Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-rise и някой използвал ли я е лично?
-
Какви са мненията относно задължителното посещение на училище за деца на 6 години?
-
Как да помогнем на децата си да преодолеят липсата на апетит?
-
Какви са мненията за програмата Son-Rise и има ли някой личен опит с нея?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите на деца с аутизъм?
Ми тя твоята кукла си е вундеркинд направо 
Моя 2 годишния се справя що годе добре с рязането като яде - не реже, ами натиска, ама пак се справя.... и маже по-добре от батко си.... ако не и даваш да яде с нож и вилица няма как да очакваш, че ще умее това. Сигурна съм, че имаш поне 5 тъпи или пластмасови ножа у дома - довечера като сервираш вечерята - дай и на нея нож и вилица
ще видиш колко бързо ще се научи като ви гледа... това е важно умение и оправдания че била непохватна да не и даваш нож не разрешавам
Вдига двете ръце , вика и подскача:"йееее, победихмееее" , независимо дали той е победителя . Обаче като се замисля , той вероятно е спортсмен
и изпитва удоволствие от самата игра . Явно спазва олимпийския принцип- важна е играта , а не победата

.Психоложката ни е правила Рейвън, а аз изплясках тук Векслер
.Много ме е срам

- за повдигане на самочувствието
*) Икам Алек да не е самотен ; *) Искам да си говоря с него ; *) Искам там, накъдето се е загледал да има само безоблачни дни. ***) Знам със сърцето си , че това ще стане !
Шампанското гърмиш, когато точките станат нула или около нула.
и аз се кефяяяяяяяя