При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 002
  • 809
  •   1
Отговори
# 330
                          Извинявай,мила но какви витамини вземаш newsm78.Благодаря ти предварително  bouquet

На Супра вит, сутрин в 1 водна чаша си разтварям 1 таблетка  Peace
Здравейте на всички!На мен ми е днес 1-ви ден от ударния режим и ми се иска да се справя.Малко не съм информирана правилно за режима,но виждам че тук много ясно е обяснено така че ще седна да прочета.Успех на всички и дано и аз да се справя.

Чети, питай, сама няма да останеш  Hug

# 331
да ви кажа аз какво правя тия дни и страшен ефект и 00.
сутрин 2л. трици и на обяд със салатата или поръсвам месото когато съм на П с 1л. Вкусно е.

Baci, моят BMI , защо е по-малко от твоя? На 60 кг твоя, ще е повече от моя? newsm78

# 332
Здравейте всички!
Детето заспа и аз се включвам. Поздрави на всички с минусчета, Prisila честито и едно голямо smile3501 за това което си постигнала

Sun, каквото и да ти предстой стискам палци.

Аз днес за мое съжаление съм нагоре със 0,500кг, вчера се похвалих, че съм свалила 1кг, промених си линииката и днес сутринта резил,но ще му видя сметката

# 333
  • Universe
Изчетох Ви - Wink

- специално за Mi Lady и нейната дъщеричка - живи, здрави и щастливи!
Играчка- плачка, - ограничавай черв. цвекло и морковите- имат доста въглехидрати
Хармони, Кремена, оздравявайте
Sun, Мишле -
- на нововключилите се и на задържащите-инвеститорки
Искрени поздрави - за тези в нова фаза и за свалилите  
prysila - впечатляващ резултат   Peace Hug  bouquet

# 334
Абсолютно съм съгласна за мазнините и въглехидратите. Аз дори така позволеното царевично нишесте си позволявам да го консумирам много рядко, същото важи за какакото, а сухо обезмаслено мляко дори не съм пробвала. Бе въобще много съм стриктна. Така, че тия прекрасни брашна остават за по-нататък. Макар, че аз тръгнах от 63,600, сега съм на 58, искам да стана 55, въобще мисля, че дори малко въглехидрати няма да ми навредят, например веднъж в месеца докато съм на втора фаза. Но така или иначе този начин на хранене ме поддържа прекрасно, а приятеля ми направо припада от количествата, които ям. Даже често  ми краде от десертите, а за сочните телешки кюфтета дори няма да споменавам как ми ги краде още топли.
Успех на всички момичета!Продължавам да ви следя всеки ден.

# 335
  • Варна
kami02, lenny_pld мерси  Hug

# 336
е няма друго такова кат сочното кюфте на Бубето!!!!!
фантазия просто newsm20 newsm19

аз си ги права нормални размери кюфтета и преди малко ометох 5 парчета, голяма ламя съм moresmile

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 15:10 от tatianka

# 337
Мамица    боди мас индекса или на български индекс на телесното тегло се смята по формулата делиш килограмите върху ръста в метри на квадрат

Пример 60/1,7*1,7
при 60кг и височина 1,7м

Поздрави на всички   bouquet

# 338
Играчка- плачка, - ограничавай черв. цвекло и морковите- имат доста въглехидрати

От както съм на режима съм изяла 1-единствен морков и 0 цвекло. Все ме е страх, че ако хапна още 1 морков ще ми се лепне на д...то  Embarassed

# 339
Амери, Приси, честити намаления!  Hug
Приси, Ками02, Лени плд, благодаря ви, милички!  Heart Eyes
jojgova, добре дошла и успех!   bouquet

РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (събота) от 13,00 часа в механа "Ловна среща".
Моля за потвърждение на ЛС най-късно днес или утре, за да се обадя навреме за допълнителни места! Благодаря!   Hug

# 340
Здравейте,
И сега какво тая вечер съм на събиране да отпразнуваме 7 април.Хората ще ядат и пият , аз ще гледам от страни и ще ръфам пържоли?Ама после кг. ще са надолу ъмммммммммммммммм нали.Струва си значи.

# 341
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"

Потвърждение на ЛС на Бубето и мен

# 342
сънче ловна среща не беше ли в гора или парк? newsm78аз пак да питам за Абдо шок.

# 343
Здравейте Hug
В събота си взех книгата и смятам да започна режима. Много съм ентусиазирана. Особено щом кафето е позволено и дори диетична кола..... Crazy

Поздрави prysila за резултата до момента  bouquet

Исках да попитам по-опитните парафиново масло изполват ли и дали са намерили по магазините?

Слънчев ден

# 344
Аз пък, в Плевен, няма с кой да си организирам Дюкански срещи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт