Май спора тръгна не толкова от кърменето и не кърменето, ами от това че го прави навън. Както много са писали наистина всеки има гледна точка. За мен няма значение дали някой е кърмил или не, това е въпрос на избор и на много други причини
Обаче ако някои е избрал да го прави си решава как и къде. Аз мисля че няма нищо лошо да си кърмещ гарджето навън, поне аз го правя без да ми пука. И май май за хората навсякъде по света е нормално и на никой не му прави впечатление, а само тук има предразсъдъци. То честно казано и нищо не се вижда защото ти не вадиш всичко, ами просто вадиш цицата под блузата и то захапва и се скрива всичко от главата му и при самия факт че ти е в скута не се вижда абсолютно нищо. Останалото е фантазията на хората
А за мен няма майки първа и втора ръка по това дали го кърми или храни с Ам. Всички майки сме еднакви защото абсолютно всички си обичаме децата страшно много и искаме най-доброто за тях всяка по свой начин. Аз днес съм малко по-добре, а Алекс снощи беше с температура пак 39 градуса. Но този път май е от зъби. Обясниха ми че кътника расте трудно и трябва да пробият 4 върха. Та зъба който мислих че е избил сега видях че си е пробил и от вътрешната страна на венеца. Поне е весел и игрив и кашлицата спря. Момичета пазете се, че вируса е адски гаден.
За гърнето ние сме с музикалното гърне на Фишер Прайс и съм адски доволна детенце свикна в него много бързо. От месец и нещо насам, сутрин акаме и пишкаме, след обяд като се събудим пишкаме и ако го изловя втория път и акаме пак. Прави ми впечатление обаче че всеки път когато махна памперса, сега за да му меря температурата се изпишква, което ме навежда на мисълта, че май трябва да го слагам по-често на гърнето.

То така като се туткам сам няма да се научи 
На всичкото отгоре тази нощ