Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 28

• 34 180
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чудни барбита!

# 76
  • Пловдив
Браво, момичета, много хубави барбита. Поздравления   bouquet

# 77
  • Пловдив
Ето я и моята измъчена торта с русалките. Извинявам се за многото снимки, но мис е искаше да я снимам от всички възможни ъгли  Blush

# 78
Пепи супер са!!!
Имаш ли ги самите русалки от близо снимани, ще ми е интересно да ги видя. Как правиш косите? С преса за чесън, или моделираш на ръка  Thinking

# 79
  • там нейде .............
Пепи  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 80
  • у дома
_Пепи_  smile3501 omm

барбитата, "подръчната", плодовата, Марс, момиченцата на плаж и всички останали торти са страхотни! Браво момичета!  smile3501

# 81
  • София
 smile3501 smile3501 невероятни тортички

# 82
  • София
Пепи, страхотна торта, както винаги smile3501
Tannita, много е красива роклята на това Барби  bouquet

# 83
Леле Пепи - страхотна торта. Русалките си ги направила чудни bowuu
Tannita, Raya Usa - барбитата са прекрасни.
Irinka - тези инцидентни тортички са много на почит в къщи - точно с такава креместа украса -  дай ми моля те  ако не те затруднявам разяснения каква е тортата отвътре и това отгоре нещо карамелено ми прилича newsm78

# 84
_Пепи_ страхотна е! И моята дъщеря е фен на сериала, така че и на мен предстои да правя торта Н2О, но чак юни.

# 85
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви много. Аз съм много самокритична и честно казано на мен не ми харесва много. Просто обичам по-светли и изчистени торти. В 15ч. ще дойдат да си я вземат и тогава пак ще пиша, след като клиентката си каже харесва ли и или не. Но важното е малката рожденничка да я хареса Simple Smile
Clairette, косите са от много тънки фитилчета направени на ръка. За къдравата ги навивах на клечка за зъби. Мислех си за преса за чесън, но ми трябваха дълги коси и се отказах Wink

# 86
_Пепи_ ,браво!Страхотно си се справила!Няма начин да не я харесат! Hug
Танита,чудесно барби!Впрочем,аз май няма твоя торта,която не харесвам!  bouquet

# 87
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
мацки, жестоки торти  Wink
незнам как ви дава сърце да ги ядете Rolling Eyes

аз сладко не ям, ама половинката все мрънка, майка му какви сладкиши правила, та днес трябваше да се отсрамвам...
той не яде марципан.
захар също, поне не в големи количества...
ползвам стевия, защото аз не ям подсладители.
аз не ям мазни тежки кремове, та е трудно да направя нещо, дето да ни пасва на вкуса...

ето ми творението, снимката е линк за рецепта Wink

# 88
Пепи,чудесна торта! smile3501
Бъни,тортата наистина беше много креместа,това ми беше и целта.
Блатовете са:4 яйца,2 1/2 ч.ч захар,2 ч.ч. брашно,1 бакпулвер,1 ванилия,1 с.л.какао(в половината смес).После ги рязах на по 3 блата.
Крема е :2 ч.ч. прясно мляко,6 с.л.захар,3 яйца,2 с.л. брашно,1 с.л. нишесте ванилия(аз сложих само нишесте),1 ванилия.Яйцата се разбиват със захарта,млякото с брашното и нишестето и се смесват.Вари се до сгъстяване.Като изстине се прибавя 1 ч.ч сметана,разбита с 2 с.л.пудра захар.После аз пасирах 3 банана,2 киви и плодовете на един компот от праскови и прибавих към крема.
Сиропирах с карамелизирана захар и сиропа от компота.
Отгоре е:1 п.масло,разбих с 3 с.л.пудра захар,после добавих 1 консерва ккарамелизирано кондензирано мляко и 150 мл. течна сметана и всичко разбих до пухкаво.Намазах отвсякъде тортата ,а останалия крем заедно с още 150 мл. разбита сметана в поша и шприцавах отвсякъде.
Малко дълго стана,за което се извинявам.

# 89
Пепи тортата е страхотна , сигурна съм че детето ще я хареса. Каква е тортата отдолу?
 Дайте моля ви идея за украса , свързана със строителство. Мъжа ми има рожден ден след 10 дни , и ми се иска да пробвам , а на него това му е бизнеса - да правят изолационна мазилка и изкуствени камъни. Ако някой е виждал нещо някъде , моля за линк. Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт