При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 106
  • 809
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, на мен от притеснение ми мина гърба, ама мал4о се разболя - ужасно кашля тази нощ и досега бяхме на доктор. Ще си седим у дома тази седмица. Което зна4и ,че ще готвя нережимни неща и ще се изкушавам.
Днес съм с - , опасох си триците , ще варя супа от месо и яйца   chef  и такива ми ти работи.
4естито на вси4ки , които има повод да по4ерпят или да бъдат по4ерпени днес    bouquet

# 196
  • Sofia
Добро утро момичета!

Бързам да се разпиша  Simple Smile , че после като се замотам и то деня отлетял.
Искам да ви пожелая един прекрасен ден изпълнен с много усмивки. Simple Smile Hug
Само да се похваля от вчера съм с -0,500 гр протеинов ден ..... ех така се надявам утре вече да съм по малко от 83.
Днес кантара показа 83, 100 ...хвана ме малко яд, друго си е да е 82, 900 ама ... Simple Smile

До скоро момичета! Heart Eyes

# 197
Добро утро и от мен!
То сте писали, писали, няма начин да  изчета всичко, но пък ще се постарая.
Аз вече съм на килограмите, които са за мен по калкулатора на Дюкан, но аз мисля, че още 2-3 кг в (-) ще са ми от полза. Решила съм още 2 седмици да карам втора фаза и после ще мина в трета. Равносметката е за два месеца - 10кг., като се има впредвид, че съм правила и други диети преди това и свалям по-бавно.
Сега пускам и няколко снимки от преди и сега - дано ви харесат.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235030

# 198
Mi_Lady честита ти рожденничка  bdbaloni
Кате много е ароматно кафенцето тъкмо и аз пия моето Hug

Момичета тоя мой кантар ще ме побърка.Днес показва ту 82.5, ту 82 кг, стрелката нещо  #Crazy.Май ще го сменям с нов - електронен и тогава голям майтап ще падне ако ми покаже голяма разлика в "+" #Cussing out

Бачи Мими Георгиева амси вещи мамс джини славе цоци хармони и всички останали които не виждам на тази стр. много  Hug Hug :hug:newsm51
Приятен ден момичета  bouquet

# 199
ПрЮвет, дюканки - калпазанки   bouquet
 bdbaloni на голямата кака, да расте здрава и щастлива!
Живота е хубав, момичета!А аз се улях от гали и от днес се връщам във втора да наваксам и да пробвам да се преборя за целта си.Знам, че тези, които ме познават няма да се съгласят с мен, но много искам да стигна пустите цифри Laughing
Тази сутрин кантара показа 60 кг/с много баласт в червата/, но ще ги пиша за стартови, за да се стимулирам първите дни Joy
Вещи, пиши ме пак второфазничка!
 welcome на новите момичета, леко да стигнете до желаното тяло Wink
Хубав ден на всички!

# 200
рокипагане разликата е очевидна , браво за резултата smile3501
Боби 1973   щом си решила така дерзай  bouquet

# 201
    Добро утро и от мен.Килограмите са същите като вчера но хъса и желанието за сваляне е още по силен.Пожелавам ви лек ОТСЛАБВАЩ ден.

# 202
  • София
Добро ви утро и от мен!
Мерси за кафенцето, Кате Party
Стискам палци за Мишлето и Сън!
Отивам сега да си правя кексчето на Фоли, за цялото това време на режима бях само на кисело мляко със степче и канела или си правех палачинки Blush , та сега ще ми е за сефте - не ме бива в кексоправенето, ама да видим Mr. Green
МуцкаааЗавиждам ти, ама неблагородно за плажа! Hug
Честита рожденичка на Милейди  hbdtu
Лека и успешна седмица ви желая  Hug

# 203
rokipagane поздравяваме те за резултата  bouquet. Тази втората снимка да не е пред една катедрала в Антверпен?
Милейди да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва.
harmony_broken бьрзо оздравяване на дечко. И моя хубавец пак е болен и той кашля цяла нощ,та почти не сем спали. След малко и ние ще ходим на лекар.

И аз ще ходя да ми видят пустия обрив,да ми стискате палци,че вече ми писна. На кантара не смея да се кача изобщо.

Пожелавам ви сльнчев и усмихнат ден. smile3521

# 204
Добро утро и от мен,
момичета кантара да се оплача седи на 60 и не мърда , а аз с такова нетърпение очаквам да видя 5 отпред .Отчаяна съм , но режимна отвсякъде.
Честито на всички с минуси.
Лека и отслабваща седмица ви желая.  bouquet

# 205

Добро утро момичета!  Hug

Мишле, СЪН  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз все така не мърдам ooooh! закотвих се на -3 и не мърдам  Rolling Eyes

Пожелавам на всички много минусчета днес  Hug

# 206
Добро утро дами  Mr. Green
Лео, мерси за кафето, имам нужда.
Отивам да ви чета  Hug

# 207
ей, ей, момичетааа,  Hug
мн мразя понеделниците, но днес не ми е 100% криво-има и някаква доза радост в душата:)
Кате, благодарско за кафето Hug
МиЛейди, да ти е живо и здраво детето и весел празник!   bouquet 
Рокипаган, бузките нещо са ти се скрили,а ??? и каква талийка си направила Peace Бравоооо! разликата е видима! давай в същия дух!  Hug
Боби, айде с нас Simple Smile въпреки, че според мен си с перфектна фигура сега...
Бермудес, взимай електронен, но се подготви, че ще има лека разлика... поне при мен беше така- аз си мислех,че запо4вам от 70кг( според механичния), а електронният показа 72  Tired м/удругото, забравих да кажа вчера- изглеждш супер на снимките! Hug
Тоби, честито намаление!!!  Hug
Хармони, бързо оздравяване на дребче! Hug
Амси, напоследък ни се губиш някъде...  Thinking  Честито минусчеее  Hug
Майка Зайка, чакаме снимки с нетърпение! Peace Hug
Пилитоо, успех с кексоправенето Simple Smile после няма отказване, да знаеш Hug
Цвете, Лео, горе главите!  Hug
Орелийко, скъпа моя, шъ тъ трясна с нещо тежко Simple Smile голяма работа-преяла си, вече знаеш, че не е толкова хубаво и няма да го повториш hahaha
Играчка плачка, за 2 дни си свалила 10см от ханшааааааааааааааааа  Shocked #Crazy

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 09:25 от ros4enka

# 208
Здравейте момичета:)аз съм едно щастливо дюканче Grinning За 3 дни на ударен кантарчето показва -1
а от сантиметрите на бедрото съм цели 2 надолу:) освен това ходих и до 00 smile3550
лек и отслабващ ден на всички

# 209
Здравейте момичета  Hug

Поздравления за минусчетата!

При мен нищо ново, в МЦ и може би затова стоя на 85 и не мърдам вече 4 дни  Sad

Момичета да попитам Пушено пиле може ли да се яде?

Отслабваща седмица на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт