Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 28

• 34 163
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
Момичета, дайте ми идеи за ТОРТА БУКЕТ?

# 61
  • някъде там
Като ви гледам какви неща правите, а уж си мислех,че ме бива,работила съм преди години в сладкарница.... Ама тогава още нямаше такава моделираща маса,всичко се украсяваше със сметана Thinking Благодаря,черпя тука идеи  bouquet
Страхотни сте Peace ...

# 62
  • София
момичета, да ви питам, ще му стане ли нещп на покритието, ако изкара една нощ тортата с него в хладилника. Защото първият ми опит с такова покритие беше с бонбони маршмелроуз за рожденния ден на детето и сутринта като извадих тортата от хладилника, цялата беше на петна Embarassed

# 63
Petia_tag По принцип казват че торта с покритие не се слага в хладилника, защото кондензира , овлажнява се покритието и става на петна. Аз снощи правих Барби , сложих я в хладилника (най-отдолу) , но понеже си ми беше само за тренировка Simple Smile. Сутринта като я изкарах , малко се "поизпоти"(от студено на топло) , но моето покритие си беше доста дебело , та каче , поразия нямаше. А и моето е от маршмелоуз.
Ето и Барбито
за поправителен( нали първото беше провал) мисля че добре се получи. Е има много "хляб да ям" , но моля приемете първия ми опит в декорацията със снизхождение.
 Благодаря за вдъхновението- на всички вас. Мъжа ми се чуди какво ми има, че съм почнала торти да правя newsm78 #Crazy
 Още снимки на Барбито: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229804

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 20:26 от raya_usa

# 64
  • София
не мен Барбито много ми хареса Simple Smile

# 65
Пак раzкоШотии.
Петя_таг Барбито е раzкоШа.
Беz сет zа фигурките ниЩо не мога да декорирам, zатова търсих в немския амаzон  на Betty Crocker сета zа декорация, но намерих само книги и подправки под това име  Sad
И сега да питам
Ако направя марШмелоz , може ли да го съхранявам и на другия ден да си напарвя тортата или приготвяте вси4ко  в един ден? newsm78 Как и колко време се съхранява?

# 66
raya_usa   барбито ти е прекрасно!!!

# 67
niko_leta Барбито е мое Wink
 Маршмелоуз , и повечето захарни покрития( не знам за марципан Варна) могат да се съхраняват в хладилника до 1м. Аз го увих в това прозрачното фолиo( за съхраняване на храни), после го сложих в торбичка , изкарваш въздуха колкото се може и затваряш отгоре. Аз рецептата за маршмелоуз я гледах от един американски сайт , и там жената казва преди да се завие във фолиото да се намаже с "vegetable shortening" (това е някаква мазнина на основата на соя и тем подобни, използват я масово , защото е със бял цвят , и не оцветява фондана).След като го извадиш от хладилника , слагаш в микровълновата за 6-10 секунди и месиш .

# 68
 raya_usa ,барбито е прекрасно!
Браво!

# 69
Gushanka, Аз съм си, Clairette, blueeye® благодаря ви!  Hug Hug Hug

Clairette, дай разяснения - може и на ЛС. Идеята ми е точно под формата на букет, не кошница, бях гледала някъде, ама сега не мога да го намеря.

raya_usa, страхотно ти е Барбито

# 70
raya_usa много ти е красиво Барбито!

Ето и от мен едно Барби днес:

# 71
Танита,raya_usa,,страхотни Барбита!Защо и аз не съм сега дете,няма да дам да режат тези торти! smile3501
Да си покажа и аз моята днешна торта,направена с подръчни материали,че снощи половинката си поиска нещо сладко за днес

И разрез

# 72
Нямаше ме една седмица и какви красоти сте сътворили.  bouquet  Не смея да изброявам за да не пропусна някоя. Браво на всички. smile3501

И аз ще се отчета тоя месец, че на 19 е моят РД, а на 22 на малката дъщеря, но още не знам какви точно ще бъдат.

# 73
Танита твоето е много изпипано. Моето пълно с грешки , замаскирани Wink, но пък ми е първата торта със захарно покритие. Досега все на вкус ги гледах , не на вид. Виждам че ти ползваш куклите на Уилтън. А тортата каква е , и тя ли е във формата на Уилтън за Барби?
 На мен самите куклички не ми харесват , но се работи по-лесно с тях ,нали? Само я забучваш отгоре . И как си я облякла с цяла рокля, това сигурно 10тина кукли ще трябва да направя , за да успея
 Момичета благодаря за комплиментите , но съм далеч от класата на майсторките. Но се учим , нали Wink благодарение на тях Hug

# 74
Clairette, дай разяснения - може и на ЛС. Идеята ми е точно под формата на букет, не кошница, бях гледала някъде, ама сега не мога да го намеря.
NellyDi в момента съм на работа,а книгата е в къщи, като се прибера при първа възможност ще ти пиша, дано не ти е спешно   bouquet
Рая, Таннита- страхотни барбита   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт