Отговори
# 105
Алекс също се влошава  Tired освен ,че носа вече тече непрекъснато се здобихме и с кашлица ,направо умирам от яд ,че няма да можеме да дойдеме на партито  Sad толкова маразя да изпускаме такива мероприятия ,че не е истина.
Дано само да не вдигне Т че ще се застрелям  ooooh!
Хубаво изкарване и ще чакам снимките .

# 106
  • София
Привет, милички Hug

Пак се напълни темата с болести TiredНие снощи почти не спахме,Дани беше с 39.Днес го прегледаха и гърдите са чисти,гърлото е зачервено,кашля откъртващо и има ужасна хрема.За сега още се лекуваме без антибиотик,утре сутринта ще го заведа при педи и тя може би ще му пусне изследвания, предполага ,че е вирусно. Я кажете ,мамите,които имате от тези помпички за нос,които се включват към прахосмукачката,от къде се купуват?Ужасна му е хремата,а нищо не изтича навън,още не може да си духа носа,показвам му,но не схваща,смърка навътре.

Дано всички болни дечица бързо се възстановят и да изкарат по-леко болестта Praynig

Весело изкарване на партито Hug
Целувки!!!

# 107
Тасинка, аз пречиствам нослето на Вики по следният начин:

- почиствам го с клечки за уши много внимателно;
- пръскам стеримар или физиологичен разтвор във всяка ноздричка;
- пак почиствам с клечките и с кърпичка;
- пръскам 1-2 капки коларгол във всяка ноздричка.

Определено има ефект. Дано и при вас да има!

Аз към тези помпички-"прахосмукачки", които изсмукват секретите съм малко резервирана, но всеки си знае...  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички!

# 108
  • София
Мишел, мерси Hug То и аз така процедирам,но така само му се поотпушва нослето,а иначе продължава да се дави от сополи,прекалено много са,а не мога да ги извадя навън Rolling Eyes

# 109
и ние проспуснахме партито. Сара беше 2 дни с Т, а от вчера аз се тръшнах и направо съм като ударена с чук. Жалко, и аз мразя да пропускам такива срещи. Тася, тия помпички ги има в Малечко, Щъркел, изобщо във почти всички бебешки магазини.
Хайде, чакаме снимките от партито днес!

# 110
  • София, център
Егатииииииииииии гадното, как се натръшкахтее, пуууууууу !!!

Дай Боже да го пропуснем тоя вирус, че идват първо топли дни, чака ни ясла, а и за другия уикенд да сме здрави и да попътуваме на хотелче и да се повеселим... Laughing

Целувам ви всички и ви пожелавам бързо въстановяване...

Между другото сме на един билков имуностимулант - Имунобор kids - оня с ужасната реклама  Mr. Green, той може да се взима и успоредно с Оксилококциум ( така ли беше ),защото е дното е хомеопатия, а другото билка, така че надрусайте ги яко бебетата и айде на крак пак... Hug

целувки от нас

# 111
Мами, сори че не успях да стигна, но вчера таксито, в което пътувах катастрофира и си ударих лошо главата. Днес цял ден спя и май утре все пак ще позволя да ми направят снимка  newsm78. Вчера се подписах на лекарката от линейката, че не желая да ме водят в болница, ама май сглупих... Егати некадърните шофьори бродят просто. Спомням си, че му крещях, че такива като него трябва да ги разстрелват  Joy, ама бях в шок

# 112
  • Варна
Мале, Ger4o, все на теб такива работи, значи. ooooh! Слава Богу, че се е разминало леко. Praynig
Много болнички дечица, бе. Какви бяха тез бацили, край нямаше. ooooh! Бързо оздравяване на всички. Hug
Лъчко наистина много прилича на Писи и Дани. Heart Eyes Да са живи и здрави всички. Hug
Моята Габи другия месец става на годинка. Направо не мога да повярвам.  Rolling Eyes

# 113
  • София
ДАНИ, ЧЕСТИТ СИН  newsm51 ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И САМО ДА ТЕ РАДВА И на мен ми прилича на Писи Heart Eyes Направо се размазах от лбов като видях снимките Flutter Heart Eyes

Тася, помпичката за нос си я поръчах от Данет Peace Много доволна ще останеш. Пак казвам-много е нежна, просто като чуе прахосмукачка човек и звучи грубо.
Заслужава си парите. Аз като му издърпвах сополите на Дени и спеше спокойно детето Rolling Eyes Иначе абсурт-кашляше цяла нощ.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:36 от ketito

# 114
Герчо  Heart Eyesмиличка много стискам палци да си добре-леле ,какви са тия шофьори  #Cussing outдобре,че не си била с Иван Praynig
Катенце  Heart Eyesти не можеш да повярваш ама аз хептен,имам чувство,че вчера роди Габи-ама на чужд гръб бързо порастват децата.
Вчера пак направих неуспешен опит да лунувам и пак ме изцепи главата ,сънувах торти и станах посред нощ да ям бисквити Crazy
Днес мъж ми е рожденник ,много си хареса подаръка-подарихме му с Б(защото и той дойде с мен до тур.агенцията)  полет с парапланер и ми беше притеснено дали ще се зарадва Hug

# 115
Здравейте мамчета ,

Лелеееееее Лъчко е същинско копие на Писи.Дани, да ти е жив и здрав Hug
Пак болести значи , дано бързо оздравеят болните дечица.Нашия татко беше болен миналата седмица и три вечери обикаляхме кръчмите докато заспи малката , та да не се срещат.

Вчера макар и малко си изкарахме добре. Зори се беше постарала  всичко да е както трябва , децата имаха страхотна торта Калинка.Катето си имаше диадема с Калинки а , АНА - МАРИЯ беше облечена като страхотно пролетно цвете.Чакаме снимки от Кали и Лили.  Всичко беше хубаво , само дето май нещо пропуснахме момента с подаръчетата , аз така си занесох и върнах един  подарък (цветни моливи и тефтерче) , който бях приготвила . Докато си седяхме самотни мамите ми хрумна  , че вече нямаме нужда от срещи с деца и без деца , защото те са достатъчно самостоятелни и си играят и без нас , когато има аниматорки , та идеята ми е (само го споделям , а ако искате може и да се осъществи) можем да си се срещаме в клубче
 ( Фъни е доста удобно) .Е все има по някое сладурче , което не иска да се откъсне от мама , но.... няма да се налага предварителни менюта , защото за два часа нищо не се изяжда и изпива , но поне децата си поиграват. Това са само нахвърляни мисли.......аз така или иначе от другия месец съм "бездетна" и май ще се натискам да идвам по срещи с деца , че моето ще ми липсва  Mr. Green

Герчо , дано всичко е добре при теб Peace

# 116
Добро утро,

Зоуи, днес ли беше операцията на Дани  Confusedстискам плаци и ще се моля за вас  Praynig

Герчо, ужас, иди се прегледай на всяка цена, ох звучи много страшно..и аз съм тръгнала шофьор да ставам  ooooh!в тая гадна София Confused

Прекрасен е Лъчко  Grinningнаистина си приличат много с Писи, да е жив и здрав милият  Grinning

Ние пропуснахме партито заради пусти сополи. А и вчера мъж ми беше рожденник, та имахме мноооого гости. Вечерта Алис си легна чак в 11 и 30, за пръв път в живота си, и такъв рев му уари от превъзбуда, че едвам я успокоихме. Да се похваля ли  newsm78....айде ще си кажа....вече сме без памперс. Казва си и нямаме пропуски, вчера вечерта въпреки гостите и забавленията не се разсея и ходи 5-6 пъти до тоалетна. Много съм щастлива  Grinning

Мила, да е жив и здрав мъжа ти  Hugвсе така да ви обича, а вие много да го слушате  Wink

Днес сутринта Али много плака като тръгнах за работа. Направо ми разби сърцето, сега цял ден ще ми е криво  Confused

# 117
Добро утро и от мен  Hug
Еее какъв гаден ден ми беше вчера не е истина просто  Tired не стига ,че изпуснахме партито ами и цял ден чистене и разправий вкъщи  ooooh!
Цеци идеята ти е добра наистина във Фъни е удобно  Peace
Днес сигурно ще изпишат Дани  Heart Eyes дано вече се е възстановила ,при първото раждане пак се беше схванала много лошо от упоиката  Sad ,а между другото Лъчко найстина прилича на Писи ама на мен ми се струва ,че и на баща си приличат  Grinning
Спомням си ,че когато бяхме в болницата  първия ден излизам отвън ,че ми бяха дошли на свиждане и погледа ми се закова на един мъж за който след секунда бях сигурна ,че  е бащата на Писи  Crazy след малко се появи Дани и вече се потвърдиха подозренията ми  Laughing а после неможех да се начудя как е възможно бебе на 3-4 дена толкова много да прилича на някого  Grinning та сега незнам дали точно и само на Дани приличат двамата сладури  Heart Eyes
Днес Алекс си е вкъщи и ще се бориме със хремата и кашлицата  Tired само се моля Т да не ми вдига и да се оправи до петък  Wink

Стискам палци операцията на Дани да мине бързо и успешно  Praynig

Герчот от коя страна си си ударила главата и във какво? Дано да не е нещо сериозно.

Дейзи ,браво на Али ,как мечтая и аз за този момент ,но май скоро няма да ме огрее  Tired Алекс е като нвменяем в това отношение ,говоря му повтарям ама до тука нямаме дори едно успешно ходене до тоалетна ама дори веднъж ей така за стимул няма ,слагам го седи седи става и всичко в памперса си свършва.

Мила ,да е жив и здрав мъжа ти и хубаво изкарване довечера  Hug

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 09:13 от miki3

# 118
Привет Simple Smile

Ние не успяхме за РД, но се нанасяхме след основен ремонт и не мога де ви опиша какво чудо е  Shocked

Ще чакаме снимки  Peace

# 119
След половин 4ас тръгваме моми4ета,сърцето ми ще изско4и от притеснение Sad,нямахме интернет и затова не съм писала.В4ера ходихме до плажа,имам и снимки,но ще ги пусна като се приберем утре,4е тази ве4ер ще спим в болницата Rolling EyesДани много го беше страх от водата в на4алото,ама после неискаше да излиза,всъщност само краката му потопихме де,4е водата е доста студена.
Айде моми4ета,ще направя вси4ко възможно да се вклЮ4а утре,ако имаме интернет Hug

Общи условия

Активация на акаунт