При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 081
  • 809
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен, дюканки.   bouquet
С извинение, че не дойдох на срещата, ама мъжа ми ме върза да ходим за размери и се освободих чак в 5.... Sad Много ми  е криво, че не успях да дойда.
И за капак кантарът ми сдаде Богу дух...обаче за сметка на това снощи полвинката ме изгледа критично и отсече: "Смалила си се!" Той си е такъв, нищо не ми спестява и има странни виждания за това как се правят комплименти, Но снощи го разцелувах яката за това изречение.  Laughing
Да се отчета: Днес ми е 6-ти ден П. Ще изкарам така до петък и се чувствам супер - нито глад, нито нищо.
Успешен ден, сладурани!  Hug
Зарибена,
аз па забърках един бъркоч - прясно мляко, извара и "Степ" горски плодове. И едва успях да се вредя от децата.  Wink Laughing

# 271
Вещи, благодаря ти, че си ме включила към общия минусов принос   newsm51!

Ех, защо по-рано не ви открих! Какво гадже щях да бъда вече Laughing!
Аз пък ги открих и подминавах темата с пренебрежение.
После ги открих и отказвах триците и нещата запекоха във всеки смисъл на думата и край!
Сега вече получих просветление и съм повече от доволна.

# 272
Играчка-плачка, цвеклото, както и морковите, са разрешени в ПЗ, НО в ограничени количества, заради високото съдържание на въглехидрати в тях. Колко точно е позволеното количество Дюкан не уточнява, но по-скоро използвай цвеклото като добавка към салатата, а не като основна съставка.  Peace
Фифи, честито намаление!  Hug Моят съвет е, ако се чувстваш добре, да си караш 5/5.  Peace
Зарибена, можеш да замениш временно овесените трици с пшенични, но за кратко.  Peace
rali_smiles, все повече комплименти ще получаваш.  yes
МамицаHug

# 273
foli, мерси за съветите. Ще огранича млякото.   bouquet
Успешен и отслабващ ден на всички.  Hug

# 274
Alex M, пуешката шунка на "Соларис" е хубава и постна. Ще свикнеш с изкушенията - търпение. Само бъди силна и не се поддавай дори да си близваш! Аз готвя всичко, за което се сетиш на моичките и само по мириса определям кога е готово и пак става вкусно както казват. Има безброй режимни рецепти, които стават толкова вкусни, че чак не е истина. Опитай! Няма начин да не успееш!

# 275
Тани, овесени трици има в аптека Санита, срещу 29 полик-ка, прясна информация от тази сутрин. НО... цената вече е 5.40 лв за 500 гр. Понякога има и  в другата аптека срещу поликлиниката, денонощната. Понякога  и в магазин Дар на Луи Айер.
Честити минусчета на Скорпи Д, Мънки, Сузи, Петя Николова, Бети Балу, Фифи! smile3501
Берушка, добре дошла!  bouquet
Излизаме, ако някой иска трици, да казва...

# 276
Благодаря, Sun! Mamica, аз пък си дебелеех на воля #2gunfire и само някой да ми продумаше за килограми и диети кръвното ми скачаше на 200! Лошото при мен е, че НЕ МОГА да стоя гладна! Направо откачам, озверявам от глад. Тегля му една майна и така се набумквам - като за световно. След това се чувствах отвратително, мразех се и ми беше съвестно за самата мен. Зарибих се с режима на Дюкан точно по причина, че ТРЯБВА да ям. Толкова ми хареса това ТРЯБВА - музикааа! И така се подредих и аз в редиците на желаещите да са здрави и красиви!

# 277
Здравейте сладуранки,

от сутринта се чудя от къде да я захвана, ама и вашите писанки искам да изчета ............... имам още 3 странички, ама бързам защото ме накарахте да се смея сама пред тоз монитор, че колегите ми се зачудиха какво става с мен.
Мерси Сън за пожеланията на дрешката
Халеева ме накара да се замисля - ми то аз си мисля, че е блузонче моята покупка, защото на мен така ми стои /а и като си представих картинката пред огледалото МУЦИ ....с прещипани от всякъде сланинки........ rotfImbo rotfImbo rotfImbo  
ми то може и рокличка да е амаааааааааа   doh smile3537   Аз исках вещи да ми каже каква боя ползва, но блондинка да се направя дали няма по да ми подхожда   newsm78 /да не се обиди някой еййййййй/
оххххххххххх голямо излагане  Embarassed  Embarassed значи 2 месеца няма да влизам в оня магазин

# 278
Благодаря ви за топлото посрещане!  love001
Да ви кажа колко много се ядосах сега. Ходих да си напазарувам неща за ядене и си взех и риба тон в собствен сос. Да ама не! Сега като си сложих очилата и прочетох, че има и олио! Направо се вбесих! Егати и собствения сос!
Момичета, да ви питам нещо : значи за сега нямам трици. Но вземам ленено семе. Дали е същото като резултат? По принцип имам проблем с 00 и то ми помага много. Да продължавам ли с него?

# 279
Здравейте!
Ей няма изчитане брате Laughing Laughing
От събота не бях чела 2 часа четох но съм изчела всичко вече.
Зеленко малко със закъснение за крамкарамела в МВ, аз го правя на 500W 6 min, има си вода и при мен, но аз я махам и си го ям. Според мен това е от млякото, незнам.
Аз се боря с едно кило тука няколко дни, надявам се до края на седмицата да се похваля с 60 кг и след това започва тежката борба за виждане на петицата...
Хубава и отслабваща седмица на всички!! Hug Hug Hug

# 280
привет!вече съм 85 килаааа!и то след ПЗ дни!много съм доволна!така хубаво ми започна седмицата!и така килата ми стават -7 от Дюкан и 11 с предишните свалени.за табличката - започнах режима на 11.02.2008. честито на всички свалили и свалящи!  bouquetа за яйцата - и аз не искам да виждам макар че си варя всеки ден...а като си представя че иде Великден и  Sick....поне ще ни е лесно.

# 281
Благодаря ви за топлото посрещане!  love001
Да ви кажа колко много се ядосах сега. Ходих да си напазарувам неща за ядене и си взех и риба тон в собствен сос. Да ама не! Сега като си сложих очилата и прочетох, че има и олио! Направо се вбесих! Егати и собствения сос!
Момичета, да ви питам нещо : значи за сега нямам трици. Но вземам ленено семе. Дали е същото като резултат? По принцип имам проблем с 00 и то ми помага много. Да продължавам ли с него?
Аз като човек, който има опит със и без трици, ще кажа, че лененото семе не върши същата работа.
Триците като ядеш и пиеш много вода се издуват в корема и създават чувство з аситост за часове наред. На всичкото отгоре са като баластра и помитат всичко в стомаха. Абе Божий дар са те.
И наистина едрите са по-добри за тази цел.
Лично менние!

# 282
Здравейте момичета wavey
 Аз съм минус 1,1 кг #Crazy Идея нямам как стана така - след съботно насвинване, както вече казах, се намразих и вчера  потроших велото от каране. Корем и ханш - минус 2 см. Не мога да повярвам, но факт.
Извод - свалям в ПЗ, схемата 4/3 в полза на протеините ми е перфектна. Sunglasses

Рокипагане, страхотна разлика, браво! Peace
Сънче Hug  love001
Росченка Kissing Heart
Фоли, Бачи, Кри,  МАМС, Марини,  Боби1073, Пилито, цвете 12, Лео, Амсимом,Хармони, Цвети Русимова, Сузана, Хрисула, Вани Ник, Дулцинея, Cikoni, Зарибената, Росчо, Татянка Hug  bouquet lovekiss
Мамица, пожелавам ти късмет през новата седмица, дано се затрие каръщината пуста! Peace
tenderseducer, Тоби, Амси,  betty balu, Петя Николова, Фифи и всички с  минуси - само така, да си ги задържите! Peace
Иланг-иланг  и всички нови welcome
dochka1, овесените трици нямат нищо общо с лененото семе Peace Намери трици, можеш да взимаш по 1.с.л. ленено семе, като част от дозата трици за деня.

Отивам да си купя един комбат панталон, който видях сутринта, но нямах толкова пари в мен Money Close, а е страхотен просто Crazy

# 283
tzvety roussimova, мерси за информацията за триците.   bouquet

# 284
момичета какво ще кажете за крема Абдо шок на Биодерм. newsm78чувала съм че прави чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт