Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 328
  • 951
  •   1
Отговори
# 195
djufka, отрежи му връхчето.

josefins, екстра си! Peace И дънките ти са много хубави, какви са?

Перле, мъж ми си търси палатка за риба, ако може така... да се проявиш като добро другарче-съфорумче, м? hahaha

# 196
Джуфка , моите целувки станаха пълен провал. Може би , защото бих сместта на кухненски робот и не успя да се сгъсти достатъчно. Освен това много прекалих с подсладителя. Изобщо - ужасни се получиха  Sick

# 197
Скорпи, рецептата е на 28 страница от темата с рецепти.  Peace
Перле, от кой ги взе тез' гащи?  Wink
Ори, аз овършах гардероба на сестра си. Сега й ги връщам обратно, че и тя е на Протал и ще изтърве момента да си ги поноси поне малко.  Joy
Жосефин   bouquet
Креми, много сериозно се бях замислила за идване до Варна...  Grinning Ммм, масаж...  Crazy
Дидка, видях ти темата "Добро утро". Много забавно се бе получило.  Joy

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:40 от Abrakadabra

# 198
Благодаря ви! Heart Eyes
Дънките не са маркови,взех си ги за 24 лв.!С цел да ги изперкам като ми станат големи...

# 199
Джуфка, за теб  Hug :

Целувки

3-4бр.белтъка на стайна температура
1ч.л. ябълков оцет или лимонв сок
1/2 купичка подсладител
1ч.л ванилия

Загрейте фурната до 150градуса.Поставете белтъците в купа заедно с оцета и дзапомнете зда разбивате с миксер на висока скорост, до като започне да се оформят връхчета на пяната.Продължете да разбивате по бавно, добавяйки ванилията и подсладителя.След като добавите тези съставки, продължете разбиването още 8-10мин, докато пяната стане съвсем плътна.Използвайте пергаментова хартия в тавата за печене и с лъжица или с шприц вземайте от сместаи направете нещо като целувки не по големи от яйце.Печете, по точно сушете за 30-40мин, докато придобият лек розов цвят.

Жозефина, изглеждаш чудесно! Само прекрасната ти главица липсва.  Hug

# 200
# 201
Сънче благодаря ти! Ами само до там ме хвана апарата,нали се снимах сама!Другия път ще накарам някой да ме снима в цял ръст!  newsm78

# 202
Благодаря момичета за комплимента  bowuu bowuu
Само да смъкна пустите му килограми, как шъ връткам бедъра  newsm53
Баци: това за летящия заек ми хареса  smile3532

# 203
 josefins   Peace

# 204
 newsm03  Жозефин - страШотно изглеждаш !!! Браво на теб!!!   bouquet
 newsm51  Аби - така ли работиш - и ти като мене -  hahaha Ако ще пътуваш - и в Благоевград си добре дошла !!!  welcome

# 205
Сънче благодаря ти! Ами само до там ме хвана апарата,нали се снимах сама!Другия път ще накарам някой да ме снима в цял ръст!  newsm78

И така е добре. Изглежсаш перфектно  Peace

# 206
  • Стара Загора
Дюканска среща на 3.04 2008  в 17 часа  ресторант ,,Траяна" гр.Ст.Загора
Поканени са всички от града и околията!!!!

# 207
Взела съм ги била smile3534 smile3534 smile3534 smile3534Дано и ваще такива да ви станат hahaha Joy Joy
Орелия,той и моя рибар1като гледам и двамата шЪ са фанат hahaha Joy Joy Joy
Жосефин,браво !Изглеждаш чудесно! Hug Hug

# 208
Здравейте момичета!
Нямам време да чета и да пиша. Миналата тема я пропуснах. Надявам се сега да почета малко.
Перле, честит рожден ден. Много здраве и щастие.

При мен нещата вървят добре. Въпреки, че в началото на седмицата имах лек + вчера и днеска преборих още едно килце. Така, че вече съм -11.

Вещи, мерси, че си ме включила в табличката, гледам, липсва ми началната дата. Започнах на 18. 02.
Поздрави на всички и приятен ден.

# 209
Перле, Жозефин, страхотни мацки сте, бре!
Да не съм ви чула да се оплаквате, че сте дебели, разкошотии такива Simple Smile
Орелия, (умалителното ти Орелче ли е?)той и моят рибар си търси точно такава палатка.
Ще трябва да издебнем Перлето и да й откраднем гащите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт