При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 073
  • 809
  •   1
Отговори
# 585

За малките и големи необличлнаи или почти необличани дрешки, Продавалникът е чудесно решение.  Peace
да бе. А стимула ми? Ми, че аз изпитвам чувства към тях. С чувства и надежди са купувани Embarassed

# 586
Здарейте моми дюканки. Hug
Днес пак сам с 0.500кг намаление, вече сам 85.600кг. Купих си како без захар но с 20% мазнини. Май са доста и ще трябва да го прибутам на домашните. Вие какво ще кажете?
Санче Hug и Мишле Hug успех и без притеснения.
Аби Hug така и ме забрави за целулита.
Вещи Hug голямо БЛАГОДАРЯ за всичките ти грижи.
Зеленко Hug зашеметяваща разлика.
На всички с повод честито а на задържащите търпение.  bouquet

# 587
здравейте момичета и от мен

Мамица какво трябваше да разбера от лунния календар. Имах една клиентка която много обичаше да ми говори за фазите на луната и здравословно хранене. Тогава аз я слушах с много задълбочен поглед но почти нищо не чувах - от учтивост. Сега това ме заинтересува. Би ли ми обяснила. Спомням си, че тя казваше "Когато луната расте - внимавай какво ядеш, когато луната намалява - яж каквото си искаш и килце няма да ти се лепне". Но защо не съм внимавала тогава   smile3515

поздравявам всички с повод и без повод    bouquet

нищо не съм чела, само това ми мина през погледа, не ми е удобно така като не съм в разговора  Embarassed отивам да чета

# 588
  • Oslo,Norway
хей бихте ли приели една дебеланка,
от днес настояща дюканка,
за в бъдеще голяма фиданка newsm17

# 589
  • Варна
що не направите оферта за дрехи под наем  Joy като "захлопат" на една може да се окаже, че ще са точно за друга   Flutter

Това е една стара идея на Абракадабра. Като се появи Аби в темата, може да направите някаква уговорка.  Mr. Green

# 590
Ми в там в" Вижте новия   ЛУНЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ". кликни там и виж:
  Днес:

1. Фазата на Луната улеснява качването на килограми

Инче и а зне разбирам от луни и фази. За това гледма тук. Но определно има нещо...
Да, на растяща лука се пълнее, на пълнолуние най-много се отслабва и на намаляваща луна също се слабее.
Наблюдавай темата как на пълнолуние, ще има повече минуси сред момичетата.

# 591
Ей голям зор бе, не мога да я направя тази линиика и сега не знам дали успях .А пък тя ме мотивира още повече , искам да виждам движението по нея
http://www.liniiki.com/tickers/e8pqqxmv9swrwjia.png

# 592
  • my own world....

Хайде откога те чакаме  Grinning Добре дошла и успехи!

# 593
deni_kaliwelcome

Много успехи и свалени килца! Бъди позитивна и търпелива, а резултатите няма да закъснеят! Аз също съм новичка тук, но бях посрещната много радушно. Момичетата са страхотни и винаги и на всички помагат. По този повод  newsm51 baloni

# 594
Щом аз съм тук съм убедена, че и ти, ще си добре дошла.
успех   bouquet

# 595
Има нещо вярно с гладуването по лунни фази. Маникюристката ми следва т.нар. Лунна диета и съобразно фазите гладува 24 часа -как издържа незнам  newsm78 Сваляла по 2-3 кг на месец.  newsm78

# 596
  • Варна
Които се връщат сигурно в рамките на същия месец, а?  newsm78

# 597
Здравейте момичета!Нямаше ме 5-6 дни. Изпуснала съм доста от темите.Сега пиша и се връщам да изчета всичко.
Бях 5 дни на фирмено обучение.Но предварително заявих в хотела режимна храна, така че аз и колежката/ и тя видна Дюканка, но не пишеща, само четяща/ се хранихме режимно. Беше голям купон, защото получихме много комплименти, че сме заслабнали.Всички надничаха в чиниите да видят какво ядем и цъкаха как при толкова "плюскане" сме заслабнали.Единственото прегрешение беше малко сирене върху салатата първия ден, но после изчистихме проблема и си ядохме само по режима.Имаше страхотни десерти, с които се опитаха да ни съблазнят, ама устискахме.Няма да се срамим- до сега не сме опитали тиган-я на Вещи ,та сега ли, след два месеца вече.
Спорен, заслабващ и усмихнат ден на всички с поводи и без!
Целувки!

# 598
Фифи, честито намаление!  Hug Благодаря ти за подкрепата!  Heart Eyes
Дени Кали, добре дошла и успех!   bouquet А нещо повече за себе си ще ни кажеш ли?  Wink

За малките и големи необличлнаи или почти необличани дрешки, Продавалникът е чудесно решение.  Peace
да бе. А стимула ми? Ми, че аз изпитвам чувства към тях. С чувства и надежди са купувани Embarassed

Мамица, остави си само по 1 от вид. И аз изпитвах разни сантименти, ама вече не мога нищо да си намеря, а гардеробът прелива, като го отворя и започнах всичко да раздавам, продавам и изхвърлям.  Laughing

# 599
Здравейте на всички! Аз по принцип рядко пиша но чета всичко с интерес ,но за съжаление от петък ме хвана страшна хрема и ми беше невъзможно да погледна монитора/дразнеше ми на очите/  и сега имам да чета цели две теми . А  повода да се включа е че трябва да се похваля - 3кг.

Общи условия

Активация на акаунт