При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 118
  • 809
  •   1
Отговори
# 225
  • В най - голямото село
Добро утро!!!

Време е за

или един

Не съм се отказала, нищо, че събота и неделя не съм ви чела. Тука съм  smile3534
От събота съм на 2ра фаза. На 1ва фаза изкарах 8 дни, мислех 10, но....та за 8 дни съм -3 кг. Още не съм решила как да я карам 2рата фаза 5П/5ПЗ или???
А проблема с ОО при мен си остава на дневен ред, въпреки че сутрин задължително си хапвам триците. В събота си взех течен парафин и си слагам по няколко капки на салатата. Колко е разрешеното количество?
Хубава и отслабваща седмица на всички...

# 226
Добро утро и от мен ..пия кафе за да отворя подпухналите си очички ( на китайка мязам )
бях се зарекла да не стъпвам на кантара понеже снощи ми дойде МЦ, но не се въздържах и 'му се качих " ...той показа САМО 200гр отгоре ..което да си призная не ме притесни защото мисля че е нормално (даже добре ) ...днес ми е последен ден на П, от утре почвам ПЗ, само едно ме е ад на този МЦ, няма да мога да "отчета реално"  колко грамчета съм свалила за този петдневен периот на протеини, ама майната му ...още колко пет дневни протеинови ще имам ..
Момичета искам да ви питам, най вече ветеранките като Вещи Бачи Sun ....иии всички дето са над 4-5 месеца на диета ...вече втори път ми идва МЦ с 10 -11 дни по рано, че и свързано с отпадналост и криво настроение ( а за мен не са характерни тези явление по време на МЦ) ..та питам ви имахте ли вие такива проблеми и след колко време отшумяха (знам че при всеки е индивидуално но все пак е добре човек да чуе и чуждо мнение
Вещи, Slave, Baci,, bermudez . Лео, играчка -плачка,  орелия и всички красиви и отслабнали момичета .... newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:07 от баба Цоцолана

# 227
Привет ,момичета!
Хрисула, на срещата се убедих ,че си много ведро и лъчезарно момиче. Това,че обичаш тялото си е прекрасно и означава,че ще направиш всичко най-добро за него. От сърце ти желая успех! Hug

# 228
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!
Изчетох ви по диагонал ,но нямам време за повече защото два дни бях в София и можете да си представите колко домашно имам.
Честито на всички които имат повод да почерпят !!!!
Сън, Мишле стискам палци.
Вещи поправи ме в таблицата когато имаш време вече съм 75,6.
Днес имам повод да почерпя правя 6 месеца  с вас и резултата е -12,4.Не е от най -добрите ,но за моите години мисля че не трябва да се бърза.
Фенси честит професионален празник пожелавам ти много здраве,успехи на новата работа и голяма заплата newsm51
 Hug Hug Hug на всички
Цоци и пи мен беше така в началото ,но сега съм като часовник само 1 ден по рано .
На дъщеря ми която е на 15 год. и прави 3-та олекотена не и идваше по 2 месеца сега като при мен.

# 229
Добро утро на всички, лек и усмихнат ден.
tanyy Аз редувах дните така: 5 дена от седмицата-ПЗ, а събота и неделя само П  имаше страхотен резултат, не ти умръзва дълго време едно и сащо, а и лесно се запомнят кога са протеиновите дни.

# 230
ДУЛЦИНЕЯ   благодаря ти за примера с твоя съпруг ...моя не съвсем стрикно но започна да се приобщава към диетата .... започна да яде от 'моите " основни храни спря хляба , той сладки неща не хапва, сега остава да се преборя с 50гр ракиика която пиива за вечеря ..и съвсем ще го направя режимен
Mamica ....леле съчувствам ти за документите и неприятностите които са ти се случили в неделята ...много са гадни и досадни .... надявам се бързо да успееш да "потушиш " последствията
Поздравления на всички момичета които не успях да иредя поименно ... newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:11 от баба Цоцолана

# 231
Dania, haleeva благодаря ви много!!! Голяма вина за моята усмивка напоследък имате всички вие! Още веднъж благодаря на всички за подкрепата, милите думи и окуражаването!  Heart Eyes

# 232
ЗлаВещица  
  Вещи незнам кого да помоля виждам, че до теб пишат всички може ли да те помоля да ми направиш и на мен табличка, че само аз си нямам.Започнах на 20 септември, 64 кг исках да съм 56, сега съм 52 преизпълнила съм си плана, но родължавам  искам да задържа  50кг. Благодаря ти много.

# 233
Цвети, в Шумен са по-скромни от 1,15 триците са ги увеличили на 1,65 лв.
Съни, сепременно ще ти се обадя, аз ти имам и моб. телефон, само дано нещата така се подредят и да имаме възможност да дойдем - засега сме го планирали.

# 234
Да взема и аз да си променя редуването на режима от 5ПЗ/5П?  newsm78 Нещо 5 П не мога да го изстрая, много ми идва. Какво бихте ме посъветвали като ритъм?

# 235
Привет и днес, мила компания!
ЧЕСТИТО НА СВЛИЛИТЕ ГРАМОВЕ И КИЛОГРАМОВЕ!
ЧЕСТИТА ПОРАСНАЛА ДЕВОЙКА НА MiLADY!
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК, FANCY!
Ако има и други медицински работници сред нас - ЧЕСТИТО И НА ВАС!  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ УПОРИТИ МОМИЧЕТА, КОИТО ОТБЕЛЯЗВАТ МЕСЕЦИ ТУК!
Tanyy, а обиколките как са? Пробвай 1/1, ако килограмите за сваляне са ти малко, може пък така да ти се задвижи метаболизмът!
Мамица, лоша серия! Дано тази седмица да е по-късметлийска за теб, във всяко отношение! Simple Smile
МАМС, хайде, тук ли си? Успешна трета фаза и да ти падне 10 килце скоро! Въпреки, че изглеждаш страхотно!
Рокипагане, голяма разлика! Къде са ти бузките, а?! Hug
ДУЛЦИНЕЯ, ако имаш предвид лентичките в подписа, харесай си на някоя от другите девойки, кликни върху нея, нанеси своите данни и копирай BB code в подписа си! Вещи нанася корекциите в общата таблица!
Играчка-плачка, пробвай 4П/3ПЗ или 1/1. Килограмите за сваляне не са ти толкова много. Може да си позволиш да промениш ритъма 5/5, според мен! Hug
Аз вчера хапнах малко картофи, но кантара пак не помръдва, ама на никъде! Сигурно е добре! /трета фаза съм, да не ми се скара Вещи!/
При Миглена Ангелова /или както там се казва сега/ говорят за анорексията! Поне на мен ми е интересно!

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:21 от marini

# 236
баба Цоцолана LaughingСъс сигурност ще го направиш, моят заради подаграта спря алкохола, спря и Кохицина ,лекарството без което неможеше да живее.

# 237
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала, но ми става все по-трудно да ви следя, толкова бързо отлитат темите. Пък и да се разпиша, да не ме отпишат.. Joy
Аз на 4.04 направих 2 месеца и резултата е - 10.5 кг (сигурни). Много съм щастлива и дори не съм предполагала, че за такъв сравнително кратък период аз мога да сваля цели 10 кг. #Crazy Ще продължа с диетата, но да си призная ми става все по-трудно. Май трябва по-честичко да влизам във форума. Laughing
Видях, че някои от момичетата, с които сме почнали по едно и също време, сме с близки резултати - Амси, Фифи, рокипагане bouquet  bouquet
Честито на минусчетата и всякакви други празници.   bouquet Съжалявам, но не можах да изчета всичко.
Честит професионален празник на всички, работещи в сферата на здравеопазването (Фанси, за теб знам, затова лично  bouquet). Пожелавам ви по-добри условия на труд, подобаващо заплащане и морално удовлетворение.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 10:27 от Ев4е

# 238
Днес ми е едно такова юбилейно - свалих 10-тия си килограм, за 48 дни режим. Чакат ме още толкова, но режима е много приятен и взе да ми харесва. Целулита е в историята, просто перфектно!

# 239
Марини, благодаря ти   bouquet Какво щях да правя без вас слънчица 
newsm51
Току що от колежката разбрах, че днес е Международен ден на здравния работник. Ако тук има здравни работници-Честит празник  smile3525
Днес ми е първи ден от ритъма 5ПЗ/5П и мисля да мина, както Марини каза, на 1/1. Мисля, че така е по-добре. Пък и да шокирам малко организма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт