Отговори
# 90
  • София
Леле-е-е,душичка сладка Hug,все едно Писи гледам,страшно си приличат!Джеси,кажи как са,как е Дани?

МОя Дани днес цял ден е с температура,не е висока-до 37.7,но явно му е лошо ,защото цял ден иска да го гушкам и сега заспа рано рано,и кашлицата е отвратителна...

Да си изкарате хубаво утре,чакам снимки  Hug

Зоуи,много гушки Hug

Финети,много е пораснал малкия,голям сладур Hug

# 91
Мале Лъ4ко наистина все едно Писи гледаш,пу пу сладур,Джеси прати много поздрави на Дани,4акаме я с нетърпение Hug

# 92
И на мен Лъчко на Писито ми прилича,те и двамата сякаш са одрали кожата на мама  Grinning
Най-вероятно началото на седмицата ще ги изпишат,добре са  Simple Smile Дани само се оплака,че малко е схваната от упойката  Laughing
Знае,че всички я чакате да пише  Heart Eyes и щом са си в къщи ще разкаже подробно как е минало всичко! Simple Smile

# 93
Привет!

Ей какъв сладур е Лъ4ко  Heart Eyes Двсеси предай много поздрави и целувки от нас на Дани!!!

Ей май само аз ще съм на РДто утре ! Веси не можем да го отловим резервирано е ве4е, после идва Великден и няма кога, така 4е това е решението - сложи Маги да спи в 1 и готово Simple Smile Анна–Мария също спи до 5 ама утре ще я слова по-рано прсото . Ве4е не са бебета - за 1 дне можем на попроменим режима им Wink
Сополите не са заразни так 4е няма от какво да се притеснявате. Кали, Мики - дон'т уъри Simple Smile Къде без вас Simple Smile

Аз се разбих 3 дни обиколих цялото 4ерноморие, Пловдив, Асеновград и околоности  съсипана съм  от път

По другите теми ще се вклю4а утре 4е не съм из4ела вси4ко.

Цунки

# 94
Много е готин Лъчко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и няма как да сбъркаш коя е кака му Heart Eyes Heart Eyes
Ей, пак голяма вълна от болни, стига повече, както казва Катето Praynig Praynig
За утре, Силве, който дойде, дойде. Много слаба ни е "организацията" този път, но все така ще се съберем някаква групичка. Не можем да "опропастим" усилията на Зори Heart Eyes да организира партито, т.че който може - да идва, другите - друг път. Все си мисля, че е добре да носим някакви, макар и символични, подаръци, но и без подаръци може.
zoui, стискам палци да е успешна операцията на Дани, а парите, щом са за здраве, няма какво да ги мислиш Hug Кажи каква е тази диета, позволяваща шоколад?
За снимките и аз ви се чудя. Вие споделяте тук такива лични неща, а за едни снимки сте седнали да се тревожите. Виж за голите и аз се съобразявам, но иначе не ме интересува кой ще ги гледа. Не виждам какво може да ми направя някой, пък било то и бивш Thinking
Хайде, лека и спокойна вечер! Hug Hug

# 95
Тасинка дано бързо се оправи Дани  Praynig Сигурна съм 4е не е нищо сериозно. И Анна-Мария така беше и мина бързо-бързо без АБ. 37.7 Т е много лека Т

# 96
Зори, ама тя попринцип ляга към 1-1.30  Laughing Утре наистина ще се постарая да я вдигна по-рано  Peace

# 97
на кайо му минаха почти всички сополи, утре ще дойдем, само как ще го приспи баща му рано, не знам... по-вероятно изобщо да не спи... аз съм на работа по обяд.
а сутринта имам среща да пробвам мечтания фотоапарат ..... оооххххх......

за снимките в интернет... Мила, ако някой иска да вземе снимката, с принт скрийн ще го направи, ако ще и 5 пароли да сложиш. вярно, че не може да я води в сайта, ама нали тук четат хората.
аз каквото не искам да се вижда, изобщо не го качвам. голи снимки само веднъж съм пускала, бяха смешни и ги махнах почти веднага, само  за малко ги отключих, който видял, видял Joy

за подарък изобщо не знам утре преди работа къде да търся....

# 98
Леле Лъчко, колко е сладък Hug Hug HugДушица малка и наистина и той ,като Писи е копие на Дани(свекито ще се ухапе от яд отново Wink
Джеси Heart Eyes мерси за снимката и прати безброй целувки на Дани и малкия красавец  bouquet  bouquet

Финети Heart Eyes много е пораснал твоя юнак,много готин е,сладур  bouquet

Ей ама наистина много болнички-стискам палци на всички Hugда оздравяват Hug

Зоичка Heart Eyes съжалявам за баба ти и дядо ти,дано се съвземат Praynig
А ти я кажи за шоколадовата диетка-мноооооого съблазнително звучи Laughing

За снимките мисля в снимка бг не могат да се копират личните албуми.За мултиплей не знам,така или иначе там не е обмислена добра защита,така че не ми допада сайта.Търся си защитен сайт с по високо качество-може някой руски да избера newsm78

От тия дъждове кръвното ми съвсем пада и се тъпча с шоколад и черен чай и пак едвам гледам.Вчера се надявах мъж ми по рано да се прибере ,но уви чак към 17 си дойде и се присъедини към нас с Б(играехме в градинката пред нас),че в парка като ми призля много се стреснах да не припадна и се примъкнахме поне пред кооперацията да сме.А Б как ме побърка -сега е на вълна"всичко хам(хам е сам,не може да казва" с"),без мама"-което включва качване на най високите катерушки до"най горе" #Crazy
Просто не мога да пазя равновесие и да го държа там,а той ме блъска ,не дава да го придържам и се качва сам #Crazy
Също адски ме дразни ,че е решил да се спуска по пързалките ,но не от пързалката а по стълбата се спуска и хвърля по дупе #CrazyКачва се по плъзгащата се част а се хвърля и спуска по стълбата-откачам,ще си счупи пак нещо ooooh!
Обяснявам,моля го,карам му се,даже едно по голямо момиченце помолих да му обясни да не се пързаля надолу по стълбите и пак нищо,даже така откачих ,че го пляснах лекичко по бузата (не да го заболи а пред другите да се засрами малко), но уви.
Мъж ми, като ме видя,каза че съм адски пребледняла и те продължиха играта а се прибрах .

# 99
Здравейте и от мен!

Нямам време да ви изчета, само моля някой да ми каже днес ли е и от колко часа партито в клуба?

Дани, честито ти момченце Лъчезар!
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Wink

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 12:14 от mishelle

# 100
Здравейте и от мен!

Нямам време да ви изчета, само моля някой да ми каже днес ли е и от колко часа партито в клуба?

Да, днес е партито. Във Фъни е от 15.30ч  Grinning

# 101
Мами, сега видях, че последната неделя този месец е Великден. Искате ли да направим срещата предната неделя  Grinning Ама този път да се разберем по-бързо и да си отсрамим лошата организация за общия РД  Grinning Може пак мястото да е Червената къща, само да сменим датата - 20.04  Peace

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 12:47 от veselina_s_p

# 102
Ние няма да можем да дойдем днес на пратито, но ако организирате нещо като маскен мал в края на месеца /някой беше предложил нещо такова/ сме там. Все пак имаме костюмче и трябва да го облечем. Wink

# 103
Мишле, днес от 15.30 във "Фъни". Аз подарък няма кога да купя, така и нищо несе разбрахме, та май няма да е РД, ами малко да поиграят децата.
До после

# 104
и Б е болен...............
има малка температура 37.9 и носа му свири сега, докато ми спи в ръцете
Оня ден ни дойдоха гости , детето им беше със запушен нос(уж от зъби Confused) и ето го резултата Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт