Трихомони-има ли излекували се?

• 363 001
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 405
А някой имал ли е проблеми със страничните ефекти на Секнола. След като изпих първото, на следващия ден повръщах. След приема на второто, ми се появи само леко гадене и реших, че организма ми започва да свиква. Да, ама не. След третото, още същата вечер цяла нощ бях прегърнала тоалетната чиния. Утре ще звъня на лекаря да го питам какво да правя. Но все пак, ако някой е имал подобен проблем, моля да ми препоръча метод на приемане с който да не стигам до връщане на поръчката.
Ако го слагам в кисело мляко или пюре дали ще в по-добре?

# 406
nqkoi moje li da me nasochi kam dobar lekar za da razbera dali imam trixomoni..... predi 5 meseca otidox pri genekolog s silno i nepriqtno na miris techenie a mi izpisa Tinidazol -chetirite xapcheta na vednaj. no sega vsichko se vrashta pak. nqmam normalen polov jivot zashtoto se pritesnqvam da ne se useti i ot partniora mi. tova vliqe na celiq mi jivot. ne znam ot kade da zapochna! molq za pomosht i savet

# 407
  • София
Отиди там, където бях писала по-нагоре - ако си от София - в Клиниката по кожни и венерически заболявания на Александровска болница - вход откъм ул.Здраве, д-р Елена Петрова. За такива неща не си губи времето с разни гинеколози, а отиди при специалист. Успех!

# 408
blagodarq ti mnogo.oshte v ponedelnik shte otida. Hug

# 409
Ох, хайде и аз да се включа в тази тема....от както се помня все съм си с някакви бактерии. То няма нещо, което да не съм имала. Трихомони, слава Богу никога не са ми изолирали. Преди години имах положителен тест за хламидия, което така и не разбрах как е станало, ама карай....доста лесно се излекувах. Това са подробности....от миналата година обаче ми се появи пак едно течение с неприятна миризма. Имам постоянен партньор и правим секс с презерватив. Отидох при гинеколожката този път, защото обикновено отивам директно при дерматовенеролог . Излезе ми анаеробна инфекция, лекувахме се едновременно с приятеля ми и уж мина. После в края на годината същата история, но този път нямах миризма. Само жълтеникаво течение, което на мен ми изглеждаше и зеленикаво. Пак отидох на гинеколог, пак същата картинка -  анаеробна инфекция. И така до преди една седмица, когато историята отново се повтори. Е, този път директно при д-р Петрова. Просто нямам нерви вече. Тя ми гледа секрета под микроскоп, каза че  не вижда трихомони. Взе ми секрети за всички видове изследвания и сега чакам.
Ама така за успокоение, докато си чакам имам един въпрос - може ли да съм спокойна, че поне трихомони не е, щом като под микроскоп не се виждат? Тя каза, че ако има, обикновено се виждат на момента, но това хич не ме успокоява мен. В микробиологиите до сега не ми се изолират трихомони . Дали мога да вярвам на тези резултати..... Sad

# 410
Здравейте
Някой може ли да ме насочи към добър специалист в Бургас за лечение на трихомони. Гинекологът ми изписа Флажил 2 пъти по 2 табл. за 10 дни. На контролно изследване след това лечение, пак ги имам. Сега ми изписа Макмирор  3 пъти по 1 табл + някакви вагнални+ вагинални Макмирор. След всичко изчетено няма да бързам с приема на последните, ще потърся второ мнение. Моля, ако има някой от Бургас да е попаднал на добър специалист да ми даде координатите.
Благодаря!

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 08:01 от egita

# 411
Накратко ще ви разкажа за моя случай и какъв е пътя по който минахме с мъжа ми, за да се излекуваме. Ще пиша кратко и ясно без много празни приказки.
Преди 6 месеца се лекувахме с Флажил - успешно, но в един момент стана рецидив при един от двамата.
Втория път след като потвърдиха от лабораторията - Трихомони, си купихме ORNIDAZOL ОТ ТУРЦИЯ под търговското наименование ORNITOP 0.500  и вагинални таблетки ORNIZID за мен.
5 дни 2 по 1 от хапчетата и 3 вечери по една вагинална таблетка за мен.
След като направихме изследванията бяха отрицателни.
Първо при венеролог, който гледа на микроскоп на място в кабинета и после ДНК тест.
Пазете се и живейте здравословно! Успех на всички!

# 412
Продавам Тиберал - 40 бр (4 китии по 10) оригинални от Швейцария - 300 лв.

# 413
не знам дали още някой чете темата ,но искам да попитам може ли без изследване да се постави диагноза трихомони? Отидох при гинеколожка първата свободна в болницата мн любезна жена, доста възрастна прегледа ме на бързо каза течението е жълтеникаво трихомони.Да се доверя ли на диагнозата

# 414
sushi5, в никакъв случай!  Naughty Настоявай за микробиология + изследване специално за Трихомони. Жълтеникаво течение има и при гъбична инфекция и предполагам при много друг вид инфекции, причинени от различни патогени.  Peace

# 415
вече започнах лечението и определено усещам ефект ,но не знам по време на цикъл използва ли се трихомонацид глобули? Lightworker мерси за съвета след края задължително ще потърся друго мнение и изследвания

# 416
И аз се включвам в темата от няколко месеца съм с диагноза вагинит и слагам и пия какви ли не хапчета и глобули. Нещата доста се подобриха, но на последната микробиология освен всичко др.и ''единични участъци със съмнителни за Т.vaginalis'', което си е съмнение за Трихомоноза. Имам течение и неприятна миризма. Сега привърших Flagyl глобули и антибиотика Клиндамицил и няма кой знае какво подобрение ще чакам да ми дойде и започвам Silvergyn глобули.Някой дали ги е ползвал? Били нов продукт

# 417
Здравейте, след 4 месечно лекуване на трихомони успях да ги преборя. Шест месеца по-късно, след поредния отрицателен резултат реших да се включа в темата. Първо за да вдъхна кураж на всички, че излекуване ИМА! И второ - разполагам с 4 опаковки Tiberal 500 mg, които така и не се наложи да пия. Закупени са от аптека в Швейцария с рецепта, имат годност до 11/2017. Мисля, че е време да се разделя с тях и дано никога повече не ми потрябват. Продавам ги за колкото съм ги купил - 200 лв (100 евро). За информация в София доктор-уролог в известна болница за репродуктивни проблеми ми поиска 480 лв за тях. Намирането им без познати и рецепта се оказа невъзможно. Ако някой има интерес да ми пише. Успех на всички!

# 418
Здравейте, моля ако някой има излишен Орнисид или Фуролин, да ми пише на лични!

# 419
Здравейте, в крайна сметка се сдобих с Фуролин, обаче не знам каква е дозировката? Някой знае ли я???

Общи условия

Активация на акаунт