Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 268
  • 951
  •   1
Отговори
# 480
Във връзка с болестите да споделя, аз се похвалих между другото, че  бакто ми и племенника ми и те се присъединиха към Дюкан макар и не тук във форума.Та батко ми от 106 за три дни е 104 и няма проблеми с кръвното , а той има такъв проблем по принцип.
С това искам да кажа ,че Дюкан  помага определено

# 481
Dulce Pontes браво за кг!   bouquet Какво имаш предвид под "нормално хранене"? newsm78 Че аз май нещо съм изпуснала....

РИТЪМ НА РЕДУВАНЕТО:
 Най-ефикасният и който най-добре съответства на психиката на дебелия човек е 5П/5ПЗ. Това означава- 5 дни на чисти протеини, 5 дни на протеини и зеленчуци.Този ритъм дава най-добри резултати.
Други решения: -ритъмът 1П/1ПЗ. Този ритъм е подходящ за хора с наднормено тегло не повече от 10 кг.То може да се приложи като почивка след ритъм 5/5.
- 2П/7ПЗ е за хора с малко килограми за сваляне.
Вариант на 2П/7ПЗ е 2П/0, тоест 2 дни чисти протеини дневно и 5 дни нормално хранене,но без прекаляване.Този режим и този ритъм подхождат най-много на жени с целулит,които често са слаби в горната част на тялото и закръглени в ханша и бедрата.

newsm78 от тук го видях и тъй като на 5/5 започнах да качвам вместо да свалям, си направих мой режим по режима. 2ПЗ/2П и свалих 3 кг.  и реших да пробвам 2/0. Само, че ме е страх с това нормално хранене да не почна да качвам. Ще пиша в понеделник как се развивам. Май аз съм единствената засега на тази схема.
Но аз имам малко кила. момичетата ми казаха, че по снимка изглеждам много добре. Висока съм 176 и днес тежа 63.5 - целта ми е 60кг. А може и до 58 да се пробвам да смъкна. Зависи как се чувствам и с какво темпо свалям.

duhi_puhi
Аз и 55 съм била. Тогава бях манекенка. Страхотна работа  Blush. Но сега си мисля че никога няма да стигна пак тези си кила. А и с доста глад ги бях постигнала. Мисля, че с нормално хапване /без боклучава храна/ просто няма как да стана пак толкова. А и раждането си остави своите непоправими белези.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:10 от Dulce Pontes

# 482
Висока съм 176 и днес тежа 63.5 - целта ми е 60кг. А може и до 58 да се пробвам да смъкна.

Ех, мечтиииииии... Ако бях на твоите кг щях в облаците да съм  Rolling Eyes Леле 58.. Не съм била под 60 от .. хм 5-6 клас  newsm78 Щото тогава избуях изведнъж на височина и гледай кво става  Crazy

# 483
Аби  Hug Я, казвай моля те за този козунак,режимен ще да е...нали?Ау умарам за това чудо.А , и още нещо,с какво сухо мляко приготвяш този шоколад?С каква масленост имам предвид?

МАМС Наистина ми се иска да се видим но може и да не успея,но ще има и следващ път,нали?  Hug

# 484
Зоризори, аз продължавам да недоумявам, като не ти харесва начина, по който се храним какво правиш при нас? И защо трябва някой да се вслушва в това, което казваш, след като всяка от нас е решила, че това е нейният начин за достигане на желаната фигура?!
АбиHug

# 485
Dulce Pont на тези кг и този ръст определено си изглеждаш перфектно! Аз като се замисля ,че според Дюки трябва да съм 68 кг,но аз се стремя към 65 ,ръст - 173. newsm78 Дали е множко?Ама аз пък си имам едър кокал.....
Успех   bouquet

# 486
Много често някой ни предупреждава, че Дюкан ( или многото протеини или аспартама и т.н ) бил вреден за здравето..но да уточним, полезна диета или режим няма!!!
 Каквото и да се спазва винаги организма се лишава от нещо много важно за него..в смисъл ако някога сме приемали в разумни граници въглехидрати, протеини, нитрати и тежки метали... Joy нямаше да стигнем до положение да се налага да спазваме ограничения!
Подкрепям Мамица, наднорменото тегло причинява повече вреди на здравето ( да не говорим, че когато бях качила близо 40 кила -минало свършено нали ? - номера на обувките ми от 39 стана 41  newsm78) отколкото нашия режим ( който да не забравяме ни държи сити, а пък отслабваме !)
А откакто се нагледах миналата седмица по Диема на жени и мъже със свръхнаднормено тегло..бррр мерси..искам да съм си на Дюкан , да си подскачам във фитнеса с моя глист
( треньора , за който не знае че тъй му викам ) и да се чувствам добре !!!! Peace

# 487
Я па Танич как целива провокаторите hahaha
И да ти кажа там за рибарите, дето си говорихме - че не съм ги обиждала на възраст, моя ги бие вашите по тойзи параграф Joy

Момичета, не се връзвайте на провокации. Няма смисъл да се хабите и да пишете.

Я да мръдна линията, макар че от днес съм на ПЗ и няма много смисъл, но нека, за късмет fiuuuuuu

# 488
  • софия
Зори, smile3560недей да се пEниш толкова!Ето ти минусите от РЕЖИМА:

Цитат
Някой по-напред питаше за недостатъците на режима, не можело да няма такива. Еми има, аз поне се сещам за няколко:

1. Когато вървиш по улиците, има опасност да се разминеш с приятели, без да те поздравят, ама не щото ти се сърдят, а просто не са могли да те познаят. Когато се обадиш, облещват ей такива очи Shocked и викат: “Ама това ти ли си?”
2. Изглеждаш малко нелепо във висящите отвсякъде дрехи - панталони, поли и т.н., освен ако на всеки 1-2 седмици не си купуваш нови.
3. Рязко се увеличава кръга от завистници покрай теб - виждаш колко злобни могат да бъдат хората понякога, когато и те искат да са слаби, ама нямат воля.
4. Кулинарните умения на повечето Дюканки се издига на ново, по-високо равнище, от което сметките за ток растат в геометрична прогресия.
5. Появяват се лееекинки недоразумения в семейството, свързани с режимните храни - всеки иска да ги опита, но не спира само с опитването, а до изяждане на всичко, което си си приготвил за 1-2 дни напред.

Това е на прима виста, ако се сетите други - пишете, че момичетата се тревожат.

И още: Mr. Green

Цитат
1. Психясах. Ей, няма измъкване от форума, все за него мисля.
2. Депресирах се, как до сега не съм разбрала за тоз режим, ами се мъчих с диети 15 години и все си бях дебела и гладна.
3. Апатична съм вече към всички видове диети, добавки и лекарства.
4. Напълно безхаберна съм, толкова добре се чувствам, че ми иде да литна.
5. Забравям и не ми пука Simple Smile) за това. И… затова повтарям.
- обувките са ти големи, минаваш на по-малък номер, това си е разход. ooooh!
- на улицата те заглеждат - мъжът ти ревнува, това си е проблем. Thinking
- ядеш много, а слабееш, спираш алкохола, мислят те за болна и те пращат на доктор

Ориииии,ми аз не пиша!Само цитирам. Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:18 от slave

# 489
  • София
Дами,много моля за линк към този пусти  Mr. Green течен шоколад на Аби.Утре  сме на гости и обещах да занеса кекс от нашия,но ми се иска да го залея отгоре с шоколада  Grinning.
Предварително благодаря!

# 490
Зоризори,  на кой въпрос не намери отговор ? Всички споделиха какви неразположения са имали, но не мисли, че говорят за твоят организъм ... В темата не се мери кръвно налягане, не се изследва ниво на кръвна захар и т.н.  
...... но може би приемаш поста си за "сигналната лампичка". Според мен само лекар специалист може так да "светка" неговия си пациент. Има хора, които от година се хранят по този начин и са се разделели с хапчетата за различни болести. Други - кърмят бебета си- не мисля, че ги лишават от нещо полезно.... Най- "безобиден" предполагам е техният режим на  хранене. Ако наистина желаеш да отслабваш като ядеш и торти и тлъсти храни / в гала вечерите/ и всекидневно да приемаш плодове - това е начина.

П.С. Всъщност май не това е целта ти.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:24 от SECILIA7

# 491
Момичета, не се връзвайте на провокации. Няма смисъл да се хабите и да пишете.
 newsm10
Много често някой ни предупреждава, че Дюкан ( или многото протеини или аспартама и т.н ) бил вреден за здравето..но да уточним, полезна диета или режим няма!!!.....

202uu   smile3501
Сега се връщам да чета страничките от сутринта  Simple Smile

# 492
Да допълня цитатчето на Славето...към минусите..
" Разни млади екземпляри от мъжки пол се натискат на дансинга в клубовете да танцуват близо да вас, с което стесняват личното ви пространство!  hahaha"

# 493
Оффф редактирам , че пуснах 2 пъти едно и също нещо, а не дава да го трия...та сори!

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:23 от BlackSnake

# 494
Цитат
на Зоризори

Приятелката ми нямаше никакви оплаквания започвайки диетата специално си направи изследвания, но аз спирам до тук, за да не си мислите , че се заяждам. ЯВНО ОТГОВОР НЯМА ДА ПОЛУЧА  Sick ПРИЯТЕН ДЕН!   bouquet

Получи няколко отговора, доста от момичетата са си правили изследвания, досега при никой нищо сериозно. Освен временни неразположения в началото на режима.
Аз пък бих помолила, ако е възможно да се представиш, като се появяваш така в темата. Все пак като отива човек на гости, първо почуква, поздравява и така...
Като за новорегистриран, добре се справяш във форума! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт