При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 092
  • 809
  •   1
Отговори
# 255
Нещо за повече "мощност", както каза Лео, че май на всички ни е нужно презареждане  Grinning Hug Heart Eyes:

http://www.youtube.com/watch?v=hydOf9WDWVI

lovekiss lovekiss lovekiss

# 256
Здравейте момичета! Както обещах в петък - ето ме имен на диета от днес! Целта ми беше 5 кг, но като ви чета се замислям и за повече! Дай боже да стане! Весел и усмихнат ден на всички! Grinning

# 257
Смятам да правя 4ПЗ/3П...и през следващите 4 дни не ща да видя нито 1 яйце.....
Мръвки с трева и тва е Simple Smile

hahaha Така е, още малко и ще кудкудякам може и яйце да снеса  hahaha Joy

Да повдигнем духа и за стимул:
http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSBRPVERVIL&a … IL&rfnbr=1096

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 11:41 от играчка-плачка

# 258
tanyy, тъй като пишеш, че сваляш н П дните, а ги качваш в ПЗ, виж колко зеленчуци приемаш и какви. Ако са голямо количество и повече домати, има вероятност от това да е задържането и връщането на кг., намали ги. Втората предпоставка е малкото килограми. Менюто ти за П дните е добро, но млякото с нес, ако е повече от 250 мл. е в разрез с режима. Успех!  bouquet
Дочка, добре дошла  bouquet

# 259

Ми то , сега за Великден ще трябват Joy Joy Joy

# 260
  • Варна
Здравейте Дюканки-Сладуранки !!

Много благодаря на всички, които вчера ни поздравиха за първия Рожден ден на нашето малко слънчице   bouquet
Вчера денят мина на високи обороти и не можах изобщо да припаря до комп-а и за това влизам чак днес.

Бих искала да помоля Вещи да промени данните ми в табличката, че отдавна имам промяна ...

Успешен и отслабващ ден ви пожелавам

# 261
Здрасти сладурки  Hug
Животът наистина е прекрасен. Боби, успех отново във втора   bouquet

Рокипагане , поздравявам те за резултата  Hug
Милейди , да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва.   bouquet
Хармони, бьрзо оздравяване на детенце  Praynig
Креми, и на Вас бързо да се оправяте   Praynig
Марини, много се радвам като чувам, че твоето кантарче не мърда въпреки новите храни в менюто  Heart Eyes
Мими Георгиева, благодаря ти  Hug
Съни, Елена, дано след днешния ден вече всичко да е наред  Hug
Фенси, Евче, честит професионален празник   bouquet Евче, честита месечинка!
Мишленце, как са при теб нещата?  Hug
Цвети, дано и ти достигнеш бързо новата цел  Praynig
Ори, и аз си мисля, че преяждащото прасе в мен не е умряло   bouquet
Аби, Фоли, Гуди, Насти/обади се де-липсваш/, Славе, Бермудес и всички, които неволно пропускам, усмихнат ден!!!  Hug

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 11:44 от МАМS

# 262
Здравейте момичета. От отдавна се каня да ставам Дюканка и все не ми стигаше смелост да започна. Обаче след като вчера не можах да се навра в едни дънки, който до преди 2 месеца ми ставаха, решението е взето - от днес ме пишете във вашите редици. По късно ще ходя да си взема и трици. Може да ви тормозя с въпросчета докато вляза в час, но надявам се че ще помагате.

Хайде лек ден от мен.  Hug

# 263
  • софия
Здравейте момичета! Аз отдавна не съм влизала, а вие сте толкова дейни, че ще ми трябва доста време да наваксам с четенето  Rolling Eyes
Честито на всички, които имат успешно свалени килца.
Добре дошли на новите  Hug и успех в борбата с излишните килограми  Peace
Аз да ви се похваля, че вее съм с - 9 килограма  newsm44 и не мога да се нарадвам на това, че вече мога да си влизам в летните дрешки от миналата година  newsm03

# 264
Здравейте момичета!
Честито на всички празнуващи и аз се присъединявам към вас newsm68
Влизам да се отчета - днес си смених линийката - вече съм - 10кг. newsm44
Благодаря ви че ви има,мили момичета  bouquet

# 265
Пиглет, MAMS, благодаря ви, милички!  Hug Heart Eyes
Мише,  Hug
Лео,   love001
Дочка1, успех!  thumbsup
Берушка, добре дошла и успех!   bouquet
Бети Балу, Петя, честити намаления!  Hug

# 266

Ми то , сега за Великден ще трябват Joy Joy Joy

Соствено производство  Joy Joy Joy Не е смешно, но само това ми остава  Joy
Имам питане за червеното цвекло-като количество до колко е позволено да се консумира, защото мисля за ПЗ-дните да си направя такава салата?  Hug Цуфки  Hug

# 267
Добро утро моми дюканки.
Аз се записвам и се връщам да чета.
Половин килограм сам минус. Останових че отслабвам единствено и само на последния ПЗ ден. Момичета с пповече опит в момента карам 5/5 какво ще ме посъветвате. Да сменям ли( да увелича ПЗ) или да продължавам по старо му.
Предварително ви благодаря.
Лек и ползотворен ден.

# 268
Здравейте момичета!

Само колко сте изписали, браво Grinning. Днес като се притеглих бях 55,200, явно в събота нещо кантара беше откачил. Решила съм от днес до сряда да съм на П, а след това до края на седмицата на ПЗ. Почивните дни са ми най-страшни, т.к тогава вероятноста за прегрешения е най-голяма. Всички сме в къщи, децата все искат нещо вкусно и забранено/за мен/. Но твърдо съм решила да си постигна целта.
Да ви питам каква шунка купувате?
Хубав ден от мен Grinning

# 269
Вещи, благодаря ти, че си ме включила към общия минусов принос   newsm51!

Вчера за пръв път си направих желирано мляко! Толкова е вкуснооо! Едва съм се въздържала да не му видя сметката наведнъж Embarassed! Овесените трици свършиха в моя градец, но има бол пшеничени. Може ли, докато заредят, да карам само на пшеничени? През П дните имам проблем с 00,но с масажи, топла вода сутрин на гладно, нещата не са толкова трагични.  През ПЗ всичко се регулира, защото набивам много зелена салата и супи от лапад и коприва покрай месата. Ех, защо по-рано не ви открих! Какво гадже щях да бъда вече Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт