Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 334
  • 951
  •   1
Отговори
# 855
  • Universe
Фатално ли е да се ползват пшеничени ?

bibi  Peace не е фатално- има 2 минуса:
 - може да ти се подуе корема, ако имаш склонност към това  Shocked;/така пише Дюкан/
 - не са вкусни  Sad /на мен не са ми де Wink/

# 856
Привет милички! Hug
Завърнахме се! Прекарах си чудесно с вас Варненки:КатеДжин- огромна благодарност за всичко, мила!  bouquet Hug
Диаметър - и на теб също!   bouquet
Играчка-Плачка - за организацията!-  bouquet
И всички мили момичета, с които се запознах с удоволствие - Бейби Дол, Дорче, Креми, Джини, Бермудез, Присила, Мамс, Фен, ако пропускам някой , съжалявам! Hug  Hug
Малко ще чета и ще пиша пак! Hug

# 857
И моите свършват вече , имам май само за 1 или 2 дни.....  newsm78 ooooh!
lenny_pld честито ти аватарче!Виждам,че вече си доста близко до целта!Трета фаза се виждаааа  Hug

# 858
Момичета не съм писала при вас ,но от месец януари съм на диета с изключително малко прегрешения и съм 10 килограма надолу.Трябва да сваля още 3 ,но нещо от 1 месец не съм мръднала нито грам.Та сега съм си дала една седмица почивка само на смесен режим и продължавам пак.Вие имали ли сте такива периоди?

# 859
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232040
Ами, докато чакаме снимки от срещата във Варна, да ви се представя и аз с "преди и след"  Embarassed

# 860
  • UK
Момичета за триците - днес най-после ги намерих в цяла София. На Столетов 104, в аптеката в блока срещу 5-та градска болница. Между другото и аз търсих в ц-ра, ама нямаше Twisted Evil
Зеленко Hug

# 861
  • Варна
Незнам дали се справих, но поне опитах :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234571

# 862
  • Universe
 Zdraveto   Hug Hug Hug - комплименти за новата визия bowuu

mariaid   Peace - от твоята клавиатура на моя кантар hahaha
  bouquet Благодаря за поздрава и пожеланието!

ВАРНЕНКИ ,ама Вие сте фиданки, а не дюканки newsm78 Поправка  Embarassed - ВАРНЕНКИ = ДЮКАНКИ-ФИДАНКИ Laughing!!! Браво - толкова сте озарени Hug Hug! Само така, стимулчета наши Peace Party Peace !!!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 20:22 от lenny_pld

# 863
Момичетаааа задравейте! Тази сутрин кантарът поакза 53,5 килограма Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама не мога да повярвам беее, не мога Laughing Промених си линиййката обаче само с 1кг, защото тези 53,5, отстъпиха място на 55 след стабилна протеинова закуска и литър вода Grinning Все пак са плаващи и не смея да ги отбележа май от страх утре сутрин да не би кантара да покаже повечко. Момичета няма начин - всичко излишно ще разкараме и туй то! Обичам ви!

# 864
  • Варна
Момичета, дадох линк по- горе към снимките от Варненската среща. Виждат ли се ?

# 865
  • Варна
Даааа, Приси, справила си се отлично!

# 866
  • Варна
Даааа, Приси, справила си се отлично!

ОК Отивам да слагам дребното да спи. Чао !

# 867
Разгледах снимките. Много сте красиви момичета!  newsm51

# 868
Браво! Супер стеее!  Ама верно колко много слаби момичета!лелееееее  bouquet
lenny_pld то резултата си е вече на кантара!  Hug Радвам се за теб!  Hug
А кои ли са тези неразконсперирани фолк-певачки дюканки??? Само за Ивана знам....пъък други драстично отслабнали май не се сещам....... newsm78

# 869
Хайде да почна с благодарностите тоя път:
Перличка,Кри, Катя*,Геци 75 ,    благодаря ви!  newsm51
Бермудез, благодаря ти и на теб честит месец с Дюки! А за Шумен, няма проблем - идвайте!  newsm51
Сънче - специални за теб! -  newsm51
katyadjin - много специални за всичко днес! Голямо   love001 newsm51 и честито преборено 15 килце! Hug
Piglet,- заедно сме!Ще успеем!  Hug newsm51
tzvety roussimova - благодаря ти! newsm51
rivela , - много мило,  Hug но си се объркала - правя 3 месеца, а съм далеч от трета фаза още, има-няма 12кг. newsm51
k_savova- как да крия бе мила, че още сутринта си казах без бой! Hug А ти ме шашна с визията си, страхтна си! Нахъсах се още повече! newsm51
dorchester - много добре си беше, хич не ти личеше умората! Hug newsm51
MAMS -Благодаря ти! И ти ме шашна с визията си! Браво! Готова си за ІІІ фаза! newsm51
ОрелияHug
Присила  справила си се, супер! newsm10
Хайде Катенце, чакам и твоите фотки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт