Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 28

• 34 226
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Atalanta жив и здрав да е съпруга ти!А за тортата -и аз се заблудих,че е истинска!
Страхотно се е получила! И как си се сетила за струните Joy Браво!
p4eli4ka,поздравления!И аз от кога и се каня на тая калинка... Mr. Green

# 106
p4eli4ka екстра е калинката.  newsm10

# 107
  • У дома
p4eli4ka, много е хубава калинката!!!

Аз за боите вече съм решила да не оцветявам, а да покривам с бяло и да боядисвам отгоре. Все ми се струва, че по-малко боя отива.

# 108
  • София
p4eli4ka, много здраво и щастливо да ти е детенце, много радост и гордост да ти носи! Калинката е хубава, не личат на снимка пукнатини, а и редуването на кремовете наистина е ефекно:)

Atalanta, как боядисваш големи повърхности (например целия чаршаф, а не само детайли) с четка, така че да изглежда хомогенен цветът? Иначе, това, което описваш като пълнеж на тортата, звучи наистина леко, ароматно и вкусно:) А горният блат какво има вътре, че изглежда "пъстър"?

# 109
  • Пловдив
Atalanta, чудесна китара. Наистина е като истинска. Да ти е жив и здрав рожденника   bouquet
p4eli4ka, браво за калинката. Само ти си знаеш трудностите, за нас те не се виждат  Wink Много здраво и щастливо детенце  Simple Smile

# 110
  • Пловдив
raya usa, irinka28, _Пепи_, asyalein, Atalanta, p4eli4ka, браво на всички вас!  smile3501 smile3501 smile3501 Все по-добри ставате!

raya usa, не съм виждала торта с такава тематика, каквато ти трябва, но може да направиш къща, която се ремонтира и наполовина е направена с изолация, и да разхвърляш отстрани камъни.  Simple Smile Ако искаш ще потърся снимки на торти-къщи. Simple Smile

Пускам един линк, които видях в кухарката, за това как се правят лица. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 09:59 от Gushanka

# 111
  • Пловдив
Пускам един линк, които видях в кухарката, за това как се правят лица. Heart Eyes

Мдаааа, Раечка вчера ми го пусна за да знам занапред как става, ама е хубаво и другите да го знаят. Мерси, че се сети да го пуснеш тук  Hug

# 112
Разкошни торти! А китарата е направо убийствена!
Ягодовата торта също ме размечта...
Аталанта, да ти е жив и здрав рожденика!

# 113
  • София
Atalanta, страхотна китара, мъжа ти сигурно е бил много щастлив. Да ти е жив и здрав!
p4eli4ka, много красива калинка Simple Smile

# 114
Gushanka,благодаря ти за линка,наистина ще е много полезен(поне за мен Wink)  bouquet

# 115
_Пепи_, тези русалки са уникални  smile3501 smile3501 smile3501 щерката със сигурност и тя ще иска такива  Mr. Green
Atalanta да е ти е жив и здрав мъжа, а за китарата няма думи  smile3501 първоначално я взех за истинска!

# 116
  • Пловдив
raya_usa, от вчера насам 500 страници в living.cz прерових, за да намеря идеи за украса, защото там бях виждала. Надявам се да са ти достатъчни тези които пускам:

# 117
  • На небето
Тази торта направих днес за р.д. на мъжа ми, нещо нямах настроение за торти ама... това се получи. Пак не съм доволна от резултата, Rolling Eyes но тозъ път толкова....

# 118
  • Варна
Момичета, бях чела в някоя от старите теми, как Пепи си карамелизира орехите, но сега не го намирам!
Може ли да ми кажете как точно го правите!

# 119
  • София
Пепи, ако знаех само, че преравяш тези 500 страници, щях да те помоля да гледаш и за крави:)))
Шегата настрана, ако някой е виждал постъпково как се моделира крава...За Цветница съм решила да направя семпла полянка, да си поизпробвам комплекта на Wilton за цветята и понеже тортичката ще е за синчето ми, а то от доста време храни интерес към "тавтите" (разбирай "кравките"), искам да сложа и някоя пасяща кравка, за да му направя кефа и на него (не само на себе си:))) Това ще е първата торта, която ще е за него, той все гледа как правя, я за приятелка, я за деня на мама и тати, я за някой чичо и баба...Това ще е неговата тортичка и много искам да се постарая...Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт