При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 981
  • 809
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Осло
вероника - и какво пише в нея Дюки  Wink
http://forum.aufeminin.com/forum/f447/__f3963_f447-Tofu-possible … -dukan-merci.html
тофу -да, мляко соево  и соеви "колбаси " Цъ  Naughty
фоли - аз тА споменах , сори ако съм ти разстроила съня и се е налжило да поразмърдаш кълки до компютъра  Laughing
мамс - Heart Eyes Hug
валето - ми пожелавам ти го такова в целия му блясък  Heart Eyes
Мамица, смели ги на брашно в стара кафемелачка. Peace
фоли, а в нова няма ли да стане  Joy Joy Joy  Hug
мамица-аз съм ползвала и дребни, и едри, и брашно..с всичко става, но най ми уплътнява тестото като са смляни на брашно  Peace

# 661
Аз специално палачинки не съм правила . Но кексчета - солени , сладки , плодовото парфе, и още една моя измислица от рода на тирамису - стават супер. Нямам мелачка иначе бих послушала съвета да ги смеля.Но откакто съм започнала не съм намерила финно смляни овесени , само пшенични трици виждам.
Успех!

# 662
Привет момичета smile3525
Имам един въпрос /може и да е разисквано, но аз не си спомням/ - може ли да се употребява соево олио?
Благодаря ви newsm03

# 663
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ох, момичета, силно закъсняла, разбрах и аз къде се крие ключа към мечтаното телце и се включвам веднага, за да ме мотивирате и стимулирате   bouquet

Praynig Като изчетох темата повярвах най-накрая, че и на мен ще ми подейства и започвам!

# 664
V_pet, привет, не може.  bouquet
Tatittпо-добре късно, отколкото никога.  bouquet
Деатка, в нова не става слънце, много са учени новите.
Хич не си ме разстроила, аз дебна от засада, ама не се включвам, щото са ми бавни реакциите. Joy
Ама що да не почина малко hahaha.

# 665
Майка Зайка, аз съм била.Ходих в този район.Жалко ,че не ми се обади. Hug

# 666
Деатке,и кВо шЪ мЪ почерпиш? Praynig hahaha Joy JoyДнес не е ли петък? hahaha Joy Joy
Фоли,ти много рано си легна! newsm78 Hug Hug Joy
Мамс,Елена, Hug Hug

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 17:29 от perlata

# 667
  • София
Мамице Аз изчаквам известно време, да се зачервят краищата на палачинката на умерен котлон и я обръщам на другата страна.Правя я с едри трици.Но на Деата предложението е по-добро  Peace

# 668
Благодаря ти foli newsm51

# 669
Здравейте дами,

Не съм влизала,нямах време,детенце снощи ни оплаши ,ходихме на спешен кабинет,температура,повръщане.........ужас...... Cry ,сега пием лекарства.Вчера бяхме в детски клуб и сигурно лепна нещо от там.............незнам как ще ходим на ясли и градини Tired

Кате Честити 3 месеца,мила,страхотна си и имаш невероятен резултата.Поздравявам те!   bouquet

Зеленко Трудно ти отворих снимките,наложи се да ги сваля на моя комп,но Браво имаш страхотна разлика!

Аби  Hug Радвам се да ти видя,мила!И ще се радвам на снимката на сухото мляко!  Heart Eyes

Добре дошли на новичките,май днес са доста.Аз имам някакъв лек минус но ........слаба работа!

# 670
Tatitt, добре дошла и успех!   bouquet
Елена82, дано детенцето да оздравее бързо!  Praynig Hug

Приятна вечер на всички!  Hug Аз приключвам за днес. Ще се видим по-късно от вкъщи.  Wink

# 671
  • Пловдив
Добре дошли на всички нови!   bouquet При нас е весело, само прочетете първата страница и не се плашете от караници  Crazy
Браво на всички с намаления!   bouquet
На всички въпроси гледам е отговорено и няма да повтарям и потретвам.  Sunglasses
Само искам да кажа и моето лунуване преди години - ами нямах никакво намаление, а толкова разчитах и на него  Cry

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"

Потвърждение на ЛС на Бубето и мен

Засега има 6 потвърдили + 1 съпруг + 2 деца

# 672
Аз да се похваля.
От 24.03 съм на този режими днес си взех мерките.
От 88 талия съм на 80 и от 93 ханш съм на "препоръчителните" 90. Като капак се събрах в лятно панталонче от времето, когато бях към 55-57 кг.  newsm78 Още не смея да се претегля на кантара.. страх ме е да не покаже пак седмица, но иначе се чувствам превъзходно. Много ме надъхвате, момичета. Като гледам как всички дружно броим минуси и готвим и се вдъхновявам още повече.
От много мераци чак се самонаградих с 2 кубчета черен шоколад и 100-на грама пуканки без масло. Нали не съм прегрешила фатално ?  Thinking

# 673

Къде в Младост 1 има диетичен ??? Rolling Eyes Силно ме вълнува. Живея до Окръжна болница и единственият диетичен ЩАНД е в магазин Ена срещу болницата. И там няма почти нищо от това, което ми трябва.  smile3516

# 674
  • София/Осло
Фани, фатално е силно казано ,но прегрешението си е прегрешение и ще ти даде отражение в темпа на сваляне...Обърни дупе и се подготви да си понесеш наказанието  Laughing
фоли -как си вирнала дупарата, нищо много си се отпуснала  Heart Eyes
перле - ти само в петък ли приемаш черпня  Joy Joy
Tatitt  - никога не е прекалено късно да започнеш нещо полезно  Peace, добре дошла   bouquet
Елена 82 -оздравявайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт