E-bay тема 5

• 34 959
  • 923
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета, аз като пълен аматьор в пазаруването от ибей, да ви питам нещо. Харесах си една чанта от немския ибей, доставката до Бг е 15 евро, има ли вероятност да се окаже повече? На една позната уж доставката била една цена, а после се оказала повече. Знам, че после мога да я откажа и да си върна парите, все пак плащам с пейпал, но вие като по-запознати да ми кажете все пак. И още нещо, ако пиша на продавача и му предложа цена, може ли да ми я продаде и без търг, до колкото знам има такива случаи. Благодаря ви и се извинявам, ако са задавани тези въпроси.   bouquet

# 541
  • Варна
dollface, зависи от продавача. Поне доколкота съм чела не се уважават подобни купувачи и за тях се докладва на ибей. И като играеш в немския ибей гледай приемат ли пай-пал, за да не се окаже че искат по банков път и да ти се наложи да платиш и банкова комисионна за превода.

# 542
Извинявайте за спама, но някой поръчвал ли е от този сайт да сподели. Peace

# 543
dollface, зависи от продавача. Поне доколкота съм чела не се уважават подобни купувачи и за тях се докладва на ибей. И като играеш в немския ибей гледай приемат ли пай-пал, за да не се окаже че искат по банков път и да ти се наложи да платиш и банкова комисионна за превода.

Да, проверих, приемат пейпал. Странно ми стана, като каза, че докладвали за такива купувачи, в смисъл какво толкова има, просто го питаш дали иска, един познат скоро така писал на един продавач, за някаква част за кола, и той веднага се съгласил. И то на минималната цена от която почвал търга. 

# 544
  • Варна
Това съм го чела из американските аукциони. Някой от продавачите са си го написали в правилата. Не ни предлагайте пари за това, което сме пуснали като аукцион, защото за нас такъв купувач е некоректен и ще бъде докладван на ибей. Долу-горе това пишеше.

# 545
  • някъде там
tanya.d,Дали има някъде други такива маратонки? newsm78

# 546
Възможно ли е продавач да не ми постави никаква оценка? Преди 2 дена съм поставила положителен федбек на един продавач, а той не ми е върнал нищо. Платих веднага след търга и това беше, нямали сме никаква кореспонденция.

# 547
  • Варна
Mина, ами напиши му, че му благодариш за покупката, поставила си му оценка и го молиш и той да направи същото.
При най-първата ми покупка, когато още не бях наясно продавачката ме засипа със съобщения да и напиша оценка и накрая и написа и как да го направя. Embarassed

# 548
tanya.d,Дали има някъде други такива маратонки? newsm78

Какви? С колите ли? Сигурно ги има, но в България не съм виждала. Като зададеш търсене, посочи в описанието "cars" и ще ти излязат.

# 549
  • Варна
Това съм го чела из американските аукциони. Някой от продавачите са си го написали в правилата. Не ни предлагайте пари за това, което сме пуснали като аукцион, защото за нас такъв купувач е некоректен и ще бъде докладван на ибей. Долу-горе това пишеше.

Различните са продавачите, на ме ми се е случвало да ми предлагат сами цена на която да купя веднага след като съм попитала само за шипинг.

# 550
Възможно ли е продавач да не ми постави никаква оценка? Преди 2 дена съм поставила положителен федбек на един продавач, а той не ми е върнал нищо. Платих веднага след търга и това беше, нямали сме никаква кореспонденция.
Възможно е, през ден му пускай това: Hey, I left an excellent feedback for you. Please do the same for me! Thank you once again and have a nice day!
аз така ги тровя  Mr. Green

# 551
  • sofia
На мен пък ми е все тая дали ще ми сложат оценка,не ги следя особено Peace, чак пък и да им пиша,не се занимавам.
Аз не пазарувам с цел да събирам много точки

# 552
А според мен въпроса е принципен, все пак малко или много всеки обръща внимание на това на къв процент си...

# 553
  • Варна
Има обяви, в които пише, че на купувачи с по-малко от 5 или от 10 положителни оценки не продават.

# 554
  • sofia
Аз много отдавна съм ги надхвърлила
Дори,когато нямах 10,а имаше такова изискване съм писала на продавача и съм купувала.
По-скоро в някои обяви пише,че купувачи с по-малко от 10 да се свържат преди да наддават Peace

Общи условия

Активация на акаунт