и аз ще умра от любопитство
няма ли да издадеш нещичко 
Стискам ти палци!!!

Аззи
голяма сладурка е Бояна и много се е променила!
/май последно съм виждала снимки миналата година/ 
desi1983
Честито момиченце!

пиши като се прибереш 
много пораснала Боянка,голяма сладурка.С Цецка ,като се чух ми каза,че още от лятото миналата година говори,представям си сега, какво ниво е стигнала умницата 
,Кали
отново много хубави снимки сте направили

как си,можеш да направиш първо консултация с невролог ако не ти се прави скенер а се притесняваш 
ще има и други възможности за способен човек,като теб 
и си прекарахме уютно и домашно.
.Племенника и провесил сополи до кръста седи на метър от Б(за мен здравите деца не са сополиви
,но това не го коментирам все пак е обществено място пясъчника)Но лелката извади един буркан от лютеница натъпкан с някакви плодове и почна да си тъпче племенника и изведнъж без да ме пита навря олизаната от сополанкото вилица на сантиметри от устата на Б в опит да му вкара парче ябълка в устата и аз как изревах
оная почна да мънка,как дете бил да хапнел-ама бива ли така бе жено,как без да попиташ майката храниш чуждо дете ,на всичкото отгоре Б е алергичен именно към ябълки.Така ми е писнало от прости хора дето ми навлизат в личното пространство .

Ох, Мила разсмя ме
Я не си троши нервите. Тя простотията ходи по хората и оправия няма. Вместо да се ядосваш, си казвай" Нека Б поне да види, че има и невъзпитани и лоши хора" Той ще си намери начин да се справи с тях.
Аз съм в много изгодна позиция с тия играчки, защото като му ги пусна на Денито и реве
иска само да върти волана и да си седи. Ако е в заведение давам 1лв на персонала, но де я пускам само си седи вътре Шумахер 
книжката е за врабчета и други дребни животинчета
Но за това кой на кого взел играчката, кой с кого ще се сбута на стълбата за пързалката, оставям децата да се оправят сами. Магдалена попада и в двете ситуации - и тя взима чужди играчки, и на нея й взимат играчките от ръцете. И тя се бута напред по стълбите на пързалката, и нея са я бутали. Но това са съвсем елементарни ситуации, в които самите деца трябва да намерят изход. Вече са достатъчно голями за това. Единственото, за което внимавам е Маги да не удря децата или нещо такова. Тя от врме на време има разни изблици на радост. Но радостта й се изразява в това да щипе бузите и да удря по лицето. Не знам защо го прави, но колкото й да и се карам, тя си продължава. Тя и към мен го прави, като й избият бесовете. Добре, че се случва рядко и поне, като й се скарам се кротва. Много й е "мечешка" радостта. А, тя каквато си е 10кила напикана, направо дай се чуди човек 
Но няма да ви занимавам с глупости 
. Просто си споделих позицията... Иначе ти прочетах постинга 2 пъти - писала си, за говорещите и пушещи, които оставят децата си да дърпат играчките на другите.... Аз от позицията на говореща и пушеща казвам защо си оставям детето само. няма нужда да нападаш...
трудно е да се научиш да даваш.
еийй полудявам ви казвам ,крие бонбони и кроасани от Алекс като за световно. Той естествено се светка и ги намира и настава голяма разправия та много се караме с нея по този повод. Скоро пак бях полудяла на тази тема и си мислех да взема да накупя 10-20 пакета кроасани и още толкова бонбони и да я оставя да ги изде всичките та да разбере ,че гладна няма да я оставя ама тука тези дни сме в затишие и още не ме е ударила съчмата да го направя 

едно е да ги поискат,друго да ги издърпат.Ако поискат играчка и аз разбирасе ,забаламосвам Б и я давам,но ако дойде някой (докато майка му работи)и издърпа играчката на Б ,то тогава го оставям да се оправя сам и да си я вземе ако иска по начина ,по който иска.