"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 917
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
desin4o   bouquet bdbaloni  bouquet

# 151
  bouquet Честит рожден ден Hug много щастие и късмет Tada nbirthday

# 152
      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Десинчо!     newsm59

ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ, МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
      newsm51 newsm51 newsm51

# 153
Десинчо,честит рожден ден!
Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя,
и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

# 154
Честит рожден ден и от мен!Бъди щастлива!!! happy bd

# 155
  • Mонтана
искам да ви питам в кое фото си вадите снимки  newsm78  и в кое е по-изгодно ,че имам много снимки ...  Whistling 

Камелия-МС  в продавалника разменят карта сре6ту 7 ме4ета  Peace

видях 4е питате за снимки,да ви кажа 4е аз преди си вадех от форекс,но не сам доволна а и цената на снимка е 0.30ст и то на 9/13,а следващите 10/15 са още по скъпи и така.а сега преди 1 седмица си извадих снимки от http://www.snimkitemi.com и съм о4арована от резултата снимките са само по 0.15ст.и то независиму кои дали от 9/13 или 10/15 и двете са на една цена и си плащаш само таксата която е 3.80лв.а ако направиш сметка за над 30лв има отстъпка от 10% и демек неплащаш такса,доидоха само за 2 дена с 4удестно ка4ество,даже ми помогнаха да ка4а наи лесната програма за прика4ването на снимките към техния саит.та сега ве4е за мен те са номер 1,благодаря на една от мамите която ми беше препоръ4ала този саит.

# 156
desin4o бъди здрава и много щастлива  newsm59 newsm51 nbirthday

# 157
Честит Рожден Ден на desin4o с пожелание за здраве,щастие,късмет и много,много любов.  newsm59      Tada весело изкарване.Искам да попитам за миенето на зъбките от каква възраст на детето се започва и давате ли им Зимафлор капки?На Ради започнах да му мия зъбките началото на 2 годинка.За капките питам защото една позната ми каза да му ги давам даже трябвало по време на бременността да се пият само че на хапчета.

# 158
 beboran4eto  първо прочети това: тук и после реши дали да даваш   Hug

# 159
Преди препоръчваха да даваме флуорни таблетки или капки на децата,а сега вече го отричат и казват,че е вредно.И се питам,до сега не разбраха ли,че е вредно,та години наред ни го препоръчваха?

# 160
Преди препоръчваха да даваме флуорни таблетки или капки на децата,а сега вече го отричат и казват,че е вредно.И се питам,до сега не разбраха ли,че е вредно,та години наред ни го препоръчваха?

То така е с всичко... сега лека полека се налага късното захранване, не знам вие кога сте захранили децата си и с какво, но аз преди 5 навършени месеца нищо друго няма да му давам освен АМ. Както вече казах няма и да го ваксинирам повече.... За флуорните таблетки не съм мислила, защото ми е много рано, но ще прочета някои неща по въпроса, ще се консултирам с няколко педиатъра и ще реша....

# 161
# 162
  • София , Монтана

Момичета не мога да ви пиша защото уча за изпити.Имам един в петък и един в събота.Стискайте палци.И гледайте да не изпишете темата.Ако не си направете нова.
А относно миенето на зъби.Аз ги мия на Криси но с паста за зъби без флуор.Вярно е по скъпа ми е но зная че не си тровя детето.До 5 годинки зная че те немогат да се научат добре да си изплакват устата от пастата и я поглъщат та и за напред ще я ползваме.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 23:04 от pеtia

# 163
  • у дома
Петя,стискаме палци всичко да е наред,че без теб сме заникъде.Да се похвалиш после непременно...може и виртуално да почерпиш даже...
Момичета какво ще кажете идват доста почивни дни да си уговорим среща,а?Нека кажат тези които не са от Монтана кога ще идват и да се съобразим с тях...
Рали,Криско е станал още по-голям бузанчо,много е сладък,ама ти нещо много рядко почна да се включваш...беше ми много приятно да се запозная с теб макар и да се видяхме само веднъж,ако си идвате неперменно се обади,имаш ми домашния,вече ме познаваш така че няма от какво да те е срам...
Вики,ти къде изчезна бе човек,направо ми липсват твоите писания,надявам се че сте добре и порсто вриминно има пробелм с компа...пиши пък и на латиница да е и не се сърди на забележките,просот такива са парвилата на форума...
Малееее,нощес не съм спала и сега ме е хванала музата,не знам ще имате ли нерви да изчетете всичко...
Вижте и това,ако не сет го видяли вече http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277838.msg6916027;topicseen#msg6916027
И последно успешен и приятен ден на всички!!!

# 164
То така е с всичко... сега лека полека се налага късното захранване, не знам вие кога сте захранили децата си и с какво, но аз преди 5 навършени месеца нищо друго няма да му давам освен АМ. Както вече казах няма и да го ваксинирам повече.... За флуорните таблетки не съм мислила, защото ми е много рано, но ще прочета някои неща по въпроса, ще се консултирам с няколко педиатъра и ще реша....
Да,с всичко е така.Излиза нещо ново,започва едно хвалене и едни препоръки,за неговото използване и след време/за жалост понякога след десетки години/ установяват,че е не само ненужно,но и опасно.Това не мога да разбера,защо се установява това след толкова време?
За захранването добре правиш,по-добре по-късно.Вече го препоръчват,поради зачестилите случаи на хранителна алергия,също и храносмилателни разстройства при децата.

Общи условия

Активация на акаунт