Отговори
# 60
Цеци ,къде изчезна ? Защо не пишеш? Hug

# 61
MIKI3 изгледах клипчетата ,Алекс е страхотен  Grinning

# 62
  • София
Здравейте

И Ема е в отбора на малките пубертетчета - изпада в особени настроения, мрънка, тръшка се и т.н всичко типично за възрастта   Mr. Green  Не иска нищо да яде през последните седмици освен пастет и звездички със сирене  ooooh!. Заради тези звездички снощи  успя да си лепне ръката на горещия котлон - резултатът е мехури на 4 пръста и жесток рев. Направо изпадна в щок милата, а и аз покрай нея  ooooh! Не даде нито да я намажа, нито да й видя пръстчетата. Плака цял час и накрая заспа вкопчена в мен Sad Нощта поне изкарахме спокойно, но днес продължи да се оплаква че си е опарила ръчичката Sad
Та такива неща в нашата къща.
Иначе книгата, която препоръчва Дейзи и хубава наистина, аз редовно препорчитам и двете на Ф.Додсън и определено има техники, които ми допадат. Друг е въпросът, че напоследък съм много изнервена и нямам търпение и все се карам на детето  Sad Естествено не постигам резултат.

Мики, Алекс е страшен сладур  Heart Eyes

За Арената и аз зная, че не пускат деца до 3 години без придружител.

# 63
Привет! Hug

Мики Hugстрахотен е Алекс  Hug как се мята това дете няма равен на себе си  Joy И се къпе сам под душа  Grinning Браво!!! Hug

Мила Hugние миналата година се бяхме спряли точно на същия хотел Несебър Бей/тогава беше Ифа/даже резервирахме през интернет,обаче някои съфорумки ми писаха,че плажа е много лош и някъде там се изливали мръсните води от Равда,заради това отменихме резервацията  Rolling Eyes Обаче в последствие нали си наехме апартамент в един частен комплекс  Laughing и се оказа,че сме съвсем близо до Ифа,плажа си беше добър/наистина е малка самата ивица/водата беше много чиста  Peace тя крайбрежната ивица е една и съща според мен  newsm78
Ние все още се чудим за лятото,имаме едно предложение от брата на мъжа ми да почиваме заедно на тяхната вила във Франция,обаче нищо не сме решили все още, живот и здраве др седмица,като се видим ще го мислим  newsm78 или пак да наемем същия апартамент,като миналата година,защото останахме много доволни от самия комплекс  Simple Smile даже ако вземем пак майка ми може да наемем два апартамента от собственика,да ние по спокойно  Wink  Леле........съвсем лятно го подкарахме......... Sunglasses  

# 64
Да ,луд е на тема скачане няма страх от никъкви височини това дете ,моля се да се осъсзнае в най скоро време ,че как ще го опазиме незнам   Mr. Green ,а като си направиме спалнята и махнеме матрака от земята не ми се мисли  ooooh!

Аз добре написах вчера ,че плановете ни са да ходиме до Турция края на септември ,но днес се усетих ,че Симона ще е първи клас и след 15 ще е на училище  Rolling Eyes май ще трябва нещо друго да мислиме  newsm78

# 65
Ние все още се чудим за лятото,имаме едно предложение от брата на мъжа ми да почиваме заедно на тяхната вила във Франция,обаче нищо не сме решили все още,  

Аз... таковата....да взема да ви сменя, ако не ви се ходи  Rolling Eyesнали е за взаимопомощ този форум все пак  Laughing

# 66
Ние все още се чудим за лятото,имаме едно предложение от брата на мъжа ми да почиваме заедно на тяхната вила във Франция,обаче нищо не сме решили все още,  

Аз... таковата....да взема да ви сменя, ако не ви се ходи  Rolling Eyesнали е за взаимопомощ този форум все пак  Laughing
Joy

Чакай,ама аз не се обосновах защо го обмисляме  Wink
Вилата им е в Бордо/пада се към Испанската граница чак.../ блитите за 4-ма ни са 3 хил. лева до там  Whistling за това мислим още  Rolling Eyes Тъй,като и те са с две дечица най-вероятно ще трябва едно мини бусче да наемем да обикаляме насам натам  newsm78 абе незнам,за това като се видим ще го обсъдим............
А на тях билетите от Лондон са им направо без пари  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 13:19 от Jessy I

# 67
Мики  Heart Eyesклипа с къпещия се Алекс го гледахме с Б около 10000000000пъти и пак иска и много му се радва.
И на мъж ми го показах,възхитен е как Алекс се къпе сам и как прави кълба Hugно каза,че ако Б беше със същия темперамент аз вече да съм се гътнала Joy
Да те питам аз ли съм само параноичка,но все си представям, как някакви луди гледат клипчетата и не те ли притеснява теб ,че Алекс е гол  newsm78аз голи снимки на Б избягвам да пускам Rolling Eyes
Джеси  Heart Eyesаз доколкото проучих това е най доброто за бг по моите критерии,че все пак всеки има различни.За плажа ми писаха рускините,че е с тясна ивица но достатъчна,с плавен преход в морето идеален за деца и ,че е чист (с рачета,рибки.......)Ол инкл. бил на високо ниво(за бг)Има зелена част с дървета пазещи сянка на дечицата с много катерушки,пързалки,влакче,замък,детски басейни,мини клуб-приятно било да си разхождаш там хлапето.Има спа център,имало в ресторанта част в която оставяш децата да играят а ти си допиваш питието.И най важното ,че е на световна верига в чието име имам доверие.

# 68
  • Бургас
Здравейте, Весито ми направи забележка, че отдавна не съм писала и влизам да се поправя  Heart Eyes Стоян от тази седмица е на градина и сутрин е голяма мъка, плаче и не иска да става от леглото, не дава да го обличам, но ... целия рев е до вратата на градината. Тази сутрин пищя през целия път и като отидохме там се ухили и влезе при децата. Всички са много доволни от него, казват, че много добре се храни и играе с децата. На мен само номера ми върти и нищичко не хапва, направо се побърквам от притеснение, че е гладен. Иска само бонбони и шоколад. Като имам повече време пак ще пиша и ще поизчета да наваксам.

# 69
Мики абе ти да не си идвала вкъщи да го снимаш със скрита камера Дани Shocked LaughingСтрахотен сладур е Алекс4е Heart Eyes да го нацелуваш Hug
Като се разприказвахте за море,ако знаете каква жега е тука,разхождам се по къс ръкав и джапанки,През уикенда може и да се разходим до океана,4е другата седмица пак го дават застудяване.А на нас май пак ще ни се размине по4ивката до БГ Cry,понеже сега за операцията на Дани трябва да дадем 2200 евро и ни отиват вси4ки спестявания за по4ивката Rolling EyesАма важното е той да е добре PraynigДани има едно лЮбимо филм4е,в което главният герой е мом4енце без коса Laughing,казва се Рука и като ходихме до магазина и един от продава4ите беше гологлав и Дани като го со4и и се развика "рука",добре 4е оня не се усети,ама така ме напуши един смях Laughing

# 70
  • София
Привет,милички! Hug

Мики,няма такъв екшън-герой като Алекс Laughing,мнооого е готин HugИ Дани ги изгледа по няколко пъти всичките клипчета Wink

Финети,а така,обаждай се по-често Hug,пусни и някоя снимчица на Стоянчо,че не сме го виждали от бебе Simple SmileА в първия момент като ти видях подписа реших,че Стоян си има две братчета,а те му били братовчедчета Grinning Hug

Зоуи Hug,нищо мила,ще си дойдете зимата,живот и здраве,важното е да се оправи Дани Hug

Беа,както съм писала и друг път,и ние сме на същия хал,големи тръшканици ,големи инати ooooh!
И аз,както и другите момичета установих,че като се нервирам и му се връзвам и карам, само става още по-лошо и в крайна сметка и той и аз се чувстваме зле.Гледам вече да реагирам по-спокойно на изблиците му и да го разсейвам с нещо друго,примерно той ме дърпа да ходим на спирката,от която току-що се връщаме и настават страшни драми и аз му предлагам да отидем да видим ей-й-й там оня багер дето копае на строежа или оная катострофирала кола, и той в повечето случаи склонява,защото му е интересно това което съм предложила.Но разбира се,има случаи в които просто не мога да запазя самообладание Embarassed и просто побеснявам,като вчера...Ходихме за кухнята и прибирайки се минаваме и през Фантастико да напазаруваме.Първо започнаха фасоните още от там,не искал да се вози в пазарската количка,иска да я бута,добре,опитвам се аз да пазарувам като същевременно с една ръка направлявам количката за да не я блъска в рафтовете и да не счупи нещо.Излизаме от магазина и пълната торба се къса,единствения начин да я нося е да я гушна с две ръце и пак ми тежи зверски,но нашия решава,че няма да се прибираме и хуква в друга посока ooooh!Никакви молби не помагат,казвам му,че тръгвам и ще го оставя сам и се скривам зад един ъгъл,но му виждам краката,постоях няколко секунди и като разбрах,че няма да дойде се показах,а до него вече застанал един човек и вика"С кой е това дете,само ли е?"Абе ,цирк "Балкански"С триста зора се прибрахме,ама вече пяна ми беше излязла на устата от нерви,идеше ми да изхвърля тъпата торба с продуктите и да го нашляпам това детенце...,а той като види,че ме вбесява,започва да ми прави напук още повече,като,че ли да пробва докъде може да стигне и да види какво ще направя...Та такива ми ти работи и при нас.Търпение и здрави нерви му е майката!

Жужи,да, на 06.(неделя) ще е партито,за подаръци май нищо не се разбрахме  newsm78.

# 71
Честито на Дани за бебето !Живи и здрави и много късмет ви желая ! Heart Eyes

Нямам време да пиша и чета два-три пъти седмично ,сега ще наваксам .Да се оплача Вики пак ми е болен ,при все ,че давам осцилокоцинум всяка седмица,пие витамини и т,н,ама като не яде как няма да боледува .Злояд ,страшна работа ,нищо не иска.малко таратор,малко колбас ,с мъкиии се храним .Всичко готвено е табу ,плод мнооого рядко .Налива се с прясно мляко и сокове ,от скоро заобича и мед . Rolling Eyes

Зоуи ,направо тръпки ме побиват като чета за операцията за ушичките и ние май натам сме тръгнали .Виктор сега е с 4-та подред ушна инфекция ,не занам дали бях казала ,но тук е много упорита тази инфекция и всяко второ дете страда от това,дори в градината са с такива макарички в ушите за по 6 месеца ,но ги водят на градина след операция на следващия ден . Rolling EyesЗа сега сме на АБ,все си мисля ,чеима и трета сливица ,ще поискам обстоен преглед при педиатър .Ако не на есен ще си дойда за две седмица и в България да ми го прегледат .

Отивам да ви чета . Heart Eyes

# 72
ей, момичета, това което споделихте сам ме успокои, но и натъжи..............докога ли ще е този период? Нооо, всичко е преходно.
Тася, твоят разказ в магазина е един от епизодите на нашич филм също. Мразя да пазарувам с нея, ама нямам избор. Кога ли ще гътне някоя етажерка със скъпи вина в Пикадили.........?2-3 први опит.
Мики, и аз като Мила гледам да не пращам голи снимки на Сара  в нета по същата причина.
c-mira, това с изгарянето е ужасно. Като знам как боли и колко дълго трае. Аз много се трахуван от котлоните  в къщи, сензорни са и тя вече достига дотам. Много е опасна и дръжката на котлона с вряло олио, опитва се да я хване. Като знам какви болки и белези са това, тръпки ме побиват. Опасна възраст, ей!

# 73
Зоуи, за тези пари си хвани самолета и ела в бг да го оперираш. Хем по-евтино ще ти излезе, пък и като ти чета постингите си мисля, че в бг здравеопазването си е на високо ниво (нищо, че всеки път ме докарват почти до лудост).
За партито аз ще дойда, но ще съм и с племенника, че трябва да спася положението при сестра ми за няколко часа, та се надявам поне със симона да се заиграе, че с толкова бебета надали ще му е интересно.
Мила, аз миналата година бях до олимпийски надежди на Равда (на 1 км от въпросния хотел ако правилно си спомням)... Морето е гадост голяма. Наистина си изхвърлят лайняния канал направо там, защото сутрин като се разходиме по плажа имаше на всеки метър по едно изплувало лайно. Към 8.30 -9.00 ги обираха да не се плашат туристите... Така или иначе не се къпах заради иван, ама кво видях не е истина... Та тази година кротко, кротко в Турция. Аз не знаех как ще съм с отпуските, но със сигурност щях да ида на планина в Бг, отколкото там ако не можех да планирам отрано и беше останало за последния момент. Не, е в турция ще се топна в морето - по си представям нещата с коктейлче с чадърче до басейна...
За тръшкането - ние засега успокоихме топката. Някак премина без да му обръщам много внимание. Не знам кога обаче пак ще ме връхлети с пълна сила, че не вярвам само с това да се размина....
Иначе да се оплача - днес си пресрешнах палеца на дясната ръка и от сутринта до сега умирам от болки. Едвам бачках днес - мишката ми се струваше някак тежка и супер бавно подвижна

# 74
Абе аз все чета ,че се притеснявате за снимките и за клипчетата които пускате ама или фантазията ми е много бедна или не съм много наясно с нещата ,но немога да разбера в какво точно се състои проблема  newsm78 Съжалявам за тъпия въпрос ,но ще съм благодарна да ме светнете какво черно на бяло може да им се случи на децата  newsm78 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт