Трихомони-има ли излекували се?

• 363 017
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен, направих си регистрацията специално, за да пиша по темата.

Трихомони предполагам че имам от година и полувина, а ми ги откриха със сигурност преди година.

В началото симптомите ми бяха често ориниране, след посещение при личния лекар ми каза че вероятно било някакво възпаление на пикочния мехур и ми изписа някакъв антибиотик за това, както и да е не помогна, междувременно ми се появи зачервяване на пениса. Следващата ми стъпка бе да отида на уролог и кожен лекар, уролога ме видя на ехограф не откри нищо, не ми и каза нищо изписа ми някакви широкоспектарни антибиотици, които естествено не помогнаха, а кожния лекар най-нагло ми каза че не вижда зачервяване и че си въобразявам.

Трихомоните ги откриха първо на приятелката ми, а след това и на мен при посещение при гинеколог.
Лекуваха ни с арилин за перорален прием и вагинални глоболи, тинидазол и въобще всички възможни антибиотици НЕ помогнага, след това минах на венозно вливане на метронидазол, но и това не помогна.

След като прочетох в темата за Фуролина, си го набавих от Гърция и пих максималната доза 1 таблетка през 6 часа, ефект почуствах след последния прием, започнах да уринирам нормално, но уви не за дълго след около 20 дни симптомите се върнага, вероятно защото е излекувал само уретрита, но не и трихомоните, които го причиняват.

В момента пия секнол от Франция, на листовката пише че лекува уретрит и трихомониаза, до момента съм изпил 6 прахчета през ден от общо 10те, но няма никакъв ефект за момента, ходя до тоалетна буквално на всеки 30 мин и имам чувството че непрекъснато ми се уринира, дори без да пия вода.
След като изпия всички прахчета ще си направя отново изследвания и се надявам да съм избил поне трихомоните, а да лекувам после уретрита с Фуролин, но ме притеснява и тази червенина по пениса, мазах се с какво ли не гентамицин, клотримазол, бетаметазон, комбинирано и трите, нищо не помага.

Нека тези, които са се излекували от тези коварни паразити споделят в темата подробно как е протекло лечението им, какви симптоми точно са имали и на кой етап от лечението са почувствали ефект, благодаря ви предварително.

# 421
Здравеите!Аз се боря от 7 години с това заболяване!От 2011 вече знаех със сигурност ,че е това!Повече от 7 курса су направил с флажил,но антибиотиците не помагат.Необходимо е съвсем друг подход.Има един руски лечител-Генадий Малахов.В книгата"Пълно прочистване от паразити" на този автор има цял раздел за трихомониаза и как да се лекува.Лично аз имам вече някои успехи и мога да помогна на всеки с конктетни консултации.Успех на всички!

# 422
здравейте,
да ви попитам как пиете тези прахчета секнол.До колкото знам с кисело мляко, но и по кое време триябва да се пият(сутрен обет или вечер) и след ядене ли трябва е.За да няма проблеми със стомаха.
благодаря за отговора предварително

# 423
Аз лично ги пиех след хранене, по съвет на лекар, а за часа мисля че няма значение важното е да е през ден(тоест през 48 часа)...

# 424
но с кисело мляко след ядене или с  вода.

# 425
но с кисело мляко след ядене или с  вода.

С кисело мляко след ядене, с вода и да искаш неможеш...

# 426
Специална регистрация заради светите трихомони  Mr. Green

И да ви почна директно - кога ще започнете да довършвате темите по които сте започнали да пишете?! Няма такъв зверски профанизъм -като съм зле,мйеее,мйее,помогнете..После като се оправите никакви ви няма да помогнете на другите! Или умирате от трихомони??? (да им *** майката*).

През 2005 година,бил съм на 23 ми намериха трихомони на микроскопско изследване на секрет(прокапах,след секс без презерватив).Важно е да поясня,че при мен имаше силна външна проява - бяла капка сутрин + парене и щипене при уриниране и не само.. Пих Флажил от който се чувствах адски зле,но проблемът отшумя.След това съм имал сериозна връзка 4 години (без презерватив),никога не сме имали проблеми..Бил съм и в други връзки без оплаквания и така до февруари 2014,правя секс с една мома ( без презерватив) и още на следващия ден парене при уриниране и бялата капка..Микроскопски изследвания на секрета + урина. Диагноза - остра трихомонална инфекция. А честито - пак ще се срещнем,след десет години..
 Приятелката ми прави посявка + урина.. При нея няма нищо.Няма и оплаквания. Питам аз дали това е възможно,лекарката казва,че не е.. Лекарката на моята приятелка пък говори с мен по телефона и ми обяснява,че трихомоните отдавна ги няма като инфекция и там където се появяват,в развития свят, се лекуват с един хубав сапун. Нито знам какво да кажа на приятелката ми,нито на лекарката,когато при мен положението очевидно е кофти. Пих Доксициклин и Арилин,които едва издържах,като последните дни положението беше тежко.. Приятелката ми пи същото(така твърди). След две седмици дадох еякулат и резултата беше отрицателен за трихомони.Всичко ОК.Приятелката ми не си е правила (дори не знам дали пи нещо и мога ли да и вярвам за тестовете,просто не съм бл с нея)..

Такаааа..От май месец насам,се гаджосвам с ново момиче.Още наплашен от опита ми от 2003 и от преди само 2-3 месеца,правим секс само с презерватив.И така допреди месец и половина,когато махаме презерватива и о чудо.. Преди 10 дни се събуждам с бялата капка,парене и болките в пикочен мехур и тестиси.. Пак в същата болница,този път единични трихомони.Вагинален секрет на приятеката ми (днк) - няма трихомони. Как си го обясняват лекарите - вдигат рамене.При мен дали е хронично - възможно било.Защо преди това години наред след първите трихомони съм правил секс без проблеми,няма отговор.Защо на момичетата с мен не се намира нищо,след като е тоооолкова упорит и заразен тоя бацил ( да му *** майката),пак няма отговор. Изписват ми Арилин. На втория ден (4то хапче), високо кръвно,ускорен пулс,треперене,изтръпвания и го спрях..

Отказах да пия всичко що е Флажил,Фасижин,Арилин.. Единственото лекарство на различна основа,което успях да намеря е Макмирор. Поръчах от познат и Секнол от Франция. В следващите дни ще реша какво да предприема,защото съм абсолютно ошашавен от случващото се.Ще пиша за да се знае как съм се справил,щото нЕма начин,да нЕма начин!!!

пс Ако има лекари,които четат- недопустимо е,пациент да е по-запознат с предлаганите лекарства в страната,че в чужбниа! С техния химически състав и основни лекуващи съставки. Днес лекарката загуби спора си с мен,след което се криеше през рамо проверявайки съставките на Макмирор в нета..
Не е сериозно,аз да кажа,че съм пил Флажил (метронидазол) преди 10 години и съм бил много зле от него и ти да ми изпишеш Арилин (метронидазол). И когато се усетих на втория ден бях в спешното,където ми поставяха инжекции за направената от мен реакция.

# 427
Много, много си прав, не може в тази, било то и "скапана" държава да няма лекарство за една банална инфекция! Да, трихомоните наистина са такава, но просто у нас няма лек и това е. Не съм чула някой да се е излекувал с метронидазол, включително и ние! Очевидно обаче в чужбина има ефикасни лекарства.

# 428
Незнам колко са ефикасни и в чужбина аз лично пих secnidazol от Турция, безуспешно и секнол от Франция отново безуспешно неможах да се излекувам от първия път, д-р казва че при някои се налага и 2-ра, че и трета терапия  със секнол, но аз не успях да намеря начин да ги закупя повторно от Франция...

# 429
AXEL555 как разбра че на са та излекували тези хапчета(секнол) с прочетеното в интернет след излекуване всичко отшумява след 3 месец.На изследване ли ти казаха че ги имаш!!!при мъжете се хващат едски трудно от колкото при жените.
bananarama незнам какъв лекар е ползвала приятелката ти!!!! но да ти каже че се лекуват със сапун  newsm78 Hug #2gunfire
и били отдавна ги нямало смях смях.Та те с хламидиата са най-честата предавана болест сега.
да отидете на хубава микро биология и да вземат проба и да и погледнат веднага под микроскоп.ти като си се излекувал колко пъти повтаря излседването да ти кажат че нямаш!!!!

# 430
Здравейте , случайно попаднах на тази тема и реших да напиша моят опит , въпреки че не знам до колко ще  съм от полза . Преди около четири години и аз лекувах трихомони , лекарката ми каза ,че може и да не минат след първия курс на лечение и ,че задължително трябва  и приятелят ми да започне лечение понеже те се предават по полов път  и много много рядко може да се хванат примерно от обществена тоалетна.Пих една седмица антибиотик , както и прятеля ми , но не мога да се сетя какъв беше , все пак мина доста време. Отидох на контролен преглед и след изследванията се оказа ,че съм се излекувала , но след около два месеца се почна един дискомфорт  и айде пак на лекар и пак трихомини и отново АБ , но този път накарах след лечението и приятелят ми да се изследва , за да съм сигурна , че сме ги излекували и двамата .От тогава нямам този проблем , дано и не ме повтори . Лекарката която ме излекува е Марияна Райчева , не  искам да  и правя рекляма , понеже в много други отношения не съм доволна от нея , но поне ме излекува.
Моят съвет е задължително да се лекува  и другия човек и след това да провери дали се е излекувал , при повечето хора особенно мъже няма никакви симптоми. Трихомоните се предават не само при прониквани ,  може да се заразите и само от допир на половите органи , така че внимавайте ,а   това е една от най - разпространените инфекции.
Надявам се да съм вдъхнала малко позитивизъм  с това , че лечение има  Simple Smile

# 431
AXEL555 как разбра че на са та излекували тези хапчета(секнол) с прочетеното в интернет след излекуване всичко отшумява след 3 месец.На изследване ли ти казаха че ги имаш!!!при мъжете се хващат едски трудно от колкото при жените.

Ами как няма да разбера като симптомите не отшумяват, през 30 мин съм в кенефа да уринирам и ми е зачервен целия, а на изследвания какво да ходя да им дам само пак 50 лв. след като оплакванията са си ми същите, мене ми писна от изследвания, знам какво ми е, проблема е как да го излекувам и въобще това лекува ли се при положение че явно тия паразити са мутирали и не се влиаят от антибиотици, особенно произведени в БГ  newsm78

# 432
Здравейте, регистрирах се във форума за да споделя опита си с тези гадини. Лекувал съм се с Арилин и Секнол, като и двете не ми помогнаха. При изследванията на еякулат ми излизат освен трихомони и ентерококи. Сега по препоръка на лекарката, при която си направих изследванията съм поръчал Тиберал от Швейцария. Курса, който ми предписа е 10 дни - 2 пъти дневно по две хапчета от 500мг. Надявам се скоро да ми го доставят. Ще видим какво ще стане, няма такива гадини.

# 433
прочети малко трихомоните се хранят с други паразити!!!!!те може да са видели трихомони и оп готово Sad
моя приятел с тях имаше стафилококи долу горе  година и после някаква чревна бактерия.ти мранкаш за 50 лв ние до сега сме дали над 2000 лв за гориво до софия изследвания,лекарства !!! не мисли парите важното е да се оправиш.A зачервяването е баланит моя приятел още го има(в малка форма) и се бори и с него на отпечатака излизат стафилококи.
Така че може да не са само трихомони(ти може да си излекувал трихомоните но да са останали бактерии)

# 434
Здравейте, регистрирах се във форума за да споделя опита си с тези гадини. Лекувал съм се с Арилин и Секнол, като и двете не ми помогнаха. При изследванията на еякулат ми излизат освен трихомони и ентерококи. Сега по препоръка на лекарката, при която си направих изследванията съм поръчал Тиберал от Швейцария. Курса, който ми предписа е 10 дни - 2 пъти дневно по две хапчета от 500мг. Надявам се скоро да ми го доставят. Ще видим какво ще стане, няма такива гадини.
може с този курс да се махнат .някаде един пич беше писал че при втория курс с тиберал (турски вариянт) ги е махнал трихомоните но не триабва ли и антибиотик за ентерококите да пиеш!!!!

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 11:29 от mimcho2014

Общи условия

Активация на акаунт