ч- 23ч
За подробности http://www.sofiyskavoda.bg/future_water_stops_05.aspx

# 551
Ние взимахме от Ян Бибиян, но малката не я хареса и тази седмица ще взимаме от беборани.

# 552
имам бележка, но общо взето още умувам дали и ние да не отидем на частна...
вие къде сте се записали? и какво ти е впечатлението?

В Ян Бибиян. Общо взето съм доволна, а и детето я харесва, така че засега няма да я сменям. Имаха период, в който разреждаха храната, но се надявам, че отмина, защото напоследък са оправили консистенцията и грамажа Simple Smile Една приятелка взимаше в началото от 65 ОДЗ, но се отказа. Вече съм забравила защо, но мисля, че беше заради това, че трябва да се записваш за цял месец предварително, не можеше седмица за седмица например.

# 553
Не знам дали е мястото тук да пиша, но надеждата умира последнааа  Mr. Green
Живея в Изток. Дъщеря ми е на 3 години и от Септември тръгва на ДГ в 29-то ОДЗ "Слънце", което ми е безумно далеч,от прозореца си гледам ЦДГ "Латинка"... Надявам се да открия майка със същия проблем и да се разменим... Говорих и с двете директорки, и двете обещаха да съдействат за размяната, само да има желаещи и в "Латинка".

# 554
  • София
Любезна, пиши и в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493344.0
И на други майки по една или друга причина им се налага да мислят за смяна на ДГ. А може и направо да пуснеш отделна тема в подфорума за градините.

Общи условия

Активация на акаунт