При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 014
  • 809
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гладни има ли? Mr. Green
Да почерпя   скромно   за моите три месеца  с Режима и Вас!

Цветя и хиляди благодарности на Майка зайка, че ми отвори очите, за това, че красотата, душевно спокойствие и любов към моето тяло са все съвместими и възможни неща!
Благодаря и на всички вас за подкрепата!   bouquet

.. Ако довечера, не ми е накривена китката на неправилната страна се каня да ви покажа снимки след три месеца... Embarassed

# 571
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm
Вижте лунния хороскоп за деня Shocked
Наитина може поради тая причина да не свалям. И внимавайте!

# 572

И последно да ви се похваля как си хапнах Дюкански принцеси с кайма днес сутринта - солено кексче разрязано на две половинки с намазана отгоре телешка кайма  - ммммм вкусотия

А номера с прясното мляко знаеш ли го? Като сипеш малко прясно мляко каймата не се свива изобщо.
Ммм как ме подсети. Слагам кимион и черен пипер и се е утепало.

# 573
Напоследък взех да си купувам по-малки. Луда работа, днес не се наврях в един номер, а следващия ми беше една идея хлабав Crazy Взех си по- широчкия #Cussing out Сега ме е яд.
А преди не ми се и мисли. Никога няма да забравя декември месец, отивам да си купувам тоалет за новогодишната нощ. Какъв тоалет бе братче... То  нищо не седи нормално.. Продавачките ме гледат съжалително.. Та рев, мъка в къщи...
А още по-преди - не мога да си завържа маратонките - не мога да се свия.. Жена на 30 и кусур... Ми жалка работа. Не става да седиш, ядеш и ревеш. И да искаш и съчувствие. Никой не изпитва съчувствие към дебелите хора. Няма значение защо са дебели. Болест или лакомия. Повечето хора им се подиграват наум.

Катяджин, ай честити 3 месеца!  bouquet

# 574
  • Universe
Mamica , при мен фазите на луната определено действат - даже като съм започвала диети, винаги е било при намаляваща луна  Hug
Обаче, виж какво има тук Peace: Oсобено подходящо време за закупуване на модни дрехи, произведения на изкуството, парфюмерия и козметика, музикални инструменти и аудиозаписи, недв. имоти
Ще се възползвам Joy Joy Joy

Nelly82 newsm78 newsm78 newsm78къде го пусна това с принцесите ooooh!, приядоха ми се, а вече дневната дажба зоб отдавна е в корема ми  Sad

Никой не изпитва съчувствие към дебелите хора. Няма значение защо са дебели. Болест или лакомия. Повечето хора им се подиграват наум.
Thinking Абсолютно си права, Орелия Peace

katyadjin  bouquet - мерси за почерпката - честити 3 месеца Peace

# 575
  • София
Сега говоря се дно момиче и и разправям за моя психичен проблем и реших да споделя с вас, за да попитам има ли други "луди".
Аз откак се помня, все си купувам дреги с 1-2 нимера по-малки. Мисля в перспектива Laughing
Сега съм напълнила гардероба с дрехи от редута с малки номера. Е, това ако не е наркомания и хвърляне пари на вятъра здраве му кажи.
ММмммммм дааааааааа..даже имам таква, които никога на съм обличала.
Само ще ти кажа редовно да ги пробваш и като ти станат да ги износваш, защото с няколко мои дрешки 'изпуснах' момента и сега вече са ми големи.
Не ми каза дали намери трици?
Еххх Катенцеееееее  Heart Eyes  Hug честити ти 3 месеца. Много ме радваш..

# 576
Не го знаех номера с прясното мляко. Правих снощи чеснови кюфтенца и ми остана малко от сместта. Аз я заглаждам добре по ръбчетата на сандвича  - да залепне хубаво и не се свива  Peace
Не съм пускала рецепта. Направих си солено кексче в микровълновата - 2 яйца , 3 л. трици , 3 препълнени лъжици кисело мляко , сол , ч. пипер и 1/3 пак бакпулвер. / правя го в квадратна пластмасова кутия за храна /Като се изпече го разрязах през средата на две филийки , намазах с кайма и обратно на грила на МВ

# 577
  • Universe
А номера с прясното мляко знаеш ли го? Като сипеш малко прясно мляко каймата не се свива изобщо.

Peace Може и с вода/ освен с прясно мляко/ - особено, когато последното липсва или е ограничено до 250 мл/дневно  Wink Wink Wink

# 578
Катяджин, Честити ти 3 месеца!  bouquet Чакаме снимки довечера! Ама каква почерпка само, въобще не се връзва със скромна? Laughing Незнам, това тема за вталяване ли е, какво ли Thinking
Хрисула, ШУШИ, Виши95- Честити намаления! Peace
Перличка, добре ми е във втора Heart Eyes. Малко е трудно връщането от трета назад, а пък и тия 2 кг дето ги искам в минус , доста ще ме озорят.
Дрехи, по-малки номера, не съм си купувала.Обаче сега отиваме на пазар за нови парцалки, че се оказа, че нямам едни свестни дънки да обуя Rolling Eyes, ще се възползвам и аз от това как е луната! Wink
Зайка, Мамица я осигурихме с трици за поне два месеца напред!

# 579

Peace Може и с вода/ освен с прясно мляко/ - особено, когато последното липсва или е ограничено до 250 мл/дневно  Wink Wink Wink
Ти бе уби. Ми то се слага 1-2л. за една филия.

# 580
Здравейте, муцунки  Grinning
Katyadgin, честита месечинка   bouquet
 welcome на новите девойки, и много минуси  Peace
Честити намаления, аз съм от инвеститорките  Mr. Green
Аз пък от почти две год. дрехи - нормални не съм си купувала. Обачееееееее, идва лято и ще се подготвя подобаващо  Wink Пък и моичкия, все мрънкаше, да поотслабна и ще ми поднови гардероба, е ще го огрее  Mr. Green
Днес ми е добре, като изключа лекото главоболие  Simple Smile
Приятен след обед, на всички  Hug Ще погледна лунния линк  Wink

# 581
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... оклюмала съм, миличка, така е! Ама като ми е толкова притеснено и сърчицето ми ще се пръсне от всякакви мисли..... До четвъртък- все така ще е. Тогава- Дай Боже, да имам само хубави новини да споделям Praynig Praynig Praynig
Благодаря ти за това, че ме мислиш Hug

Мишленце всички те мислим  Praynig , а ти се опитай да я караш по-спокойно. Почивай си и ако ти се хапва - хапвай, ако не  Hug значи не. Нали знаеш - всичко е Божа работа  Peace

орелия, мамица - що не направите оферта за дрехи под наем  Joy като "захлопат" на една може да се окаже, че ще са точно за друга   Flutter

катяджин - а честито   bouquet

# 582
Кате, Честити ти 3 месеца  newsm51

Тази хитринка за млякото и каймата и аз не я знаех newsm78.
И аз имам навика да си купувам по-малки дрехи с тенденция да заслабна. Но само така си стоят и си ги съзерцавям  Mr. Green Все още се надявам от Шушолинка да стана Балеринка  Joy Joy Joy

# 583
КатеДжин, честити 3 месеца с Дюкан и с нас!  Hug

За малките и големи необличлнаи или почти необличани дрешки, Продавалникът е чудесно решение.  Peace

# 584
  • my own world....

Цитат

орелия, мамица - що не направите оферта за дрехи под наем  Joy като "захлопат" на една може да се окаже, че ще са точно за друга   Flutter

Дааааа - тамън новите кат мен да не харчат залудо, хем да се износват дрехите

Общи условия

Активация на акаунт