Трихомони-има ли излекували се?

• 362 990
  • 1 192
  •   0
Отговори
# 615
Здравейте нека някой който е правил венозно лечение с тиберал каже как точно протича лечението, защото според нашите д-ри може и да стане в домашни условия, докато от аптеките във Франция отказват да го продадат дори с рецепта, като искат някакъв си протокол издаден от болница, тъй като лечението ставало само в болница и с устройство наречено перфузор...та молбата ми е ако някой е провел подобно лечение, нека сподели подробности.

# 616
Гинекологът Мелникова препоръчва начин за лечение на трихомониазата с използване на средства,
подобряващи тъканната обмяна и стимулиращи защитните сили на организма, което също така подобрява проникването на лекарствените вещества в засегнатите огнища. Нейното лечение се състои в следното:

Първият курс започва с мускулни инжекции алое от 8 до 10 пъти през ден,
които се редуват с мускулни инжекции на гоноваксина от 0,25мл до 1,25мл до 4-5 инжекции през ден,
при това дозата на всяка следваща инжекция се увеличава с 0,25мл. Едновременно се препоръчват
противотрихомоназдни препарати-трихомонацид по 1 таблетка(0,25) 3 пъти на ден след ядене в
продължение на 10 дни ( за 1 курс 7,5 г). След първия курс следва вторият, след това третият и т.н

- Тук ако се смени трихомонацида със секнол или тиберал би се получила интересна схема за лечение, само не ми е ясно каква е точно тази гоноваксина.

# 617
 Тинидазол ударно 4, на следващия ден още 4 и 2 блистера Ципрофлуксацин по 1,5 вечер ми изписаха и то без изследвания, от Тинидазола се повлия и си беше ок сичко, но 5-6 дни след спиране на циприфлуксацина (бая време), усещането, че "не съм ок" се върна, но без течение и така. Днес е събота, в понеделник отивам пак при доктора, уролог е и бачка бая, в час е, ако ми изпише втори тур тинидазол, да се вържа ли, или да търся турското, гръцкото, френското и т.н завършващо на зол.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 10:48 от Tatti

# 618
и как се казва доктора

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 10:43 от Tatti

# 619
Кой е този доктор, който толкова бързо чатна нещата, даже без изследвания?

# 620
Кой е този доктор, който толкова бързо чатна нещата, даже без изследвания?

Има и такива доктори за жалост. Затова човек трябва да се информира по Интернет предварително!

# 621
И това не значи нищо. Както виждаш и от многото четене в интернет още не сме намерили лекар, който да ни излекува. Много кофти ситуация.

# 622

Разбирам, че продължително тъпкане с токсични боклуци най-много да разбие отделителната система и да става по-зле. Също така от прочетеното виждам, че като се е възпалила простатата вече говорим и за бактерии, според американско изследване (щото братушките както сериозно са се занимали, така и си пият водката и се чудят що са болни), трихомони в простатата не влизат, а влизат бактерии от правото черво или през урината, при което единичните оцелели трихомони след курса с тинидазол се захранват от тези бактерии и пак пламваш, тоест войната на зверовете и то в отделителната ми система. Също така чета теории, че трихомоните, понеже се хранят с фагоцитоза, поглъщали разни бактерии, и при смъртта си ги изплювали, но при фагоцитоза погълнатата клетка се смила, тей че май са научни фантастики.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 10:41 от Tatti

# 623
Tрихомонас вагиналис

# 624
   Трихомонас с обикновена микробиология от секрет от влагалището могат ли да бъдат открити?

# 625
   Трихомонас с обикновена микробиология от секрет от влагалището могат ли да бъдат открити?
на мен така ми ги откриха,но реших да сменя и доктора и лабораторията,когато отидох при другия доктор веднага щом видя старите изследвания каза "трихомоните вече на циганките не ги пишат,каква е тая лаборатория",озадачих се.

# 626
на мен така ми ги откриха,но реших да сменя и доктора и лабораторията,когато отидох при другия доктор веднага щом видя старите изследвания каза "трихомоните вече на циганките не ги пишат,каква е тая лаборатория",озадачих се.

И как да разбирам вашия коментар, че не се откриват с обикновена микробиология Трихомоните. А по какъв начин? Чрез специална микробиология ли, както се прави при изследване за Хламидия?!

# 627

И как да разбирам вашия коментар, че не се откриват с обикновена микробиология Трихомоните. А по какъв начин? Чрез специална микробиология ли, както се прави при изследване за Хламидия?!
така,на мен ми откриха трихомоните точно с обикновена микробиология,както виждате съм написала в кавички това,което ми каза доктора,озадачена съм от това,че каза ,че вече на циганките не пишат трихомони а на българките ги пишат.това не е бележа да я напишат.надявам се сега разбрахте.

# 628

така,на мен ми откриха трихомоните точно с обикновена микробиология,както виждате съм написала в кавички това,което ми каза доктора,озадачена съм от това,че каза ,че вече на циганките не пишат трихомони а на българките ги пишат.това не е бележа да я напишат.надявам се сега разбрахте.

Благодаря за отговора. Разбрах вече.  Hug

# 629
  • гр.София
Здравейте на всички борещи се с тези ужасни трихомони. Писала съм доста по-нагоре как ми помогна хомеопатията. Или поне успокои нещата докато се намери свястно лечение. Защото се убедих, че с наличните в България антибиотици нищо не става. Или поне не става за хронични трихомони придобити от некадърното лечение на някои лекари. От 10 години водим тази борба. А от лечението с хомеопатия минаха около 5-6. Оттогава всичките ни изследвания (моите и на мъжа ми) са отрицателни. И в Геника. Но все си имахме 1 наум. И ето че при поредното редово изследване аз дадох "+". В Геника пак беше "-". Докторката ми каза, че случайно положително не може да има. Този път успях да се снабдя със френския антибиотик Секнол. Резултатът ни е двойно "-". Ще правим още 1 контролен тест след месец.
Това искам да посъветвам всички- няма смисъл от конски дози от тукашните антибиотици. Пила съм ги и не стана... Сега вече имам надежда, че окончателно ще се преборим. Защото този Секнол явно е по-силно лекарство и действа и на по-висши от трихомоните гадини.

Общи условия

Активация на акаунт