Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 28

• 34 222
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Estell, дай да я видим в по-голям размер. Идеята ми се струва итересна Simple Smile

lolii, самоцитирам се Wink
Сребърен облак, аз си правя орехите сама. На котлона слагам орехи, захар, няколко капки вода и малко масло. Водата се слага за да полепне захарта по орехите.

dimitrina73, дръж

# 121
  • Варна
_Пепи_   благодаря ти!   bouquet

# 122
  • Пловдив
Пускам един линк, които видях в кухарката, за това как се правят лица. Heart Eyes

Мдаааа, Раечка вчера ми го пусна за да знам занапред как става, ама е хубаво и другите да го знаят. Мерси, че се сети да го пуснеш тук  Hug

Аз малко по диагонал чета там, по-скоро хвърлям око, отколкото да чета. Wink Та хич не съм разбрала, че за теб е бил предназначен линка.  Blush  Hug Искам да попитам за чешкия сайт, би ли пуснала линк към галерията им, че хич не го разбирам тоя език. Flutter

Fior, радвам се, че съм била полезна. Grinning

dimitrina73, на _Пепи_ линка не го отварям и не знам какво ти е дала, дано не се повтаряме, ето това имам аз. Flutter

Estell, чудесна тортичка и честит ти рожденник!  bouquet

# 123
Имам чувството, че ми четете мислите тук  Hug . Наскоро търсих модел за торта китара, че вкъщи всичките мъже са музиканти, а Аталанта ни изненада със страхотно произведение   bouquet . Поздравления, ще даваш акъл някой ден
dimitrina73 с твоето момченце сме от една кръвна група, и аз съм луда фенка на кравите, но няма из нета много идеи за тях в интерес на истината. Ако те устройват по-стилизирани кравички, имаше модел за такива на линка към кухарка.ру, който е в началото на темата, мисля че самите фигурки бяха някъде около 10 стр. , но не ги намирам

Опааа ето ги
Уау Гушанка и твоите са страхотни, отидоха директно във фейвъритс  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 16:34 от Clairette

# 124
  • София

Пепи, много благодаря за бързия отговор   bouquet, но може ли пак линка, че май не се е копирал и като кликна никъде не ме отвежда:)))))

Gushanka, благодяря ти!  bouquet

Clairette, благодаря за информацията!  bouquet

# 125
Ей,ставате все по-добри и по-добри в тортоправенето   bouquet  bouquet  bouquet

От мен една семпла,но мнооого вкусна торта-Death by Chocolate-невероятно изкушение за шоко-маниаци като мен

# 126
Здравейте момичета,

10-ина дни не съм се разписвала с торта.... и гледам пак сте се представили подобаващо... много и разнообразни, красиви тортички пак ми радват очите!

Ето и моята вчерашна торта, която правих за кръщенето на сина ми...... мислих , мислих и реших, че искам този път да направя детска торта, шарена и весела...и това измайсторих!

Карамелова отново, покрита с маршмелоуз..... възхитена съм от работата с тези бонбонки!

# 127
Брей момичета...изпаднаха ми очите! За пръв път влизам тук и  Shocked Shockedкакви сте добри ooooh! БРАВО!!!
  bouquet  chef
По същество ще ви питам нещо. На моя син РД е на 13 Април, т.е в тази Неделя, според вас възможно ли е до тогава да ми се е прояснило горе0доло това изкуство и да спретна торта Rolling Eyes

Искам да е от тези с глазурите(марципани ли не съм на ясно още) и фигурки. Party
Дайте идея кога да я почна и още едно нещо за печене на блатове висока тава ли трябва или не се надуват много?
Всяка помощ и по-синтезирана насока ще ми е полезна.
Ето и докато пиша мом4е6ка мама постна нещо главозамайващо.

ЗА МЕН СТЕ ФОКУСНИЦИ!!!

# 128
Здравейте момичета и поздравления за тортите!!!   bouquet
(аз все не изброявам, щото ме е страх да не пропусна някоя майсторка  Wink)
Днес вкъщи има двоен празник - нашият тати е "доткор", а свеки има РД... Ето с какво ви черпя:
- чийзкейк с череши и фигурки от готова маса
neci, и аз съм едва прохождаща в правенето на торти с покрития и фигурки (досега все съм правила сметаново-кремови торти), а за печене на блатове нямам време, затова ползвам най-често готови блатове, кремове без варене (на Йотис, Йоткер), както и полу-готовите торти на Йотис в кутия (правят се само със студено прясно мляко, всичко си е вътре). Ако искам да е по-голяма тортата, слагам еклиро по средата...   bouquet

# 129
Пепи , много са хубави русалките и като цяло тортата си е красива Simple Smile
Танита , барбито е красота Simple SmileНо ти си си майсторка Simple Smile
Atalanta , китарата е като истинска Simple SmileДа е жив и здрав съпругът ти  Simple Smile
Пчеличка , калинката е много сладка и е като жива Simple Smile
Еstell, полегналата мадама е страхотна Wink И аз се надявам да се науча да правя хора някой ден. Благодарение на Гушанка , задето е пуснала толкова полезен за мен линк Hug ще започна опитите с хора Wink
Момчешка мама да ти е живо и здраво момченцето , а тортата е превъзходна. Много е весела и носи настроение Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 22:32 от bopsi

# 130
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ей,ставате все по-добри и по-добри в тортоправенето   bouquet  bouquet  bouquet

От мен една семпла,но мнооого вкусна торта-Death by Chocolate-невероятно изкушение за шоко-маниаци като мен

ще си изпразнеш ли кутията, писах ти за стевията Wink
дай рецептата за шокоизкушението Sunglasses, макар май после сама да ще си я ям...

# 131
Пепи, Гушанка и всички останали, благодаря ви за идеите , и за труда че сте ги потърсили заради мен.  Hug Това с шпатулата миналата година му подариха Гараш , с шпатула отгоре Mr. Green. Аз ще видя от всички идеи които сте предложили какво ще избера.Много не се наемам с моделирането на човечета , нали съм от "зелените в бранша".
 Аталанта китарата е супер. Той моя мъж е и "нереализиран китарист" Mr. Green(навремето е бил приет в Бъркли да учи китара), че идеята за китара е хубава също , но ми се струва сложно newsm78. Да видим , има още 10 дни , ще тренирам Naughty
 Гушанка ако можеш , дай линк за торти къщи, още повече че той нали и нашата строи в момента -пак е идея  bouquet

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 19:40 от raya_usa

# 132
Здравейте момичета!
Поздравявам всички майсторки, тортите ви са превъзходни. Редовно влизам в темата да ви се възхищавам и да крада идейки, въпреки че правя торти изключително рядко. Днес обаче съм изкушена от тортата на Bambinkamalinka, обожавам шоколад и снимката на тортата й направо ме предизвика. Затова, моля Bambinkamalinka да пусне рецептата за това шоколадово изкушение. Предварително благодаря.

# 133
  • Пловдив
bopsi, dimitrina73Hug.
мом4е6ка мама, neleto, чудни торти!  bouquet
Гушанка ако можеш , дай линк за торти къщи, още повече че той нали и нашата строи в момента -пак е идея  bouquet
Заповядай, не е линк, на са идейки:

Мисля, че последната е най-подходяща, не е права, което би било трудно за изпълнение, трябва само покрива да се изреже. Също така изглежда в ремонт. smile3503

# 134
Благодаря ти neleto 
 Hug
Hug

Общи условия

Активация на акаунт