Отговори
# 75
Абе аз все чета ,че се притеснявате за снимките и за клипчетата които пускате ама или фантазията ми е много бедна или не съм много наясно с нещата ,но немога да разбера в какво точно се състои проблема  newsm78 Съжалявам за тъпия въпрос ,но ще съм благодарна да ме светнете какво черно на бяло може да им се случи на децата  newsm78 Embarassed

Според мен притесненията на някои мами/и моите де Rolling Eyes/идват от това,че кой ли не чете във форума и разни откачалки недай боже може да злоупотребят със снимките  Thinking или пък някой бивш/както вече се случи с някои мами/да разглежда семейните снимки,че дори някои ги копират  Whistling абе идиоти колкото щеш.......... Laughing

# 76
Абе аз все чета ,че се притеснявате за снимките и за клипчетата които пускате ама или фантазията ми е много бедна или не съм много наясно с нещата ,но немога да разбера в какво точно се състои проблема  newsm78 Съжалявам за тъпия въпрос ,но ще съм благодарна да ме светнете какво черно на бяло може да им се случи на децата  newsm78 Embarassed

Според мен притесненията на някои мами/и моите де Rolling Eyes/идват от това,че кой ли не чете във форума и разни откачалки недай боже може да злоупотребят със снимките  Thinking или пък някой бивш/както вече се случи с някои мами/да разглежда семейните снимки,че дори някои ги копират  Whistling абе идиоти колкото щеш.......... Laughing

Ми мен лично не ме притесняват разни бивши защото с всички с които все още се ПОМНИМЕ  Crazy/защото с Боби съм от 10 години/ сме в много добри отношения ,а за непознати ми е все едно каквото и да направят със СНИМКА не виждам физически и реално какво ще им се случи конкретно на децата. О.к. нямам против да махна клипчетата ,но факт е ,че немога да разбера защо точно ще го направя просто не намирам логично обяснение .
Другия ми въпрос по този повод е какъв е смисъла да се пускат снимки които са в лични албуми с парола при положение ,че непосредствено след линка се пише паролата  newsm78 по този начин албума отново става обществено достояние .
Извинявам се за тъпите въпроси ,но много отдавна се чудя и се каня да ви попитам за тези неща.

Извън темата  Grinning - Констанс се затри жестоко този път ,никъква я нама вече цял месец.

# 77
  • София
пфу значи...,ние отпадаме от партито Tired,Дани ми вдигна температура и започна да кашля,а аз си мислех,че вече оздравява...Купихме си костюм на Супермен и даже го преправихме,че беше голям,пък то какво стана...Нищо,той бързо да ми оздравее пък,пак ще се съберем някой път.

А за снимките...,и аз не се шашкам токлова,ама всеки си знае най-добре...

# 78
тася, дано оздравее бързо.

И ние сме под въпрос за неделя.... от единия ден в яслата имаме бонус сополи. Само Кайо де.. мен не ме хвана. днес е по-добре от вчера, но май ме е шубе да ви го водя. освен да дойда без него ? или пък да си направим едно ъгълче на сополивите... Joy

Зои, хващайте самолета и си идвайте. Ще му направят тук операцията и хем ще си починеш, хем ще свършитте работа добре, пък и по-евтино ще ви излезе. той има ли бг гражданство?

# 79
Май и ние ще сме в ъгълчето на сополивите  Tired ще видиме утре какво ще е положението .

# 80
И аз,както и другите момичета установих,че като се нервирам и му се връзвам и карам, само става още по-лошо и в крайна сметка и той и аз се чувстваме зле
Тук се присъединяваме и ние.Това си е доказано,децата пробват докъде могат да стигнат и проверяват реакциите на родителите си.Това за тях е забавление.Така че решението е да останеш спокоен и да му обясниш че така не се прави,да го преместиш на друго място,далеч от дразнителя,да се опиташ да не се нервираш и така до безкрайност.Много е лесно да се напише,трудно е да се изпълни,но така е на теория.Виктор също е на тази фаза и почти всеки ден има истерии,особено откакто е болен.Едвам го издържаме.Вчера беше страшно и спасението беше че го взех (с домашните дрехи,защото беше невъзможно да го облека)качих го на колата и го закарах при баба му и дядо му.Там-все едно че нищо не е било,весел и усмихнат.Може би по-рано трябваше да сменим обстановката.
Още го държа на диета,въпреки че вече е по-добре,но стомаха му е още раздразнен.
Пак много болни.Бързо оздравяване.
Зоуи,стискам палци всичко да мине успешно и да се оправи малкия сладур.
Ех,колко хубава тема за почивките и лятото.Ние много планове имаме,ама още нищо не сме конкретизирали.Та ще пиша по-натам...
Хубав уикенд на всички!

# 81
  • София
Честит син на Дани и от мен!
Да е жив и здрав и много да радва майка си, малкия Лъчко!
Ние тази година ще го ударим на почивка, аз миналата година не успях да видя морето, защото се разболях.
Така, че тази започваме с Великденските празници- отиваме за седмица в Гърция, юни или септември пак ще заведа малката в Турция и с мъжа ми ще направим една ваканция само двамата, но още не сме решили къде.
По отношение на детския пуберитет, моята дъщеря определено ми изпробва реакциите, но аз рядко губя самообладание и не съм си изпускала нервите за сега, но знае ли човек.
Даже имам една много смешна случка, когато бяхме на гости с майка ми в моята леля и аз нещо повиших тон, в разговора с майка ми и изведнъж малката се разплака Simple Smile Трябваха ми няколко минути, за да се светна, че се е разплакала, заради тона ми.
Приятен уикенд на всички и от мен!

# 82
Ази ,направо я забравихме Бояна как изглежда  Heart Eyes дай някоя снимчица  Hug
При нас положението със хремата май се влошава за съжаление въпреки ,че все още немога да разбера ,сутрин се буди със пълен нос изчистваме го кашля половин час отхрачва гадостите и после до края на деня няма никой  newsm78 какво ще да е това не ми е ясно.

# 83
ДобрЮтро мами Hug
Днес ми е адски заспало и не намерих сили да играя с Б ,от което той много се обиди и скуча покрай мен,рева ,но просто заспивам права а тая нощ си поспах newsm78
Сега го приспах и се надявам ,като се събуди мъж ми да се е прибрал и той да поиграе с него-имам нужда да помързелувам,нищо да не правя  Tired
Иначе вчера успях малко да порисувам ,но ентусиазма ми за книжката малко се поизпари,защото ми дават само два месеца да я довърша а аз имам нужда и да помисля и да се настроя и да поработя поне няколко часа без да ме прекъсват Tired

Мики Heart Eyes специално за голите снимки-имаше една тема в която на една майка и съобщиха,че са видели снимката на детето и използвана в някакъв сайт без нейно знание.............има всякакви извратеняци,педофили и тем подобни гадове.
Като албума е личен, мисля снимките не могат да се копират newsm78 освен това макар и да даваш парола то тя е все пак до ограничен кръг хора а ако е свободна в сайта вече наистина всеки случаен ги вижда.
Герчо Heart Eyes така или иначе ще сме в бг (казах защо)и това според мен е най доброто в бг,ако не ми хареса морето има няколко големи басейна с детски към тях към хотела.Всъщност морето е естествена екосистема и това, което пишеш важи за всички морета-и риби се разлагат в тях,двигатели се мият,кораби хвърлят гадости,канали се изливат,всичко плува свободно и ако човек се замисли ще му иде да се гръмне Wink
Тасинка Heart Eyes това е страшен номер на Дани -леле  Rolling Eyesкак си се справила Shocked
Б в магазин ако не е в количка е адски смешен ,защото товари наред ,каквото му хареса от рафтовете и с голям замах  и ентусиазъм а аз вадя и връщам JoyГолям е помагач-а най обича да му дам и той нещо да носи Simple Smile

Много болници пак-на всички стискам палци силно Hug

# 84
Според мен пък най безопасното място от педофили , извратеняци и откачалки е тук във виртуалното пространство ,на улицата ме е страх много повече от каквото и да е било защото всичко е реално ,физическо и психическо, докато тук кой какво гледа какво прави и какво си мисли ми е абсолютно все едно /не става въпрос за вас естествено ,а за разни странични потребители  Wink/
А снимки се използват навсякъде и непрекъснато без разрешение и това не е само тук и не е само сега.
Преди години в един ресторант случайно виждаме рекламна брошура на гражданското в Красно село и на корицата сестра ми и мъжа и  Shocked снимка от сватбата им използвана без абсолютно никъкво разрешение или предупреждение , но всъшност какво от това погледнахме го от хубавата страна събрахме ги всичките който бяха оставени там  Crazy някой ги раздадохме и едно две си оставихме за спомен  Grinning
Видяхме ги съвсем случайно ,но това можеше и да не стане ,както и тук ако наши снимки бъдат използвани някъде надали дори ще разбереме  Rolling Eyes

# 85
  • Бургас
Ето от най-последните ни снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230614&photo=31

# 86
Ами то ве4е е маркирана операцията за след 2 дни,а ако трябваше да ходим до Бг,билетите за тримата 1000евро,като сложим и разходите,а колко струва една такава операция в Бг?Защото аз си мисля,4е ушната е по скъпа.
Ради аз да ти дам един съвет не го води на педиатър,а директно на специалист уши,нос и гърло.Аз да ти кажа през последните месеци 100 педиатъра го видяха и всеки път му гледат ушите и нищо не забелязаха,а ушният лекар веднага намери проблема.Надявам се Дани наситина да се оправи,4е сега е в период,в който много иска да говори,непрекъснато плямпа нещо,оба4е някакви неразбираеми неща.И си мисля,4е после ще пооправи говора,дано де Praynig
Калина няма Дани българско гражданство,не съм му вадила.
Ох да се опла4а,4е баба ми и дядо ми са много зле и двамата са на легло,и май не им дават много шансове,много ми е мъ4но,искаше ми се да се сбогувам Cry
И да се похваля,4е намерих диета,където може да се яде шоколад Mr. Green и ве4е съм си на килограмите от преди да забременея,още 3 килца и ще съм супер.

# 87
Мами, какво става за утре, кой ще дойде? Подаръци, ще взимаме ли? Хайде, не остана време.
Лека вечер

# 88
Момичета, Hug
я вижте кое бебче е тук  Wink http://jesssy03.multiply.com/photos/album/21#1  Heart Eyes Hug

# 89
Еййййййййййй, какъв рошльо си имаме  Heart Eyes  Mr. Green Колко много коса има този мъж  Grinning Много е сладък. Да е жив и здрав  Hug

Мами, аз сериозно се чудя дали ще успея утре да събудя Маги толкова рано  Rolling Eyes Днес едвам я събудих в 17.30  Sleeping  Rolling Eyes Просто наистина си мисля, че е по-удачно да го отложим за по-удобен час, пък макар и на по-късна дата. Но вече има резервация, така че който успее нека дойде. И аз ще се помъча да се вместим в часа, но не зависи само от мен  Confused

Общи условия

Активация на акаунт