При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 099
  • 809
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Росченка,както винаги си толкова мила и внимателна,благодаря на теб и другите момичета за пожеланията за празника! smile3525Всеки твой пост го чета с голямо удоволствие,много съдържателен и изпълнен с внимание към всички. baloni Днес открих,че кока- колата ми вдига настроението  и тонуса  Simple Smile Лека вечер на всички!!!

# 436
  • София
От много вкарване ми се затвори форума, ей,  ooooh! Благодаря на всички, които ми обърнаха внимание за крем-карамела и за други работи - много благодаря, ама букетът е общ, защото draft-ът ми се затри   bouquet

Внимание, особена молба. Надявам се да няма засегнати и обидени.

Момичета, искам да призова всеки, който публикува рецепти в темата с рецепти, да не забравя да посочва източник, ако рецептата не е измислена от него. Адаптирано по рецептата на ХХХ е съвсем добре. Да си нямаме после неприятности и да се червим като някакви преписвачки. Който чете блогове, ще ме разбере прекрасно  Embarassed
Не забравяйте, че всеки, който впише рецепта в Темата с рецепти, бива цитиран в блогосайта (освен изрично отказалите).
В тази връзка: не забравяйте да надписвате снимките: Снимка: ХХХ е супер досатъчно.

Извинете, че само назидатено се включвам напоследък, ама нещо лошите лелки вече не са толкоз лоши  Rolling Eyes А и на всички въпроси е отговорено докато се вредя да пиша и аз 1 ред между поздравите и спамо-чата  Embarassed

П.С. Ето по случай тримесечния ми Дюкански юбилей няколко снимчици. АКо може да НЕ се качват в албума, ще е супер. ян. (тези дънки вече са ми големи)
апр. (тези дънки са ми от ученическите години)

# 437
Зеленко,  newsm10

# 438
  • UK
  Зеленко, знам че си един от най-големите противници на спама, ама не мога да се въздържа да ти кажа, че си се стопила, бе моме Shocked Аз си те знам като втората снимка слаба, не съм те виждала преди и сега направо ме разби. Ама те и вторите дънки са ти широки ooooh! Ще се ръсиш и ти за нови дрешки май

# 439
Да пусна един чисто спамърски пост и си лягам.  Wink

ЦоциGrinning Hug Heart Eyes
ДеаткаHug  Heart Eyes
Зеленко, невероятна разлика! Браво! Топиш се с дни!  smile3501 И още,  Hug  Heart Eyes

Лека нощ и сладки сънища на всички!   sleepuu

# 440
  • Пловдив
Зеленко, не знам днес дали присъства и видя пререканията за рецептите. Наистина беше много неприятно и бих искала да кажа, че момичетата, които протестираха имаха право. И аз постоянно, въпреки обвиненията към мен, цитирам:  някой те е обявил за експерт на режима или си се самозвала за такъв  призовавам да пускате изпробвани рецепти, а не копирани отнякъде.

# 441
  • Universe
Браво на Зеленкото   Hug Hug Hug - очевАдна е разликата.
По повод рецептите си права и не съвсем - някои рецепти са класически, има ги в много сайтове и всеки може да претендира за авторство /не че сайтовете на претендентите са регистрирани като интелектуална собственост, съгласно закона, ама това е друга тема./
Ето Ви един трик - когато не искате да цитирате източник , за да не ви упрекват в нарушение на авторски права - не я копирайте директно от сайта, преразкажете я със свои думи, сменете поредността  и т.н.
Не че подтиквам към нарушаване на закона, но в момента адаптирам едно световно известно ястие и навсякъде продуктите и поредността са почти едни и същи. Всеки може да се включи в темата ни с претенциите, че  е откраднато  от негов сайт.  Naughty Не мисля, че искам и че трябва да се червя.
Играчка-плачка - много достойно поведение Peace, за разлика от това на противниковата страна!
Вещи, отминавай с мълчание Peace - vae victis /горко на победените/

# 442
Лелеееееееееее Зеленко ...ква е тая разлика за три месеца ... и аз искам така ..
Относно спора за рецептите ........ smile3532 няма шанс някой да ме обяви в "плагиатстване "..... аз ако успея да "забъркам " нещо изпитано от вас ...съм щастлива.   щото и това дето вие го правите масово и без проблем, аз успявам да "окепазя " с изпълнение ... то кога ли съм се борила за приза "златна тенджера "... ( нещо ми е сбъркан чипа по отношение на готварските умения ) ....така че ...БАБА ВИ ЦОЦИ .... Е КОНСУМАТОР ...   newsm55

# 443

Зеленко, невероятна разлика! Браво! Топиш се с дни!  smile3501 И още,  Hug  Heart Eyes

newsm10

Съжалявам, че не си направих снимки "преди" в цял ръст. Тази вечер 1 час търсих дрехи, които да сложа утре. Не, че не се кефя, но всичко вече ужасно ми хлопа. Няколко поли вече стесних и пак са ми големи, а се налага да ходя малко по-официално на работа. Напоследък като тръгна по магазините и не ми се пазарува, все си казвам "чакай, ще отслабнеш още и това ще ти е голямо".

# 444
  • София
Благодаря за комплимените  Embarassed  Hug  Embarassed , аз самата не съм вярвала, че има шанс да успея  Embarassed Но инатът си е инат  Embarassed

Искам да се самоцитирам:

Момичета, искам да призова всеки, който публикува рецепти в темата с рецепти, да не забравя да посочва източник, ако рецептата не е измислена от него. Адаптирано по рецептата на ХХХ е съвсем добре. Да си нямаме после неприятности и да се червим като някакви преписвачки. Който чете блогове, ще ме разбере прекрасно  Embarassed
Не забравяйте, че всеки, който впише рецепта в Темата с рецепти, бива цитиран в блогосайта (освен изрично отказалите).
В тази връзка: не забравяйте да надписвате снимките: Снимка: ХХХ е супер досатъчно.

Вещи, за съжаление се наложи и аз да се намеря и с умерена употреба на ЛС с цел си изясня нещата и да спомогна да потушим конфликта и грозните сцени. Мисля, че успяхме дружно да запазим някакъв баланс и няма вече прекомерно обидени или засегнати. Постарах се да обясня и на двете страни позицията си, тъй като съм се ангажирала публично, до наваксването на темпото, да вкарвам новопостъпилите рецепти в блогосайта с минимално закъснение. Като наваксаме със старото, ще мислим как ще организираме занапред, имам идея за седмични дежурства, но това засега ще почака. Да благодарим пак на Кри, която търпеливо преравя темата с рецептите и вкарва изпуснатото   bouquet

# 445
  • София/Осло
Въпрос имам , процедурно питане  Laughing
към играчка --плачка...абе маце как го направи тоя номер, че за 2 дни свали 10 см от ханша  Sunglasses
зеленко отъненко-браво момиче  Hug

# 446
  • София
Софийската бригадаааа и нейните гости от Пловдив и Варна, не смятате ли, че Зеленко на живо е още по-слаба и хубава или само на мен така ми се струва  Thinking

# 447
  • Пловдив
Зеленкото е супер наживо, аз й казах, че е слаба   bouquet
Деатка, от известно време и аз се каня да питам Играчка - Плачка как е свалила за 2 дни 10 санта ханш  Shocked Да издаде тайната, че зор голям имам  Crazy (не оня зор  Joy)

# 448
  • София/Осло
Ееее зеленко сега трЕбе да удариш 1 шише рИкия в масата и да почерпиш за Убавините дето ти ги казват всички тук  Hug
бубе- ти и друг зор да имаш ще те побутнем малко  Joy Joy Joy

# 449
  • Пловдив
Какво шише??????  Tired

Общи условия

Активация на акаунт