спина бифида и за некадърните доктори

• 14 688
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
TALETO, стикам палци за най-леката и безпроблемна бременност! Всичко ще е наред! Hug

# 61
Този аг,който ме надблюдаваше преди определено е за черния списък!Няма как административно да го накажат,но мога да го компрометирам тук и да апелирам всички бъдещи мами от Плевен да го игнорират,а той наистина има много пациентки.Аз също бях много доволна,внимателен,услужлив до най-ужасния ден за мен.Твърдеше че ни надблюдава по-обстойно и внимателно тъй като тогава работех като химик и има голям риск от молформации но плода.И така както беше внимателен невидя изместеното силно вляво сърчице,червата притиснали белия дроб-даже закърнял с по-малки размери!!Всеки път ми казваше колко е голямо бебчето,здраво и как бремеността ми протича просто чудесно,как всички кръвни изследвания са много добри,показваше самия той колко се радва заедно с нас разговаряше доста със съпруга ми и накрая нищо, едно голямо и ужасяващо нищо,празнина...Когато направих генетична консултация се оказа,чи е трябвало да ме прати на специални изследвания в ВМИ-алфафетопротеини,имайки предвид професията ми за мен са задължителни в 12г.с. и ред още изследвания-биохимичен скрининг,фетална морфология,оглеждане развитието на плода през определени г.с. на 3-измерен ехограф.Нито едно от тези не ми е направил,не ме е пратил а аз незнаех мислех че съм при добър специалист.Със сегашната ми бременост всичко това ще се направи,но при други специалисти.Виждах акушерката,която работи с него и тя самата имайки предвид способностите му ми препоръча "да ходя завбъдеще при добър специалест-той небил такъв".Може на някой да му се струва,че съм злобна но д-р Константинов заслужава същата мъка дано с никоя негова пациентка не се случи същото!Той е повече от некадърен,такива  грешки,така да пренебрегваш здравните права на пациент-това е недопустимо и да се оправдаваш че не си имал такъв друг случай,за първи път се случвало!абсурдно #2gunfire

# 62
TALETO би ли споделила при кои лекар си сега

# 63
Сега съм при д-р Пенков в Плевен той е най-добрия ехографист там в частния му кабинет има високо ниво апарати с които проследява развитието на плода,а освен това е много добър при хормонални терапии-при мен беше проблем съжалявам че преди несъм ходила при него.Сега живея в Пловдив и тук ходя на обичайните консултации при Минев-има частна АГ клиника.А на специалезирани прегледи и изследвания,свързани с рисковата бременост при Стаменов в София.Засега и на тримата се покриват мненията.Доволна съм,но все пак заради преживяното ми е трудно да им вярвам

# 64
И аз бях при Пенков и с първото и сега при тази бременност и въпреки всичко съм доволна от него нито за миг не ме оставил и беше неотлъчно до мен.Ако някога отново се реша да забременея пак бих отишла при него.Дано да не греша в преценката си

# 65
ТАЛЕТО----
Честито!!!   bouquet

# 66
.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 10:03 от miki3

# 67
liliq81 ,ужасно е да загубиш дете  знам го, но пък ми стана радостно, че си се решила отново и сега си имаш най -скъпото нещо в живота-твоето момченце.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 11:25 от reni _805

# 68
И АЗ ПРЕЖИВЯХ ПРОКЛЕТАТА СПИНА БИФИДА ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ.С ТАЗИ РАЗЛИКА ЧЕ БЯХ БРЕМЕННА В ШЕСТИЯ МЕСЕЦ.СЛЕДЕШЕ МЕ ПРОСЛОВУТАТА Д-Р БОГОСЛОВОВА В ШЕЙНОВО.ОБЯСНИ МИ ЧЕ НЯМА ДА МИ ПОЗВОЛИ ДА РОДЯ ТАКОВА ДЕТЕ И СЛЕД ЧЕТИРИ КОШМАРНИ ДНИ РОДИХ МАЛКОТО МИ МОМИЧЕНЦЕ А ЛЕКАРКАТА С НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ НАГЛОСТ МИ КАЗА "СПОКОЙНО ТИ СИ МЛАДА ЩЕ СИ ИМАШ ДРУГО ДЕТЕНЦЕ".СЪРЦЕТО МИ Е ИЗПЪЛНЕНО И ДО ДНЕС С МНОГО БОЛКА И МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЛЕД КАТО СЕ РОДИ МАЛКОТО МИ СЛЪНЧИЦЕ ЛЕКАРКАТА ИСКАШЕ ДА МИ Я ПОКАЖЕ А АЗ НЕ ПОЖЕЛАХ ДА Я ВИДЯ.БЪДЕТЕ СИЛНИ МОМИЧЕТА!ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ЗА КОЕТО БЕШЕ ПРАВА НЕКАДЪРНАТА ЛЕКАРКА Е ЧЕ СЕГА ИМАМ НАЙ-СЛЪНЧЕВОТО И УСМИХНАТО МОМЧЕНЦЕ НА ЗЕМЯТА!

# 69
Лилия, мога само да ти кажа че знам как се чувстваш... истината е че дете не се прежалва и не се забравя
история като твоята ме изпълват с надежда че и моето слънце ще изгрее...
да ти е жив и здрав малкия Кико и само да те радва
  Flowers Rose Flowers Rose  за твоето ангелче

# 70
ЗДР Мили мами,

искам да Ви зарадвам поне малко. Понеже немога да си позволя адвокат пуснах жалбата с/у лекаря  ми до 10 държавни институции, и слава богу са се захванали да го накажат с максималните наказания към момента, защото е яко виновен:

Към момента тече проверка от МЗ, от която разбрах, че цитираният от мен д-р Иван Димитров от и АГ-Медицински център ,,Свети Димитър”, са допуснали освен грубата лекарска грешка в проследяване на бремеността ми завършила фатално, а и са злоупотребили с моите лични данни, като са ги предоставили без мое знание и съгласие на друг д-р Димитър Г.Георгиев и друг мед.център "Детско здраве" имащ договор с НЗОК.

Съответно вторите многократно са подправяли подписа ми за пред НЗОК, удостоверявайки, че са ми извършвали прегледи и изследвания проследяващи бремеността ми, а и след това !?!

Много скоро ще имам окончателният отговор за санкциите от МЗ, и вднага ще ви информирам.

Затова не стойте безучастни, по-добре късно, отколкото никога !!!

# 71
Браво,Юлия!Аз несъм подавала жалба но сега тече следствие и е образувано дело срещу некадърния лекар следял първата ми бременност има още два случая като мен но потърпевшите имат доказателства и аз заявих че ще свидетелствам ако се налага и без това се споменава за мен но имало в моя случай само косвени улики

# 72
ЗДР мили мами,

дали някой знае нещо по въпроса: чух, че щом съм сезирала МЗ и те потрвърждават грешката на д-ра ми, автоматично го давали и на съд/прокуратурата ?!? Дано да е вярно,че само там не съм отишла, че немога да си позволя адвокат, нямали за такива като нас държавни защитници free или има такива само за виновните ?!?

# 73
Искам многоооо да го/ги  заболи !!!

#Cussing out

# 74
 Hug

има една много полезна книга=юриди4ески пищов за пострадалите от "лекари":

АВТОР: СВЕТОСЛАВ СЛАВОВ

КАЗВА СЕ : ЛЕКАРСКИТЕ ГРЕ6КИ И ЛЕКАРСКИТЕ ДЕЛИКТИ,

ИЗДАВА Я ИЗДАТЕЛСТВО: СИБИ

ЦЕНА: 2,20 лв.

НАВСЯКЪДЕ Я ТЪРСИХ, ДъЛГОО И БЕЗРЕЗУЛТАТНО, НО НАКТАЯТ Я НАМЕРИХ НА ЩАНДА ИМ ПРЕД ВХОДА НА СГС И СОФИЙСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ДО РИМСКАТА СТЕНА !!!

МНОГО Е ПОЛЕЗНА, УСПЕХ НА ВСЯКА ДА НАМЕРИ КЛЮЧА КЪМ ИСТИНАТА !!!

ЗНАК ДА ПРОДЪЛЖИМ БОРБАТА !!

Общи условия

Активация на акаунт