Силве няма прикритие лекар съм, но не само лекарите могат да са добре информирани:)
.Та добре си дошъл.Надявам се да си от малко останалите съвестни лекари ако изобщо сте в България.Били споделил в коя област работиш за да те използваме за инфо когато имаме нужда
.Та добре си дошъл.Надявам се да си от малко останалите съвестни лекари ако изобщо сте в България.Били споделил в коя област работиш за да те използваме за инфо когато имаме нужда 

и незнам какво да кажа .Ужасно е !Миличка тук можеш да намериш утеха и разбиране от всички нас ,преживяващи загубата на своите ангелчета .От една страна добре ,че са открили аномалията, а при мен - родих детето без да подозирам че има сърдечна малформация .Разбрахме едва на втория ден. Няма да ти казвам какво е .Предния ден си бил на седмото небе ,а на другия в деветия кръг на ада. Разбирам те напълно, най -лошото е че страдаме ние от некомпетентността на нашите лекари .Питам се докога ?
насълзиха ми се за пореден път очите, ужасно нещо ти се е случило, като на всички момичета в този под-форум... не знам какво да кажа за утеха, освен че и аз те гушкам силно и ти желая кураж и сила и скоро да си имаш здраво, хубаво бебче, което да заглуши болката и мъкато по загубеното детенце...