Трихомони-има ли излекували се?

• 363 256
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 450
Здавйте, умолявам всеки от вас, който има в наличност и продава

СЕКНОЛ,
ТИБЕРАЛ,
ОРНИДАЗОЛ,

да се свърже с мен - crispi_ws@yahoo.com. Пишете ми в готовност съм да закупя незабавно.

От година ми ги откриха, стара хронична инфекция. Мъчих се с Макмирор, Фасижин, Флажил, ФУРОЛИН, Арилин и Клион Д и СЕКНОЛ( от него пих 3 сашета на 24 часа - никакво подобрение)

Те не само , че  не изчезват- не помръдват. Едно и също миризливо течение, предизвикващо сърбеж и болезнен полов контакт.
Обиколила съм доста гинекологични кабинети в София. Кой от кой по некадърен лекар, седят и се дзверат на клиничните излседвния и не вярват как може 7 месеца подред положителни резултати.  newsm78 Shocked
Обвиниха приятеля ми , че ми изневерява  Laughing понеже нямало лочгично обеснение защо не се махат трихомоите- извода е има 3ти човек, за който аз не знам ...успяха да ни скарат..  идиоти  ooooh! , с извинение.
Не им казах че сме разделени последните 6 месеца, но с течението не сме се разделили за 1 ден дори.....
А и плщс това аз му ги лепнах, имах ги и педи него и след него.

ЗА ТОВА МОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ЛЕКАР КОЙТО ВИ Е ИЗЛЕКУВАЛ.
Ако продавате лекарства, моля пишете.
И още един въпрос имам към дамите - като се лекувате със СЕКНОЛ, ТИБЕРАЛ какво слагате вагинално??? Само през устата ли приемате таблетки? А течението и сърбежа ?

Благодаря,
Поздрави,
Катя, 26 г. гр. София

# 451
Тиберал от Турция или оригинален от Швейцария.
На мен д-р във Франция, Париж, познат на майка ми ( анестезиолог) ми прати 6 сашета секнол, които изпих, но без подобрение- освен сърцебиене и гадене.

Той лично се консултира с гинеколози в Париж и намери координати на самата лаборатория, която прозвежда СЕКНОЛ, от цялото инфо , което намери ми каза ПИЕ СЕ ЕДНОКРАТНО!
Дори от лабораторията му казали еднократно. Койот желае мога да го свържа с лабораторията на СЕкнол.

За това тея конски дози от 20 сашета за 2 курса са просто самоубийствени.И искам да знам, че 100% има излекували се, които дължат успеха си на това.
Не може от самата лаборатория да казват еднократно, а ние да пием двадесетократно.....
И така той не пожела да ми прати 20 за 2 курса, а ми даде 6 
И сега се чудя какво да правя....
Или да започна да търся ТИБЕРАЛ

# 452
От моите хронични трихомони се отървах със Секнол курс от 10 сашета през ден.Преди това какви ли не глупости пих и орнизид от Турция и никаква файда.Близо 9 месеца мъки.

# 453
  • София по рождение
От къде намирате Секнол?

# 454
От къде намирате Секнол?

Има го във Франция,на мен чрез познати ми го поръчаха от Германия от тамошна аптека и го изпратиха в България.

# 455
Здравейте, конските дози който си само предписвате наистина са много опасни. Преди да предприемете каквото и да било лечение трябва да знаете , доколко дадено вещество се запазва концентрацията му в кръвната плазма. Например все едно  да приемате антибиотик на 30 часа разстояние/ по схема е на 12 часа/, тоес той не само че не действа , но и вреди. Има достатъчно информация в интернет.
 При жените трихомоните по-лесно се унищожават, но при мъжете особено ако инфекцията е от дълго време и е хронифицирала , става много трудно. Трихомоните са образували нещо като капсули и трябва да се правят нагревки плюс вливания директно в простата.

Първо направете стандартен курс на избраното лекарство както е по предписание от производителя. След кратка почивка може да направите още един курс на лечение. Ако е останал еденичен трихомон да го унищожите. След това направете изследвания и ако няма подобрение пробвайте с друг вид лекарство.
Не се заблуждавайте , че при приема на конски дози ще се отървете от трихомоните.
Преди години когато се лекувах. Моя гинеколог ми каза , да пия в различни дози фасижин и флажил, но резултата нямаше, шест месеца ме мота и не вярваше на резултатите .
Излекувах се с една доза Орнидазол -1 опаковка. За моя застраховка удължих приема на десет дни  и край няма трихомони. В един руски сайт бях прочела, ако са резистентни към един вид имидиазолов препарат към друг няма да бъдат.

# 456
Здравейте, конските дози който си само предписвате наистина са много опасни. Преди да предприемете каквото и да било лечение трябва да знаете , доколко дадено вещество се запазва концентрацията му в кръвната плазма. Например все едно  да приемате антибиотик на 30 часа разстояние/ по схема е на 12 часа/, тоес той не само че не действа , но и вреди. Има достатъчно информация в интернет.
 При жените трихомоните по-лесно се унищожават, но при мъжете особено ако инфекцията е от дълго време и е хронифицирала , става много трудно. Трихомоните са образували нещо като капсули и трябва да се правят нагревки плюс вливания директно в простата.

Първо направете стандартен курс на избраното лекарство както е по предписание от производителя. След кратка почивка може да направите още един курс на лечение. Ако е останал еденичен трихомон да го унищожите. След това направете изследвания и ако няма подобрение пробвайте с друг вид лекарство.
Не се заблуждавайте , че при приема на конски дози ще се отървете от трихомоните.
Преди години когато се лекувах. Моя гинеколог ми каза , да пия в различни дози фасижин и флажил, но резултата нямаше, шест месеца ме мота и не вярваше на резултатите .
Излекувах се с една доза Орнидазол -1 опаковка. За моя застраховка удължих приема на десет дни  и край няма трихомони. В един руски сайт бях прочела, ако са резистентни към един вид имидиазолов препарат към друг няма да бъдат.

"Tрябва да се правят нагревки плюс вливания директно в простата. "
То трябва по учебника, ама файда йок. Безсмислено е някой "специалист" да си остави ръцете и да травмира простата.

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 16:42 от flowerlily

# 457
"Първо направете стандартен курс на избраното лекарство както е по предписание от производителя. След кратка почивка може да направите още един курс на лечение."

ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА СЕКНОЛ КАЗВА-ЕДНОКРАТНО.
По тази логика нямаше да има излекували се. АЗ го пих еднократно? Промяна -няма.
Кой  и как измисли да се пият по 10, като от лабораторията казват максимум 3 ..........???????
И в крайна сметка едни се успели със секнол други с Тиберал ...
Но коската доза от 10 ми е много загадъчна

# 458
"Първо направете стандартен курс на избраното лекарство както е по предписание от производителя. След кратка почивка може да направите още един курс на лечение."

По тази логика нямаше да има излекували се. АЗ го пих еднократно? Промяна -няма.
Кой  и как измисли да се пият по 10, като от лабораторията казват максимум 3 ..........???????

Ти сега помощ ли искаш,или да си налагаш мнение?
Колкото пъти искаш толкова го пий.Аз лично с курс от 10 прахчета през ден излекувах трихомони които ги лекувах близо година с какво ли не,а пък откога съм ги имал един господ знае.Знам и за други които са успяли със Секнол.Пък вече твоя си работа.

# 459

Кой  и как измисли да се пият по 10, като от лабораторията казват максимум 3 ..........???????

Ти сега помощ ли искаш,или да си налагаш мнение?
Колкото пъти искаш толкова го пий.Аз лично с курс от 10 прахчета през ден излекувах трихомони които ги лекувах близо година с какво ли не,а пък откога съм ги имал един господ знае.Знам и за други които са успяли със Секнол.Пък вече твоя си работа.

Абсолютно те подкрепям. Доктор, читав такъв определя дозата, поне при нас, а и при другите излекували се...Мъжа ми пи 3х10 даже, с почивки, до де ги изтреби до крак.

# 460
"Ти сега помощ ли искаш,или да си налагаш мнение?
Колкото пъти искаш толкова го пий.Аз лично с курс от 10 прахчета през ден излекувах трихомони които ги лекувах близо година с какво ли не,а пък откога съм ги имал един господ знае.Знам и за други които са успяли със Секнол.Пък вече твоя си работа."

Само давам инфо от лекар във Франция, който има контакти и познати в лабораторията. На някой може да му е полезна инфомацията, не се знае..
Иначе да и помощ и мнение търся.
При всички случаи се доверявам на вече излекувалите се, а апела , с което се включих в темата е дали някой няма останали прахчета , които да препродаде...  newsm78

# 461
Едни са успели със Секнол други с Тиберал, защото това са чуждите лекарства, които вършат работа и ги няма в БГ.  Преди време бях писала и дозата на двете за хронични трихомони при мъжете, a те се лекуват изключително трудно.

# 462
  • някъде
Как се открива- с обикновен влагалищен секрет или трябва специално да е упоменато да се изследва за трихомони?

# 463
Има различни тестове с различна достоверност. От обикновен вл секрет не се намират. Трябва да се търсят специално. За мен най-читави тестове прави микробиологът Др.  Цано Чалашканов. Носиш му секрет след като ти обясни колко и от къде иска натривки, отиваш при гинеколог казваш какво ти иска и му го носиш за изследване.

# 464
Мили дами, преди няколко години се лекувах от трихомони. Абсолютно стандартно лечение, даже едвам успях да намеря едното предписано лекарство (за промивки), защото вече нямаше внос. От тогава не са ме повтаряли.

Общи условия

Активация на акаунт