Трихомони-има ли излекували се?

• 362 942
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 600
При мен се оказаха калцификати, изписаха ми Tavanik. Като чета отзиви за този антибиотик, страх ме хваща.Изглежда е ширикоспектърен, защото и за бронхити го дават и за инфекции по пикочните пътища, и др. Но се чудя как ще ми разбие калцификатите newsm78, страничните ефекти са страшни. Някой да го е приемал newsm78

А какво ти изолираха

# 601
някой знае ли схема за приемане на Фуролин 100mg?

# 602
Фуролин се пие по 2 на ден първите 5 дни останалите 20 дни по 1

# 603
Кой ви насочва да пиете фуролин? Кой лекар в България го препоръчва за Трихомони? Бих искал да ми кажете за да се консултирам с него.

# 604
Кой ви насочва да пиете фуролин? Кой лекар в България го препоръчва за Трихомони? Бих искал да ми кажете за да се консултирам с него.

Той фуролина не е антипротозойно ,нелекува трихомони

# 605

Да но явно някой го е изписвал, препоръчвал защото нерядко излиза като медикамент. Бих искал да чуя от медицинско лице обосновка защо се изписва този медикамент... но май никой не знае кой лекар го препоръчва, за сега само някакви легенди...

# 606

Напълно съгласна съм! Абсолютно няма шанс този Фуролин. Той се използва за банални инфекции в пикочните пътища при мъже и жени, като например ентерококи и е.коли. По никакъв начин трихомоните не се повлияват от него, дори напротив, активират се още повече и най - много да си докарате по - силна резистентност. Тези паразити се хранят с антибиотиците, които не им действат и по този начин мутират. Не си правете експерименти.

# 607
Дали можем да повдигнем проблема на по-високо ниво някой да ни помогне ? Тва си е направо епидемия ,млади хора се мъчим

# 608
Дали можем да повдигнем проблема на по-високо ниво някой да ни помогне ? Тва си е направо епидемия ,млади хора се мъчим

С Вас съм момчета и момичета. Въпреки, че уж вече излекувах тези трихомони продължавам да си ходя с незнайни инфекции, които ми съсипват живота! Отчаяна съм и не знам към кого вече да се обърнем, уморих се да вися от кабинет на кабинет и да ме гледат като полезно изкопаемо и все да си гледам чисти изследвания. Нямаме нито лаборатории, нито компетентни лекари, които да ни изпишат правилните лекарства. Младостта ми замина в обикаляне по болници и лаборатории. Станала съм половин докторче. Отчаянието ми е на ръба, разберете ме, не ми се живее повече по този начин! Та и аз отправям апел към някой, който е компетентен по темата какво да правим като никой не може да помогне и към кого да се обърнем? Кажете ми в чужбина ли да отида, а там къде при кой лекар, коя лаборатория?

# 609
   А бихте ли описали симптомите? Дали имате един от симптомите на често уриниране? С обикновена Микробиология на влагалищен секрет открива ли се трихомони?

# 610

С Вас съм момчета и момичета. Въпреки, че уж вече излекувах тези трихомони продължавам да си ходя с незнайни инфекции, които ми съсипват живота! Отчаяна съм и не знам към кого вече да се обърнем, уморих се да вися от кабинет на кабинет и да ме гледат като полезно изкопаемо и все да си гледам чисти изследвания. Нямаме нито лаборатории, нито компетентни лекари, които да ни изпишат правилните лекарства. Младостта ми замина в обикаляне по болници и лаборатории. Станала съм половин докторче. Отчаянието ми е на ръба, разберете ме, не ми се живее повече по този начин! Та и аз отправям апел към някой, който е компетентен по темата какво да правим като никой не може да помогне и към кого да се обърнем? Кажете ми в чужбина ли да отида, а там къде при кой лекар, коя лаборатория?
Нали беше казала,че чалашканов те е излекувал какво стана?

# 611
След поредно изследване,вдруга лаборатория,трихомони не се откриха,странно как изведнъж изчезнаха(при положение,че се лекуват трудно),сега ми откриха е-коли и proteus mirabilis,отглеждам си бактерийки и паразитната  Cry

# 612
Момичета трихомоните са Ад-а на земятаа!! От 7 месеца лекувам какво ли не с всичко възможно в аптеката и никакъв резултат ... Първо беше кандидоза после пък липса на лактобацили във влагалището и сегаа трихомони .. страхотноо.. сега чакам поредната доза обилно количество хапченца! При мен не е по полов път дошло и партньора ми ги няма а аз като грешен дявол се мъча.. мислех си че е от докторите, но уви явно не е само при мен е такова мъчение..

# 613
Дано някои се излекува от тоя Секнол че не знам такива !

# 614
Tрихомонас вагиналис

Общи условия

Активация на акаунт