Бебешори СЕПТЕМВРИйски чакат мами късметлийски!

• 13 912
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Всъщност, Моарейн, ти си в 17 г.с. Hug Аз изобщо не съм наясно с тези стойности, но ако това ще те успокои.. в смисъл, че си една седмица по-напред. Rolling Eyes Пък отиди си при доцента. Аз лично ако се тревожа за нещо бих отишла д питам поне 3-ма различни доктори Simple Smile

# 91
Асе, ох и аз вече се обърках в коя седмица съм  Crazy  Ако съм в 17-та, четох че концентрацията на АФП след 16 г.с. почвала да пада... ама чак пък толкова. Не, аз просто 1000 пъти съжалих, че си правих изследвания по цял ден изследвам други хора, но себе си не обичам, като видя някакво отклонение и се побърквам... При доцента отивам, пък каквото сабя покаже... Все ще си го обичам бебо, милото шошенце Simple Smile

Мирката, и мойта кръвна група е А2+. Рядко се среща, така ми обясниха. Така че не се тревожи, сигурно затова са повторили, да не объркат нещо... Simple Smile

# 92
Добре дошли на новите мами welcome
Асе ще те дебна по бтв Flutter
Сиси пиши си без проблеми и тук с теб поне се знаем от доста време Hug Hug Hug

# 93
хубаво е че има много прегледи и изследвания но се питам какво може да се направи ако се хване някое хромозомно изменение сега например!!нали те не се лекуват или аз съм малко в грешка...

Ами решаваш или аборт(предиzвикано раждане) или го оставяш и си го следаш такова, каквото е. За това е добре да се помисли предварително дали ти стиска да правиш иzследванията. Ние с мъжа ми решихме, че искаме да направим кръвния тест в 16та седмица. Беzобиден е, но и шанса да поzнаят не е голям. Амниоцентоzата отхвърлихме, zащото макар и малък има 1 процент риск от аборт. Решихме, че ако реzултатите от кръвния тест са много zле, то тогава ще се zамислим zа амниото. Нашите действия са с цел "да zнаем и да сме подготвени" когато дойде бебето. И двамата бяхме твърдо против аборт, каквито и да са реzултатите.

И сега да се похваля. Току що zвъних на лекаря си и той ми каzа, че риска бил 1 към 5000. Много се радвам, че не трябва да обмисляме дали да подлагам бебето на риска от амниоцентоzата.

# 94
Привет, момичета! Аз съм с децата в Хисаря за ваканцията, а тук няма компютър, та сега на рецепцията ви погледнах за малко! Радвам се че има нови мами, и всички сте добре.
На мен също ми казаха на ФМ при д-р В. Димитрова, че ще бъде бебенцето момче!
Но разбира се, живи и здрави, ще видим!

# 95
Григчо, да питам Simple Smile от noppies ли си поръча тези страхотни дрехи? / видях че си го писала май  Embarassed/

# 96
Асе,аз точно за списъка питах ,в края на предишната тема, как да се включа.Явно съм доста ненаясно с тези неща, но това е първия форум в който пиша. Извинявай за невежеството.Моят термин е 23.09. и ми е първа бременност. Лека вечер на всички.

# 97
Честити сини гащи на Дидка и Анжелика!

Добре дошли на новите мами!

Григчо, да питам Simple Smile от noppies ли си поръча тези страхотни дрехи? / видях че си го писала май  Embarassed/

Не мила, моите са от ГАП, но ми ги доставиха. Така и не ми остана време да ида до магазин 9+ (където са noppies), а моите панталони вече не ми бяха удобни и набързо спретнах една поръчка. Обожавам да пазарувам по и-нет, за ужас на таткото, щото с неговата карта Mr. Green

п.п. сложих снимка на корема в албума, да не си помислите че аз съм манекена на панталоните Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 19:45 от Григчо

# 98
  • София
Привет на всички новодошли бъдещи септемврийски мами! welcome
Лека бременност ви желая и здрави бебочета накрая!

# 99
Дидка-честито момченце HugЩе си говорим след време дали би искала да го смениш,та дори и с най-голямата кукла на света PartyАко някога родя трето дете,със сигурност ще искам да е отново момче Peace
Моарейн-ниски АФП,съчетани с високи-ЧХГ допускат Даун....При това дори и с такова съчетание резултатаи не е задължително бебето да има проблеми.Не се тревожи!Все пак за твое успокоение се консултирай с гинеколога си,или друг лекар Peace
Добре дошли на новите тумбачки  bouquetИ на октомврийките също Heart Eyes
Веч-радвам се,за благополучното амнио Wink
Григчо-панталоните са мн.хубави Peace

# 100
Не ни даваха сега Thinking Може и да е паднал репортажът. Дано в късните новини го дадат, защото не е за пренебрегване темата. Ама все пак няма натровени деца, които са в болница Wink Пък нали знаете, че добрата новина е лошата новина, така че...
Репортерката беше много сладка и дано не са разхождали момичето напразно до нас, а да й вземат материала все пак Grinning

# 101
Моят термин е на 27,09, но тъй като ще е секцио ще го направим по-рано  bowuu

Taia[ /color] виждам, че питаш за лекар от Майчин дом -Варна! Аз раждах първото си дете тем и съм много доволна! Раждах при д-р Яков ! Тръгнах за нормално раждане, но след много мъки се наложи секцио по спешност! Много съм доволна и от Докторите и то акушерките и от санитарите дори! Невероятни са! Болките няма кой да ти ги спести, но отношението и грежата в един тъ.акъв сюблимен момент е много важно! Момичето, с което лежах след това в една стая беше раждала при д-р Атанасова и тя беше много доволана!

Мами веждам, че доста от вас правят ремонт! Аз при предната си Бременост правих в осмия месец ремонт - нещо отвратително е! Сега другият месец започваме ремонт и то много голям, но този път изчезвам на 200км ( в пряк смисъл ) и само казвам какво искам и ще си идвам от време на време да проверявам какво става Mr. Green Който има нерви да се занимава, тоя път без мен #2gunfire

# 102
Оххххххххххх, и на мен ми се иска за изчезна за ремонта, ама ще видим.
Как сте сладурки.
Честито на мъжките мами.
Добре дошли на новите. Hug

# 103
Добър вечер мами и от мен
Дидка честити сини гащи и от мен дано и нашите да са сини,колкото до количките и момиче да имам пак ще е в синьо и на каката като малка всичко и беше в синьо
Писали сте за ремонти и ние мислим май месец да ремонтираме кухнята и направо не ми се мисли

# 104
Честито на мамите, които знаят какво ще е бебето. Grinning
Аз днес бях на доктор момичета и съм много притеснена. Доктора ми каза, че ми била напрегната матката, каквото и да значи това newsm78 Каза да пия но шпа и да не се движа много. И най-стресиращото - ако имам болки в корема да му се обадя веднага независимо по кое време на денонощието е. И аз само се психирах да ви кажа. Sad Мен не ме е болял корема newsm78 От къде го измисли това доктора не знам. На някой от вас случвало ли се е да му говорят за напрегната матка? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт