Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 28

• 34 165
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Там някъде нейде !!!
Ок. Отивай да я спретнеш и да им затвориш устите на тези който не разбират от торти. Вие кога точно ставате на годинка? Утре ли ? Сигурно няма да успея да те видя по центъра за впечатление и обмяна на опит .

# 166
Хоби Лоби. Имат 40% оф, на всички неща на Уилтън
До кога е намалението? Дано да го хвана  Praynig

За съжаление , няма да успееш. Хоби Лоби пускат такива седмични купони-този е до 12 април.И на всичко на Уилтън е 40% оф ( не само да речем на едно нещо). Иначе като дойдеш проверявай редовно интернет купоните на Хоби Лоби.Този е много изгоден ей, newsm44 от сега точа зъби Mr. GreenВ "наше село" нямаме , но има на 40мл от тук(какво са 40 мили Wink. Запрашвам утре newsm01

# 167
  • Балчик
Има ли сайт този Хоби либи- дайте да се полюбуваме малко и ние и да се пооблизваме.

# 168
Рая мерси за индормацията, желко че ще я изпусна  Sad
Джемма, заповядай http://www.hobbylobby.com/

# 169
Ето я и моята торта с пандишпанови блатове и крем Рафаело. Peace Амам хич ме няма в украсата  Tired Много зле,изобщо не съм доволна.Опитах се да моделирам разни фигурки,но ми се получи само един лебед Mr. Green

Още снимки тук

Снежка,РД е вдруги ден и утре съм на центъра  Laughing

Специални благодарности на Пепи за готовата моделираща маса! Heart Eyes Hug

# 170
Има ли сайт този Хоби либи- дайте да се полюбуваме малко и ние и да се пооблизваме.
Имат , тя Clairette ти го е дала , но да съжаление , не можеш он-лайн да видиш това което се продава в магазина и не се пазарува он-лайн. Аз даже не знаех че предлагат за декорация на торти-от един друг магазин ми казаха да проверя там. А и всяка седмица имат някакъв купон, тази е за Всичко от Уилтън Heart Eyes
 Пате получила се е тортата , малкия ще се радва. Весело изкарване на рождения ден. И нас ни чака същото следващия месец Wink Да видим аз какво ще измисля Rolling Eyes

# 171
  • У дома
raya_usa , без малко да хукна и аз към Хоби лоби, но го няма този сейл при нас.

Bambinkamalinka , аз я пусках преди време тази рецепта, но нямаше много интерес. На мен, обаче много ми хареса.

Уилтън всяка година прави тент сейл, където всичко е на половин цена, но наскоро получих имейл от тях, че тази год го отлагат. Уф, малко спестени пари за мен.

GrOzNoTo^_^PaTe , много приятни цветове!!!

# 172
  • София
GrOzNoTo^_^PaTe , много красиви цветове, и много добре се съчетават според мен! До вдругиден можеш да добавиш още нещо на най-големия етаж:)))) Някое и друго "петънце" от цветовете на перличките, може би....

# 173
GrOzNoTo^_^PaTe , много красиви цветове, и много добре се съчетават според мен! До вдругиден можеш да добавиш още нещо на най-големия етаж:)))) Някое и друго "петънце" от цветовете на перличките, може би....
Ох,ако знаеш колко го умувах  Sad И пак нещо не ми се получи-не мога да измисля какво точно да сложа.Ако имате идеи  Hug

# 174
Големият ми син скоро ще има рожден ден.Мисля да се пробвам и сама да му приготвя торта.Взела съм му фото на Спайдърмен.От горе трябва да се покрие с прозрачен гел.Какво точно представлява той ?

# 175
raya_usa , без малко да хукна и аз към Хоби лоби, но го няма този сейл при нас
Аталанта виж тук www.hobbylobby.com/site3/weekly/coupon.cfm
 Това е интернет купон-принтираш го и го показваш на касата.Всичко на Уилтън (на регюлар прайс) получава 40% оф. Това не е сейл в магазина а купонче. Така че важи за всички сторове на Хоби Лоби.  Wink Бягай да похарчиш някой долар(аз това ще направя утре)

# 176
  • У дома
raya_usa  Heart Eyes  bouquet

# 177
  • UK
 Момичета здравейте  Laughing
 Да ви покажа прословутата ми торта с пандела  Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154888&photo=4
 Хич не съм доволна от себе си но бъдете снизходителни  Laughing това ми е първото нещо което правя с такова покритие  Laughing...

И да питам... Как се прави торта барби  newsm78 Племенницата ще идва от Франция и искам да и приготвя  Hug

# 178
Патенце, аз бих те посъветвала да гланцираш тортата. И ако наистина не можеш да направиш - купи си 3-4 готови фигурки от някоя сладкарница. Ще стане супер!  Peace А можеш и да купиш от бонбонките БОНИБОН и да ги нахвърляш тук там - децата много ги обичат, и са цветни ще се вържат според мен! Или например един пакет мечета на Харибо, или някакви други желирани бонбонки с фигурки!

Мегита, аз торта Барби направих като използвах две купи, които напълних с нарязани рула и крем Рафаело, в който добавих разбита сладкарска сметана, че ми беше малко. Стана много хубава

# 179
    Bambinkamalinka, може ли да ми кажеш какъв шоколад си използвала за тортата? Цяла вечер съм я сънувала Grinning.
    Момичета правите страхотни торти. От известно време ви следя и даже вече имам няколко опита, за торти с покритие от маршмелоуз и готовата маса, за жалост снимките ми са на телефона на мъжа ми и не мога да си похваля, но така или иначе имам доста да се уча докато ви стигна.

Общи условия

Активация на акаунт