спина бифида и за некадърните доктори

• 14 684
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета  Hug за всички искам да питам нещо но не зная дали тук му е мястото възможно ли е да се види срастване на белия дроб на плода още в утробата на майката ако някой може да отговори или да ме насочи къде да потърся информация много ще съм ви благодарна .

# 46
Съжалявам мила, нямам информация. Най-добре е консултация с много добър лекар.

# 47
Здравейте момичета  Hug за всички искам да питам нещо но не зная дали тук му е мястото възможно ли е да се види срастване на белия дроб на плода още в утробата на майката ако някой може да отговори или да ме насочи къде да потърся информация много ще съм ви благодарна .

Предполагам че на ФМ при добър лекар би трябвало да се види , но не съм много сигурна

# 48
И аз мисля че на ФМ  би могло да се види ,но само ако доктора е вещ.

# 49
Здравейте,момичета!Регистрирах се благодаря ви за подкрепата!Вкъщи тази тема не се обсъжда близките ми неискат да се връщам назад и вие сте единствените с които мога да говоря за болката и мъката...И трябва да ви кажа,че разни приказки от рода "вие сте млади ще имате други деца,времето лекува" не са вярни ето аз съм пак бременна в 13г.с. за което много се радвам,но загубата е все в мен Sad и този път ме надблюдават 3 доктора и страха и опасенията ги има въпреки непрестанните им убеждения,че всичко засега е наред и бремеността ми протича нормално.А само ако знаете колко съм се молило да забременея и продължавам да се моля за бъдещото бебенце и разбиза ъе за ангелчето ми Божидорчо!Явно по някакъв начин се чуствам гузна,защото все сънувам как ангелчето ми не ме иска и другото бебе в мен Sad

# 50
TALETO,браво миличка !Така се радвам като чуя такава новина за някоя от нас.  Ние го заслужаваме най- много .Нали така?
                              честито!
Пожелавам ти лека и успешна бременност и накрая едно живо ,здраво и хубаво бебче!

# 51
Благодаря за пожеланията,reni!Аз много много искрено пожелавам на всички ви същата радост и то колкото се може по-скоро!Определено ние сме заслужили най-много и имаме най-огромната нужда точно от това!

# 52
  • на дъното
TALETO Честито и от мен  bouquet лека бременност и на финал здраво и красиво бебче

# 53
Талето,   bouquet Имаш силно стиснатите ми палци всичко с теб и малкото човече в теб да бъде наред.  Hug Praynig

# 54
Не може да има срастване на белите дробове на плода
(те не функционират докато бебето не продиша)
и съответно не може и да се види.

# 55
  • на дъното
zukini Пак си на точното място и точното време за отговор браво на теб  smile3501 замислям се да ли да не ти направим една нова темичка тук при нас  със въпрос и съответно с отговори от твоя страна.Какво  мислете момичета а ти zukini ?

# 56
zukini Пак си на точното място и точното време за отговор браво на теб  smile3501 замислям се да ли да не ти направим една нова темичка тук при нас  със въпрос и съответно с отговори от твоя страна.Какво  мислете момичета а ти zukini ?

Силве не съм специалист в тази област.  Я кажи ти защо си раждала секцио, изглеждаш ми едра и здрава жена?

# 57
  • на дъното
 Laughing хи хи едра 154 см 46кг. тесен таз .Че понапълнех малко да от 43 на 46кг. От утри почвам да въртя  newsm39 на това му казвам стимул

# 58
Талето, честито миличка! Пожелавам ти леке бременност, оставащото време да мине неусетно и накрая да се радваш на едно здраво бебче.  bouquet

# 59
TALETO, ЧЕСТИТО И ОТ МЕН. Дано всичко мине добре и да се радваш на здраво бебче.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт