При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 102
  • 809
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА
Здравейте и от мен.Още една фенка на режима.От днес го започнах.Първо четох,сверявах мнения,защото се страхувах да го започна понеже от една диета(Аткинс)не само не свалих ,а качих 8 килограма.Свикнала съм да отслабвам със спорт,но детето сама си го гледам и няма време.След,като Дюкан ми бе препоръчан от лекар се престраших.За да ми е по-лесно имах 3 седмичен предшестващ олекотен,настройващ режим-спрях всичко сладко,почти без сол консумирах храните,много малко олио ползвах за салатите....така си настроих шкембето,че сега безсолното пилешко ми е вкусно.
Лек ден и успех на всички!!!

# 211
Утро. Вчера нямах време да пиша. Имах тежък ден. Посрещах приятелка на гарата, после на аерогарата я карах.Цял ден пропилях, но лошото е, че в къщи установих, че ми липсват книжката и документите на 2-те коли ( едната служебна). Преджобили са ме на гарата. Убедена съм. В дъжда ходих с детето до полицията....абе красота. Лисват ми и всчиките пари. Не ми беше добра седмица миналата. Не стига, че цяла седмица тичах за трици безуспешно ми и документите и парите да ми свият. Тази сутрин пък гледам една дебела деруга на задната врата и калника. Абе....
На всичкото отгоре и кантара показва 700 гр. отгоре. Така се надявах да да видя 78кг, ама цъ. Все пак аз съм успявала да свалям най-много до 78. Трудно, ще мина този праг.

Цвети още веднъж благодаря за триците и на другите момичета, които на ЛС ми предлагаха.  bouquet

# 212
Добро утро и от мен!
Бързам да кажа на bermudez, че и електронните кантари не винаги ще я радват. Аз си купих нов преди 2 седмици, но и той не е съвсем читав. Сутрин като се кача ме показва Х кг, качвам се 2-ри път и ме показва Х+200/300 гр. 3-ят път пак колкото 2-я (обикновено). Но понеже съм ведро и лежерно същество, махам с ръка и не му се сърдя. В крайна сметка всички се стремим да изглеждаме така, че да се харесваме. Аз ако се харесвам, кантара и 250 кг. да показва, изобщо не ме интересува. Та важното е като се погледнете в огледалото "да ви иде да си посегнете"!!! Тогава вече сте постигнали целта си  Flutter
Искам да изпратя много  Hug и още повече  lovekiss на krikri, dania, mamce и лудата гъба
На всички останали бойци в нашите редици   bouquet и много успехи!
Забравих да се отчета: 22-ри ден съм на -7,3кг. По принцип моето нежно тялото можеше и от повече кг. да се отърве, но и така си го обичам, нали ми е единствено  Joy
Хубав ден! Пожелавам всичко най-хубаво на всички, за които днешния ден е приготвил трудности и несгоди!

# 213
Вещи, Куки, Тотуния newsm51 newsm51 newsm51
Милейди newsm59, да ти е живо и здраво детенце и да ти носи само радости.
Рокипагане, изглеждаш чудесно! Поздрави smile3525
Боби, и аз като теб тази седмица май ще бъда на 2-ра фаза, защото в събота и неделя не зная в каква фаза бях и съм + 1 кг сутринта.
Сънче, доста време не съм влизала в темата, не зная за какво, но стискам палци, дано всичко при теб е наред. Ако е рекъл Господ към 28.ІV. вече може би ще дойдем в Русе.
Мишле  newsm32
Мими Г. и Диаметър, сериозни момичета, чак до Варна отидохте, а ние тук несериозни, май трябва да си спретнем една срещичка.
Поздрави на всички с минусчета!
Пожелавам приятна и отслабваща седмица на всички!

# 214
Добро утро и от мен!
Днес съм разочарована- отидох в аптеката, дето имаше трици от 200 гр за 1.40, ми познайте, трици ИМА, но... пакети от 500гр, цена 5.40лв Shocked. Аптекарката каза, че ги изкупили онзи ден предишните, това е ново зареждане и сигурно са поскъпнали, щото имало голямо търсене. На мен ми се видя голяма разликата! Confused
Кате, Лео, мерси за кафенцата, smile3525 пия си сега моето, че едвам станах тази сутрин.
МайЛейди, честит рожден ден на малката пораснала госпожица! bdbaloni Да бъде много радостна от живота и да се гордеете с нея!
Амси, Тоби, Tenderseducer smile3501- честито намаление! newsm10
Лео,Цвете12,   горе главата, ще тръгнат нещата!
Хармони, Кремена- дано бързо оздравеят дечицата! Praynig Аман от болести, уж пролетта дойде, пък не спират вирусите!
Кремена, дано и твоите обриви бързо изчезнат! Praynig
Рокипагане, браво бе, жена, стопила си се направо! Изглеждаш чудесно! smile3521
Боби1973, успех, мила, отново във втора! newsm51 Твоята подкрепа ми беше много важна, когато и аз реших да се върна за още 2-3 кг във втора! Ти си знаеш как ще се чувстваш най-добре!  love001
Ilang-ilang, добре дошла и успех! Hug
Марина 79, пушено пиле може, но сигурно е доста солено и ще задържиш вода!
Мамица,  Hug, спокойно, ако си си била режимна, има сума ти причина за покачването, ще минеш тази граница скоро! И аз така, трудно ми е да преодолея 58 и да смъкна още 2 килца!
Хрисула, така е, важното е да се харесваме в огледалото! Резултатът ти е много добър! smile3501
На Сънчето и на Мишлето, успех днес, макар че още от снощи им пожелах и им стискам палци! thumbsup
Хубав и успешен пролетен ден! Flowers Bouquet

# 215
Добро утро, сладурки!  Hug
Пепи, mmg, Амери, MAMS, Росчо, Перличка, Лени плд, Даанитоо, Марини, Цоци, Цвети, Славе, Зайка, Мими, Пиленце, Лео, Вани ник, благодаря ви от сърце, душички!  Hug Heart Eyes
Росчо, не обръщай внимание на зле възпитани продавачки!  Peace Много хубаво си направила и съм сигурна, че скоро новата придобивка ще ти стои чудесно!  Hug
Мишле, чакам с нетърпение добрите новини!  Praynig Hug
Щампа,  Joy Joy Joy Много се смях с тази продавачка.  Hug
Елена82,  Hug Heart Eyes
Танчето83, триците винаги са по 3 с.л. на ден.  Peace
Буги, честити 3 месеца с режима!  Hug
Муцка,  Hug Ех, че лятно ми стана.  sun
Цвети, дано не е нещо сериозно!  Praynig Оздравявай!  Hug
Кате, Лео, благодаря за кафенцата!  Hug
Амси, честито намаление!  Hug
Милейди, честит рожден ден на дъщеричката! Да расте здраво, умно и щастливо дете!  newsm67
Хармони, честито минусче!  Hug Дано детецето да се оправи бързо!  Praynig Hug
Тоби, честито намаление!  Hug
Рокипагане, уау!   Hands Clap Страхотна промяна! Браво!  Hug
Кременка, бързо оздравяване и на детенцето, и на теб!  Praynig Hug
tenderseducer, честито намаление!  Hug
Марина79, може, но не прекалявай с него, защото е доста солено и ще задържаш вода, а и пушеното месо е доста вредно.  Peace
Иланг-иланг, добре дошла и успех!   bouquet
Мамица, дано лошата серия да е приключила, полицията да открие крадеца и да ти върнат откраднатото и кантарът скоро да тръгне надолу!  Hug
Вани ник, непременно се обади, като идвате в Русе! Много ще се радвам да се видим!  Hug

Хубав и усмихнат ден на всички!  Kissing Heart

# 216
tzvety roussimova благодаря

Ами аз намерих пушено пилешко филе. Купих, но не бях го отваряла. Сега го опитах и изобщо не е солено  Party

Е това ме зарадва, ще си разнообразя и пушено месце  Party Party Party

# 217
Здравейте хубавици,
много сте изписали не мога да ви изчета
rokipagane  браво супер си страхотна разлика
а аз щях да се хваля с едното ми килце надолу
Пожелавам на всички спорна, усмихната и отслабваща седмица и отивам да ви чета Simple Smile

# 218
Sun "Марина79, може, но не прекалявай с него, защото е доста солено и ще задържаш вода, а и пушеното месо е доста вредно" - ох как ме отчая  Cry А защо е вредно, ако не е много глупав въпроса ми?

# 219
  • София
Рокипагане  супер си. Липсва шкюмбето, а пък видях и коленца. Браво момиче.
Мамица дано тази седмица да ти е по-успешна. Голяма гадост е това с документите. Дано да изкочат от някъде  Praynig,   ако си ги забравила я в къщи, я в работата. Че ако са ги откраднали....трябва всичко на ново да вадиш.
Марина 79 по принцип може да се яде пушено пилешко и пуешко, но според нас не трябва да се прекалява, защото е соленичко и можеш да задържиш вода. А и май го стабилизират по някакъв начин, за да не се развали и кой знае какво са му набухали вътре.
Хрисулке-лъчезарна много добър резултат само за 22 дни. Пожелавам ти да "ти се доиска да се докоснеш в огледалото".
Росчо  а на теб пожелавам  в най- скоро  време да влезеш в новата си рокличка.
На всички момичета пожелавам успешна и отслабваща седмица. На болничките - бързо да се оправят и на празнуващите - честито.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 13:38 от haleeva

# 220
Здравейте мили Дюканки   ,
Благодаря за посрещането. Толкаво много сте изписали събота и неделя, че сега се залоствам да изчета всичко.
Marini, аз направих пет дни на чисти протеини като ударни и после 5 дни протеини и зеленчуци,  после пак 5 дни протеини и 5 ПЗ и сега пак съм на протеини. Не съм прегрешавала, но ефект няма. Свалям 1 кг. и пак си го качвам.  Може и нещо да бъркам.
В петък си купих и двете книги и там прочетох, че като кг за сваляне са по-малко от 10 да се редуват 1/1. Мисля да пробвам.
Ако имате други предложения ги чакам с нетърпение.
Целувки 

# 221
Играчка плачка, за 2 дни си свалила 10см от ханшааааааааааааааааа  Shocked #Crazy

Да, но сега съм в застой  Cry знам, че е нормално, но искам да свалям  Praynig През Ударния свалих повечето сантиметри и в края на тази седмица пак ще се меря, че предната бях в МЦ и ако се бях измерила, щях да се разрева Peace
Здравейте и от мен.Още една фенка на режима.От днес го започнах.Първо четох,сверявах мнения,защото се страхувах да го започна понеже от една диета(Аткинс)не само не свалих ,а качих 8 килограма.Свикнала съм да отслабвам със спорт,но детето сама си го гледам и няма време.След,като Дюкан ми бе препоръчан от лекар се престраших.За да ми е по-лесно имах 3 седмичен предшестващ олекотен,настройващ режим-спрях всичко сладко,почти без сол консумирах храните,много малко олио ползвах за салатите....така си настроих шкембето,че сега безсолното пилешко ми е вкусно.
Лек ден и успех на всички!!!
Добре дошла  Hug Тук ще намериш много приятели и подкрепа   bouquet

# 222
Много ви благодаря за комплиментите!   bouquet Проблемът сега са дрехите - любимите ми дрешки висят като на закачалка и май ще трябва да ги постесня. Първата диета от която ми отслабват краката - досега какво ли не съм правила, отслабвах само в талията, бузките и никога в краката. Благодаря ви момичета, че ви има.  Hug

# 223
здравейте момичета
как е настроението Hug Hug Hug

Да се отчета
почти 1 кг съм надолу,5 дни бях на ПЗ
от днес мисля да съм 3 дни на П

Нямам много време да чета,доста неща пропускам Sad
ще ме извините  bouquet

Лек и отслабващ ден желая на всички Hug Hug Hug Hug

На свалилите--браво момичета  bouquet  bouquet  bouquet

На празнуващите--честит празник!!!  bouquet  bouquet

# 224
Марина 79, ето малко информация за пушените меса:
http://health.actualno.com/news_100327.html
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2137.msg48476
Рокипагане, няма начин, шопингът е неизбежен. Как ли не опитах да пригодя старите дрешки, не се получава.  Laughing
Мънки, честито намаление!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт