При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 120
  • 809
  •   1
Отговори
# 240
marini ОК много ти благодаря.

# 241
Цоци, аз имах леки закъснения през първите 2 месеца, след това МЦ се регулира перфектно. Вчера за първи път (вече в 4-та фаза) протече много болезнено първият ден, а един ден преди това се чувсвах много зле. По време на самия режим не съм имала никакви проблеми.  Peace
Сузи, честити 6 месеца с режима!  Hug Благодаря ти много!  Heart Eyes
Фенси, честит празник! Много профдесионални успехи и удовлетворение от работата ти желая!  Hug Heart Eyes  bouquet
Играчка-плачка, може първо да опиташ с 4П/3ПЗ и ако и така не ти понесе, пробвай с 1/1.  Peace
Евче, честити 2 мееца с Дюкан и с нас!  Hug Влизай по-често!  Wink
gns, честито свалено 10-то килце!  Hug

# 242
Съни  Hug Hug
Бих искала да попитам за пушеното пилешко бутче-видях, че се разви дискусия, та и аз да си поставя въпроса. Видях, че е вредно и солено като продукт, но веднъж в седмицата или на 2 седмици, в разрез с режима ли е? newsm78

# 243
играчка-плачка, да, може по малко. И аз съм яла пушено месо по време на режима. С пушена риба дори прекалих в един момент и тя беше първата храна, която алерголожката заподозря, когато направих алергия.  Peace

# 244
играчка-плачка, да, може по малко. И аз съм яла пушено месо по време на режима. С пушена риба дори прекалих в един момент и тя беше първата храна, която алерголожката заподозря, когато направих алергия.  Peace

Минала седмица си позволих да хапна малко пушена риба-беше ми адски солена. Тази седмица бутчето. Нещо фантазията ми за разнообразна храна ми се изчерпа Laughing Добре, че има рецепти Mr. Green

# 245
Привет девойки хубави  love001
Фенси, честит Празник, пожелавам ти много здраве и положителни емоции Hug
Кате, пак хубаво кафе, мерси Hug
Добре дошла, Иланг и успех   bouquet
Честит празник на патерица на Мама на Кики и Сноу Ана, да са ви жими и здрави слънчицата Hug  bouquet
Щампа, къде се затри, само трици разкарваш. Много ме изкефи с храната за хамстери. Joy Hug
Славе ,Данито, Елена 82 Hug
Майка Зайка, къде ми се губиш  Hug
Амси, честито намаление Hug
Хармони, бързо оздравяване на детенце Hug
Бачиии  love001
Тоби, честито смаление, утре пак  Hug
Рокипагане, според мен си изглеждаш идеално, но все пак ти решаваш. Скорошно навризане в трета Hug
Боби, smile3505 newsm10
Кремена, бързо оздравяване на дечко, а на теб лесно справяне с обрива, дано скоро отзвучи Hug
Цвете, не се тревожи, много мина, малко остана, ще паднат и последните килца, така е накрая Hug
Лео, кафето ти е убийствено. До края на седмицата ще мръднеш надолу babydust7
Мамица, неприятно изживяване, дано тази седмица ти е добра  bouquet
Хрисула, страхотен резултат, не забравяй да се усмихваш Hug
Мишле  Hug
Тани, кажи си менюто, може да разкрием тайната на задържането  bouquet
Мънки, честит килограм, тази седмица, още един Hug
Цикони ,1-2 лъжици течен парафин не са проблем до решаването на проблема  bouquet
Баба Цоцолана,  и при мен се получи скъсяване на цикъла и промяна в ПМЦ.При мен промяната е обратна, те болките ми изчезнаха, както и главоболието.  bouquet
Хубав , слънчев и лек ден на всички Hug

# 246
ДУЛЦИНЕЯ    зная си аз, че със съпружеското тяло .... трябва полека и с постоянство да му насаждам нови идеи ..стъпка по стъпка ...сега успя да овладее една криза само с 3 дни корекция на храната ... полека лека ще го докарам да влезе в диетата
Sun ...благодаря ти за споделения опит ...аз все още съм ( в началото) днес ми е 40 ден от началото на диетата...още не съм минала 2 месеца ...значи че организма ми все още не се е настроил ...
foli ...благодаря и на теб ... аз нямам болки и главоболие просто се чувствам като "парцал".... смачкана

# 247
Лек и успешен ден на всички, аз излизам да разходя кучето, че  се стиска и стои до вратата вече 2 часа, докато ме чака да чета и пиша. Ако някой е свободен и му се разхожда в морската да заповяда с нас.

# 248

Лео, кафето ти е убийствено. До края на седмицата ще мръднеш надолу babydust7

А дано, че ми трябва стимул  Praynig Praynig

foli ...благодаря и на теб ... аз нямам болки и главоболие просто се чувствам като "парцал".... смачкана

От диетата ли е, защото аз съм по същия начин, нямам мощност, като парцал съм  Rolling Eyes

# 249
Нещо за повече "мощност", както каза Лео, че май на всички ни е нужно презареждане  Grinning Hug Heart Eyes:

http://www.youtube.com/watch?v=hydOf9WDWVI

# 250
  • my own world....
Да се похваля - във ВТОРА фаза съм от днес. Ура! Изхрупах 1 краставица за закуска Simple Smile

Аз принципно съм с ниско кръвно и все ми е едно отпуснато....но покрай 5те протеинови дни ме връхлетя енергия за трима...странна работа....да съм знаела по-рано Simple Smile

Смятам да правя 4ПЗ/3П...и през следващите 4 дни не ща да видя нито 1 яйце.....
Мръвки с трева и тва е Simple Smile

Хайде, че съм и на работа...Успешен режимен ден девойки!

# 251

... аз нямам болки и главоболие просто се чувствам като "парцал".... смачкана

От диетата ли е, защото аз съм по същия начин, нямам мощност, като парцал съм  Rolling Eyes

Не е лесно да се каже, дали  е от режима или не. При повечето от нас действа точно обратното, станахме по-жизнени и енергични.  Но всеки организъм е различен и не на  всеки режимът действа еднакво. Не може да се даде еднозначен съвет, защото вие най-добре познавате телата си и знаете как би ви се отразило едно или друго действие. Но при такива случаи, не е излишно да се взимат допълнително витамини, имайки предвид и пролетната умора.

# 252
Здравейте,момичета! Hug
Фенси,Ев4е-Честит професионален празник! newsm51
Ев4е-Честито 2 месеца с  Дюкан  smile3525и поздравление за постигнатото-10кг са добър резултат smile3501Малко ти остана така,че може да увеличиш ПЗ дните.И влизай по-често във форума. Heart Eyes
Рокипагане-Много добре изглеждаш.Време е за 3-та фаза. smile3525
Sun-Успех днес.С теб сме fingerscrossed
Приятна и отслабваща седмица на всички Two Hearts

# 253
  • София
Здравейте и от мен!  Hug

Цоци, Лео и аз съм като парцал...нормално е според мен - пролетна умора. Повече водица и комбинирани витамини. А в ПЗ дните може да си правите коприва или спанак.

СънчеHug  мерси за зареждането!

# 254
Идеята на Дулцинея за 5 ПЗ и 2 П много ми допада, но се притеснявам, че кг. си го връщам точно, когато съм на ПЗ.   bouquet
marini, , видимо съм свалила. 4 см. от талията и 2 см. от ханша. Дрехите са ми вече широки, а и някои ми казват, че съм отслабнала. Странно обаче кантарът се инати.  newsm78
foli , менюто през П дни е горе-долу следното:
сутрин: кис. мляко с овесени трици (вчера си направих тричава палачинка), после пия мляко с нес в работата без захар. Слагам си подсладител huxol. На обяд пилешка пържола или дробчета без мазнина. Следобяд айрян си правя или пак мляко с нес. Вечерята е горе-долу като обяда. Вчера направих пилешка супа - сварих 2 горни бутчета, с 1 гл. лук, магданоз и я застроих с мляко и яйце. Стана супер, даже и децата я харесаха.
До сега съм правила диети, но повечето бяха на основата на плодове и свалях, но после си ги връщах след време. Даже и гладувах. Не си падам много по месото, но като виждах резултатите около мен от този режим, реших и аз да опитам.
Имам търпение и няма да се откажа лесно.  Heart Eyes
tzvety roussimova, моля те кажи къде в Ем. Марков има овесени трици.

Радвам се, че ви има. Страхотни сте.

Общи условия

Активация на акаунт