. Заради тези звездички снощи успя да си лепне ръката на горещия котлон - резултатът е мехури на 4 пръста и жесток рев. Направо изпадна в щок милата, а и аз покрай нея
Не даде нито да я намажа, нито да й видя пръстчетата. Плака цял час и накрая заспа вкопчена в мен
Нощта поне изкарахме спокойно, но днес продължи да се оплаква че си е опарила ръчичката
Естествено не постигам резултат.

страхотен е Алекс
как се мята това дете няма равен на себе си
И се къпе сам под душа
Браво!!! 
ние миналата година се бяхме спряли точно на същия хотел Несебър Бей/тогава беше Ифа/даже резервирахме през интернет,обаче някои съфорумки ми писаха,че плажа е много лош и някъде там се изливали мръсните води от Равда,заради това отменихме резервацията
тя крайбрежната ивица е една и съща според мен
или пак да наемем същия апартамент,като миналата година,защото останахме много доволни от самия комплекс
даже ако вземем пак майка ми може да наемем два апартамента от собственика,да ние по спокойно
Леле........съвсем лятно го подкарахме.........

за това мислим още
абе незнам,за това като се видим ще го обсъдим............
клипа с къпещия се Алекс го гледахме с Б около 10000000000пъти и пак иска и много му се радва.
но каза,че ако Б беше със същия темперамент аз вече да съм се гътнала 
аз голи снимки на Б избягвам да пускам
аз доколкото проучих това е най доброто за бг по моите критерии,че все пак всеки има различни.За плажа ми писаха рускините,че е с тясна ивица но достатъчна,с плавен преход в морето идеален за деца и ,че е чист (с рачета,рибки.......)Ол инкл. бил на високо ниво(за бг)Има зелена част с дървета пазещи сянка на дечицата с много катерушки,пързалки,влакче,замък,детски басейни,мини клуб-приятно било да си разхождаш там хлапето.Има спа център,имало в ресторанта част в която оставяш децата да играят а ти си допиваш питието.И най важното ,че е на световна верига в чието име имам доверие.
Стоян от тази седмица е на градина и сутрин е голяма мъка, плаче и не иска да става от леглото, не дава да го обличам, но ... целия рев е до вратата на градината. Тази сутрин пищя през целия път и като отидохме там се ухили и влезе при децата. Всички са много доволни от него, казват, че много добре се храни и играе с децата. На мен само номера ми върти и нищичко не хапва, направо се побърквам от притеснение, че е гладен. Иска само бонбони и шоколад. Като имам повече време пак ще пиша и ще поизчета да наваксам.
да го нацелуваш 
,понеже сега за операцията на Дани трябва да дадем 2200 евро и ни отиват вси4ки спестявания за по4ивката
Дани има едно лЮбимо филм4е,в което главният герой е мом4енце без коса 
И Дани ги изгледа по няколко пъти всичките клипчета 
,пусни и някоя снимчица на Стоянчо,че не сме го виждали от бебе
А в първия момент като ти видях подписа реших,че Стоян си има две братчета,а те му били братовчедчета

,нищо мила,ще си дойдете зимата,живот и здраве,важното е да се оправи Дани 

Никакви молби не помагат,казвам му,че тръгвам и ще го оставя сам и се скривам зад един ъгъл,но му виждам краката,постоях няколко секунди и като разбрах,че няма да дойде се показах,а до него вече застанал един човек и вика"С кой е това дете,само ли е?"Абе ,цирк "Балкански"С триста зора се прибрахме,ама вече пяна ми беше излязла на устата от нерви,идеше ми да изхвърля тъпата торба с продуктите и да го нашляпам това детенце...,а той като види,че ме вбесява,започва да ми прави напук още повече,като,че ли да пробва докъде може да стигне и да види какво ще направя...Та такива ми ти работи и при нас.Търпение и здрави нерви му е майката!
. 
Съжалявам за тъпия въпрос ,но ще съм благодарна да ме светнете какво черно на бяло може да им се случи на децата