Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?

Рапортувам-имахме кървава нощ-през цялото време спирах кръв от носа ту от едната,ту от другата ноздра и сменях бельо.Толкова обилно отдавна не му беше текло.Приложих всички мерки,които знам,по едно време и с лед си играхме...както и да е,към 5 заспа,и аз,затова нищо не сме усетили от взривовете.
, а и той много много не изявяваше и желание де 
все такива да сипеш. Гери изглежда много щастлива на снимките.
) които ви се струват далеко като изпълнение и по нова година ще сравним къде са ни децата с това което сме искали да постигнат.
и се забърках Някак си неможе деца да се "изчисляват" така по Ай Кю според мен...