Бебешори СЕПТЕМВРИйски чакат мами късметлийски!

• 13 909
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
А Шейли за какво си хаби клавиатурата да обяснява. Психика, подготовка... Hug
Между другото прочетете разказа на Ива за водното раждане в сайта, към който съм ви дала линк. Вътре има толкова полезна информация, с линкове и обясненя, че трябва да я метнат в някой медицински журнал.
Въпреки, че както знаете нашите лекари си знаят всичко и не се интересуват от "глупости".
Люси, как ще е рано за пола, бе душа Thinking Предния път в 16-та седмица ми казаха. Ти си в 18-та. Идеално направо Grinning
Аз ще стартирам четене за раждането и позите другата седмица. Нещата, които Ива е описала са страхотни.
Трябва да помисля как да ви срещна с нея ако искате Hug
Може да си уговорим среща в парка и да я поканя. Тя е страхотна и е пълна с инфо Grinning Ако разбира се вие искате Grinning

# 76
Да ви кажа честно момичета, мен повече ме е страх от операция отколкото от нормалното радждане. Надявам се и след като се роди бебока така да мисля. Мислите ли че раждането зависи от това колко ти е стегнат корема, в смисъл стегнат ли е бил преди бременността?
Моята мама ни е родила и мен и брат ми за половин час Simple Smile надявам се да е в голяма степен до гени и аз да съм така

# 77
ПОЗДРАВИ  на всички бъдещи мами и от мен. Аз съм 17 седмица,правих си БХЦ, другата седмица ще ходя при Марковите за фетална морфология. Много се притеснявам , дано всичко е наред. Желая на всички лека бременност и здрави бебета.  bouquet Joy

# 78
Здравейте септемврийски мами! Досега само ви четох, но ето, че реших и аз да се включа. Някой може ли да ми каже как да си сложа лентичка със седмицата, в която съм?

# 79
Асе, хиляди благодарности  newsm20 Гледам да попия всяка дума тук от форума Simple Smile Хвърлих един бърз поглед на сайта и е страхотен  Hug Освен разказите и статиите в него има и толкова много линкове! Ще го изчета от А до Я Simple Smile
Аз лично мисля, че раждането е най-голямата магия, която ще ми се случи Simple Smile Настроена съм много позитивно и не ме страх (за сега) Simple Smile А като чета разкази за раждане ми става толкова хубаво, че си поплаквам  Embarassed Сигурно аз като родя, ще орева цялото родилно  Mr. Green

Anjelika84, добре дошла   bouquet Ато тук ще намериш отговора http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0

# 80
Здравейте септемврийски майчета Hug Аз съм от мамите в октомври, но честичко черпя от вашият напреднал опит - надявам се нямате нищо против Praynig И имайки впредвид спеца който си имате в лицето на Асето благородно ви завиждам, много позитивно ми се отразяват вашите темички Hug Нали не бихте имали нищо против понякога да посещавам и вашите срещички, мисля че ще ми бъде плезно  bouquet Извинявам се ако съм нарушила дискусията ви Blush

# 81
Хехе
Сиси, Мечо Пух е казал "колкото повече, толкова повече" Simple Smile
Добре дошли, нови мами!!!

# 82
Асенцето:  Тая, ти ли си нашата Таня  Добре дошлааа
Хайде новите мами да си напишете термините, за д ви сложа в списъка

Аха, аха аз съм Асенце...Благодаря за посрещането. Днес нещо ми беше дошла муза за писане Embarassed
Засега терминът ми е 17-ти септември - док. не ми е казала друга дата. Ама на 10-ти ще видим какво се случва - не съм виждала бебо вече от месец Hug

# 83
  • София
Асе мила, дай да трампим твоята мома за моето мъжле, а!? Исках да питам ще слагаме ли щъркелчета до термините в списъка? Rolling Eyes

# 84
  • София
Асе мила, дай да трампим твоята мома за моето мъжле, а!? Исках да питам ще слагаме ли щъркелчета до термините в списъка? Rolling Eyes
Ти го роди, пък ще те питам кога би си го сменила smile3534
Споко, Дидка, и момченце се обича много, ще видиш Hug

# 85
Ааа, Дидка, не си давам мацката. Знаеш ли сега как с по-широка душа купувам дрешки за каката. Поне знам, че няма да идат нахалос, а ще се носят Grinning Честно момичета, като трябва да дам 40 лв. за чифт обувки и ми се свива сърцето. Както и да ги гледаш да отиват на повече дрешки, да са меки, удобни, да нямат "ортопедична" стелка... 150000 изисквания... и едни цениии ooooh! А тя ги носи един сезон и й умалеят Confused Сега ще купуваме пак пролетно яке. Поне две ще трябват със сигурност... Харесах едно за 35 лв, намалено от 51. Сега само оглеждам за нещо подходящо в Продавалника. Просто на моменти като дойде време да се купуват дрешки и ми се завива свят Confused

# 86
little_sweet_didka, честито ти сини гащи

Дай Боже да ми се връщат  Joy

# 87
Моят термин за сега е 23 септември.
Ще се радвам да бъда наместена между другите мами в списъка  Simple Smile Simple Smile

# 88
забравих да кажа, че живот и здраве ще ми е първото бебенце. А от последният УЗ докторката каза, че ще е момченце. Дано да бърка Mr. Green Но дори да е права, поне един доволен има - татенцето Simple Smile

# 89
uanda, мерси за отговора за АФП Simple Smile Да ти кажа притеснява ме факта, че за 16 г.с. дават стойност около 30 U/ml, а мойта е 17.2 . Ниско е. Чудя се дали не съм назад в седмиците, но пък всеки път ме гледат на ехограф, сигурно доктора щеше да види ако нещо имаше разминаване... Незнам вече и аз. Четох че ниските стойности на АФП носят риск от синдром на Даун. И понеже се ошашках, най-вероятно сега в неделя ще ходя до Плевен при един доцент, специалист в пренаталната диагностика. Дано всичко е наред!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт