Трихомони-има ли излекували се?

• 363 202
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 435
Нека който знае откъде могат да се поръчат лекарствата:

secnol sachet

secnidazole

tiberal

ornidazole

за които се твърди че са единствените които имат някакъв процент на лечимост да сподели в темата, а също и как става номера с рецептата, как точно се праща по тоя факс, лекар ли задължително трябва да прати факса или не...

# 436
Орнисит Форт го купихме от Турция - не е необходима рецепта! Поръчахме го по познат и той ни го донесе! Peace

# 437
secnol познати от франция с рецепта .по поща  от там няма да стане не искат.
тиберал европейски вариант  с рецепта можело маи по Интернет като се прати рецептата,
тиберал (орнидазол) турция отиваш и взимаш!!!!
за процент лечимост има хора и с фасижин излекуване не се отказвай.както написах може с втория курс от секнол или друг АБ да стане.ще потърся къде видях сайт да поръчване на тиберал по интернет.

# 438
Мъжът ми излекува инфекция от 18 години (хроничнa, без да подозира чи ги има, тоест без симптоми, освен често пишкане и намалена струя). Миналата година след един антибиотик извади симптоми - течение и остра миризма + парене в каналчето. Последваха чисти !!! идследвания и опити за лечение с Макмирор - полза никаква- загубено време. Грабнахме се в София при Др. Чалашканов- излязоха на теста, на 3 места ги търси-секрет от каналчето, натривка на стъкло и еакулат. Последва лечение със Секнол - излезе чист, без единични трихозоми чак след 3 доза (през месец и половина ги пи) - това в рамките на 6 месеца. След това изследвания още 6 месеца до 1 година и 3 чисти теста. При хронична инфекция при мъжа, жената може да не е заразена, както в случая при нас. Oбратното обаче не е така, докoлкото разбрах. Имах и Тиберал, но го прододох. Момчето, което гo купи се излекува след 6 години борба и няколко опита инвитро са правили. Ние с мъжа ми също стигнахме до инвитро-за радост 3 опит успешен и сега гушкам един момък-копие на мъжа ми. Трихомоните поврeждат спермата!!!

Успех на всички!

# 439
Здравейте,

от октомври насам /след секс без презерватив/ почувствах дискомфорт в уретрата и отидох на лекар. При микробиология на еякулат ми откриха НЕактивни трихомони и ентерококи фекалис. От тогава насам съм пил три вида антибиотик /Лефоклоксацин, Цибексин и Аугументин/ с нулев резултат!!! Сменях доктори и лаборатории /някои не откриваха трихомоните/ и последно ми предписаха Фасижин, но от прочетеното тук разбирам, че е безпредметно да го пия.

Моля, ако някои знае в какви дози и по каква схема се пият АБ от чужбина за които говорите Тиберал, Секнол или Фуролин - нека да ми каже. Ще се опитам да си ги набавя. Предварително благодаря за помоща.

# 440
Hussar,

Това е схемата за стара, хронична инфекция при мъжете.

Tiberal се пие 3 по 1 общо 40 броя  таблетки,
Secnol - 10 сашета през ден, задължително в кисела среда като кисело мляко.

Зора е да се намерят...

Аз лично не знам дали тя важи за прясна инфекция или пък при жените. Отиди при Д-р Чалашканов в София (Пирогов или Военна болница). Той е микробиолог, прави читави изследвания и назначава читаво лечение. Успех!

# 441
До колкото съм чела Фуролин е за инфекция на пикочната система, тоест за бактериална инфекция. Освен товa, забравих да кажа, че една инфекция на половота система не се ли излекува за седмица, вече се брои за хронична, така че, може да се каже, че горните схеми важат и за теб (така като се замисля).

# 442
Hussar,

Това е схемата за стара, хронична инфекция при мъжете.

Tiberal се пие 3 по 1 общо 40 броя  таблетки,
Secnol - 10 сашета през ден, задължително в кисела среда като кисело мляко.

Зора е да се намерят...

Аз лично не знам дали тя важи за прясна инфекция или пък при жените. Отиди при Д-р Чалашканов в София (Пирогов или Военна болница). Той е микробиолог, прави читави изследвания и назначава читаво лечение. Успех!

Благодаря за инфото, сега остава само да намеря начин да си го набавя....

# 443
Здравейте! След много дълго лечение с различни лекарства, мога да се похваля, че има излекували се! Наистина трудно! Наистина продължително и наистина скъпо! Но резултатите са налице - от година и половина вече няма и следа от трихомони. Това, което ни помогна най-много е SECNOL. Наложиха се три терапии с това лекарство, но тъй като трихомоните бяха хронични, бяхме подготвени. Толкова подготвени, че имаме в излишък още 10 прахчета. Ако имате нужда може да позвъните на 0897986520.

# 444
това означава три пъти по 10 дози оле с това ужасно пиене.супер браво

# 445
Здравейте! След много дълго лечение с различни лекарства, мога да се похваля, че има излекували се! Наистина трудно! Наистина продължително и наистина скъпо! Но резултатите са налице - от година и половина вече няма и следа от трихомони. Това, което ни помогна най-много е SECNOL. Наложиха се три терапии с това лекарство, но тъй като трихомоните бяха хронични, бяхме подготвени. Толкова подготвени, че имаме в излишък още 10 прахчета. Ако имате нужда може да позвъните на 0897986520.

Продадено!!!

# 446
Здравейте! Не знам дали е точната тема,където трябва да попитам... Но дано не съм объркала.Миналият месец отидох на профилактичен гинекологичен преглед,два дни преди това си правих кръвен тест за ХИВ,ХЕПАТИТ,Хламидия и Сифилис. На цитономазка излезе,че съм втора група-доктора каза,че е добре това... Минаха няколко дни и отидох да си взема готовия резултат от ХИВ и тн.... и за хламидия теста е излязъл положителен. Отидох аз при моя лекапр,пусна ми тест за нея плюс микробиология. Там пък излезе,че хламидия няма,а имам трихомони. Изкарах лечението за трихомоните и сега във вторник ще ми е готов резултата от изследването след лечението,а аз не чувствам подобрение,симптови като течение се появиха по време на лечението и сега още ги имам въпреки,че от десет дни съм приключила с хапчетата и вагиналните таблетки. Но днес пък... забелязох нещо като брадавичка,дори не мога да го определя какво точно е. И въпросите ми към Вас са... Защо на кръвен тест имам хламидия,а на вагинален - трихомони? И може ли и кондиломи едновременно да имам и те на какъв тест се показват или само видимо по кожата се проявяват? Съжалявам за глупавите въпроси,но до сега съм се сблъсквала единствено с гъбична инфекция и то след антибиотично лечение... Ще съм много благодарна,ако някой може да ме насочи какво да правя

# 447
Здравейте,

Продавам 11 сашета Секнол / Secnol 2gr., срок на годност 10/2015г. Цена на саше 8,08евро.

Поздрави,
Николай

# 448
Здравейте! Бихте ли ми казали как най - сигурно се разбира дали имаш трихономи? С микроскоп или с микробиологично изследване? Благодаря предварително! Simple Smile   bouquet

# 449
Здравейте,

Продавам 11 сашета Секнол / Secnol 2gr., срок на годност 10/2015г. Цена на саше 8,08евро.

Поздрави,
Николай

Продадени са.

Общи условия

Активация на акаунт