Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, свързани с венците?
Какви са оплакванията по време на бременност, свързани с венците?
Какви са препоръките за бременни жени със симптоми на проблеми с венците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с венците?
Симптомите на бременността, свързани с венците, включват повишена чувствителност, кървене и подуване. Това може да се дължи на повишените хормонални нива по време на бременност, което води до повишена чувствителност и кървене. Препоръчително е да се консултирате със зъболекар за подходящо лечение, но можете също така да използвате вода за уста като Елудрил, Корзодил или Сандрин за временно облекчение на симптомите.
-
Какви са оплакванията по време на бременност, свързани с венците?
-
Какви са препоръките за бременни жени със симптоми на проблеми с венците?
-
Какво е серклаж и кога се извършва?
-
Какво представляват генетичните, гинекологичните и ултразвуковите прегледи по време на бременност?
Аз днес съм в чудесно настроение, днес (да чукам на дърво) не ми се е твърдявал корема. Обадих се днес на доктора да си запиша час за другата седмица и му казах, абе доктора нормално, нормално ама тука два три дни ми се повтвърдява коремчето, изпих една опаковка но шпа и пак така от време на време. Ама му казах, че нещо попрекалявам с доматите и салатите май - защото сутринта обед и вечер ям домат
и имам така леко "поразхлабване" 
"Беки Б. очаква бебе" е писана за мен вече съм сигурна, че аз съм първообраза
Харесах и креватче и почвам сега с останалите необходимости

И аз имах пясъчинки в бъбреците сега незнам..утре ще видим като отида при уролога ще му кажа, че пия и Магнерич..да видим той какво ще ми каже..някакъв ужас е направо..а до колкото знам пролет и есен се проявява цистита. Най-вероятно е от промяната на времето
Ами той много тайничко се е надявал да го кръстя на него! И сега не знам какво да направя???
Айде, изпразних се! До после! Целувам ви всички и не се ядосвайте на мъжете си. Не забравяйте, че са от друга планета и не може да ги разбереме никога. Оказват се необходимо ЗЛО! Ама пък си ги обичаме, а???
Преживяла съм бъбречна криза и то сериозна и знам, че е адски неприятно.....и болезнено.....Вземайте мерки - аз също пиех отвара от мечо грозде и много течности! Хайде прегръдки от мен! 
е много ми е това. колко са в България, знаете ли?
.Лошото е,че и сега имам и то единият е 6мм,което много ме притеснява
.Само се моля да не тръгнат да излизат докато си износя бебчето,защото незнам какво ще правя
.