При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 059
  • 809
  •   1
Отговори
# 285
gns newsm10, Даниа  smile3503 harmony_brokenЧестит минус, ама къде ти е Ч-то на клавиатурата  smile3506? Toby, посоката е вярна, а търпението - голям добродетел newsm03, rokipagane, блазе ти newsm68, haleeva .
Днес съм разочарована- отидох в аптеката, дето имаше трици от 200 гр за 1.40, ми познайте, трици ИМА, но... пакети от 500гр, цена 5.40лв Shocked.
Това е част от заговора срещу нашия режим. Аз така засякох "Култура" за 75 ст., но следващия път я бяха коригирали.
vani_nik, Hrisula  wavey, Mamica ooooh!, ilang-ilang Heart Успех! L е о, а мръдни де. Нещо промени. Намали млякото, увеличи разходките и водата  newsm78 ...  такива ми ти неща.
баба Цоцолана, нямам аномалии с МЦ-то  Whistling
betty_balu newsm44, Играчка-плачка, Съни, пушеното, както и всяко друго нещо в прекалени количества, може да се окаженеудачно. Аз похапвах пушени пил.бутчета, но умерено. Бяха ми за разнообразие и хапвах по едно.
beru6ka  balloon
Преди малко гледах Марта Вачкова. Благодари на Господ, че е такава пищна, ама го пита, защо не си е задържал последните 20-тина килца Simple Smile))). Трябва да и изпратим нашия режим - за да и развали хубавата визия  Joy
МАМS Snow-Anna - Честита годинка  Piglet__ smile3525
Микеле, Фоли, Кри, Вещи, Бубе, Деатка, Куини

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 12:46 от baci

# 286
Дочка1, лененото семе не може да замести овесените трици.  Peace
Моннн, честито намаление!  Hug
Ори, честито намаление!  Hug Да се похвалиш с новата придобивка със снимков материал.  Wink

# 287
  • Sofia
Толкова искам да изчета всичко, но не мога Twisted Evil Направо сте като фурии... Laughing
 Иначе може и мен да включите в таблицата: начало- 18.03.2008 г. Старт-67 кг, сега 63 кг...
  За една седмица съм точно -1.2 кг. Hug
 Благодаря още веднъж, че ви открих и че ви има!  bouquet

# 288
Здравейте, момичета   bouquet

Честито на всички, които са видели минуси, всички, които имат и са имали повод за празнуване  Hug

Нуждая се от съвет, от около 2 седмици съм се закотвила на "-3 кг" и така си седя, свалям от см, но плавно. Във втора фаза съм, схемата, която следвам е 5/5, не съм сигурна обаче, че действа. Стриктна съм, храня се по 3 пъти на ден, консумирам трици с кисело мляко, пия вода.

Според вас има ли нужда да сменя схемата, или?

Благодаря предварително Simple Smile

# 289
Толкова искам да изчета всичко,.....
Joy Joy Joy И аз искам, ама е невъзможно Simple Smile)) Shocked
. ..  от около 2 седмици съм се закотвила на "-3 кг" и така си седя...  Стриктна съм, храня се по 3 пъти на ден, консумирам трици с кисело мляко, пия вода.
Все има причина за застоя. Може да прекаляваш със зеленчука или млякото, или пък хранителния прием да е малък и оргънизма да е в стрес  newsm78

# 290
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug
Все искам да напиша нещо и все забравям като започна да пиша, така че сега направо започвам него. Нещо като отговор за пушеното месо. И отговорите - вредно е, солено е, да се яде по-малко ... Да , ама ... То всичко е вредно  - подсладителите, солта, пушеното, количеството яйца, газираното и ред други неща. И е редно всеки сам за себе си да прецени какво да яде. И все пак не мисля, че могат да се дават съвети от рода "слагай аспартам два пъти седмично, че е вреден и ..." или "не яж пушено, защото на мен ..." или "три яйца седмично, повече не, защото ..." или "не пий Кола Лайт, тя е вредна".Ами на всеки различно му действа всяко нещо, на всеки му се вижда различно и всеки сам трябва да прецени според организма си и това кое как му се отразява. Иначе щом Дюкан позволява нещата и не ги ограничава - няма проблеми да не ги ограничаваме и ние.

# 291
  • Пловдив
Joy Joy Joy И аз искам, ама е невъзможно Simple Smile)) :shock

Възможно е, възможно е ...  Mr. Green

# 292
Вещи , и в този ред на мисли, нищо не ни пречи да споделяме, какво ни се е отразило добре, а всеки сам да преценява, все пак разумни същества сме. Simple Smile

Подозирам, че постинга ти е провокиран от моята молба. А може и да не е, но аз да си уточня. Чувствам се в задънена улица, търся нещо, което би ме освободило, а защо не и някоя работеща схема. Simple Smile

# 293
Добър ден, девойки

Не издържах и се метнах на кантара,няма + ,няма и - ,което е добре защото съм в МЦ.Продължавам напред.

beru6ka Добре дошла!Успех с режима,много скоро отново ще влезеш в старите дънки  Wink

Мамс  Hug Дано!   bouquet

Съни, Фоли  Hug

Ори Чудесно намаление,браво!   bouquet

Времето е ужасно,поне тук и незнам тия 27 градуса дето ги обещават за събота...........вече от три дни вали и е мъгливо...........искам слънцееее Crazy

# 294
  • Пловдив
Комикс, да споделяме да, но не и да препоръчваме и забраняваме.

# 295
Възможно е, възможно е ...  Mr. Green
Thinking Ц...
Вещи, много хубаво си го казала - всеки най-добре познава себе си и това, коя храна, как му понася.

# 296
комикс   Пробвай 5 на 2 ,има резултат през седмицата имаш застой , но веднага след двата протеинови дни сваляш , килограм, килограм и половина. Така всяка седмица, аз и мъжа ми който имаше 30 кг наднормено тегло, ги свалихме, и ни беше много лесно.

# 297
Да ви се похваля - купих си триците. Ако някой се интересува в магазинчето на ул."Милин Камък" 10  има, 3,60 лв е пакета, но като количество не знам колко е защото не пише нищо. Според мен е 500 гр. Довечера мисля да си купя и кантарче, така че ще докладвам с какви килца стартирам.

# 298
Joy Joy Joy И аз искам, ама е невъзможно Simple Smile)) Shocked
. ..  от около 2 седмици съм се закотвила на "-3 кг" и така си седя...  Стриктна съм, храня се по 3 пъти на ден, консумирам трици с кисело мляко, пия вода.
Все има причина за застоя. Може да прекаляваш със зеленчука или млякото, или пък хранителния прием да е малък и оргънизма да е в стрес  newsm78

Бачи, много благодаря, че си ми обърнала внимание.  HugТвоята чуденка затвърждава моята Simple Smile Ще опитам да увелича храната, като я сведа до възможно най-чистия протеин в П дните, млякото ще го сведа само до сутрешния прием с триците, зеленчуците смятам, че са окей, и ще пробвам друга схема.  

Дулцинея, имаш предвид 5ПЗ на 2 П, така ли? Ако е така звучи доста примамливо, в началото на фазата бих опитала 2 -3 схеми, и да видя, коя действа и нея да си избера...Много ти благодаря  Hug
Хубав понеделник    bouquet

# 299
Ура, успях да изчета всичко пропуснато.
Да ви се оплача, правя си аз вчера 2 дози солен кекс, че да имам и за тази сутрин,но...Ставам сутринта и кекса го няма, май ще трябва да слагам жълти листчета "Не пипай" или да измислят хладилници, които се заключват.
rokipagane, Здраве - супер сте, да не сте участвали в Пълна промяна Simple Smile
На всички рожденици и техните майки много щастие и усмивки, имало е доста тези дни.  Grinning
Перле, честити 24 и на теб, нали знаеш не е важно на колко години си, а как изглеждаш, а ти изглеждаш на 20  bouquet
Сън-стискам палци и всичко да се подреди, както искаш Praynig
Мамица - много неприятно, дано поне документите да се намерят Praynig
На всички  Hug и успешна седмица. Аз гоня 10-то кило и до края на седмицата ще е в историята, сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт