Трихомони-има ли излекували се?

• 362 996
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте на всички борещи се с тези ужасни трихомони. Писала съм доста по-нагоре как ми помогна хомеопатията. Или поне успокои нещата докато се намери свястно лечение. Защото се убедих, че с наличните в България антибиотици нищо не става. Или поне не става за хронични трихомони придобити от некадърното лечение на някои лекари. От 10 години водим тази борба. А от лечението с хомеопатия минаха около 5-6. Оттогава всичките ни изследвания (моите и на мъжа ми) са отрицателни. И в Геника. Но все си имахме 1 наум. И ето че при поредното редово изследване аз дадох "+". В Геника пак беше "-". Докторката ми каза, че случайно положително не може да има. Този път успях да се снабдя със френския антибиотик Секнол. Резултатът ни е двойно "-". Ще правим още 1 контролен тест след месец.
Това искам да посъветвам всички- няма смисъл от конски дози от тукашните антибиотици. Пила съм ги и не стана... Сега вече имам надежда, че окончателно ще се преборим. Защото този Секнол явно е по-силно лекарство и действа и на по-висши от трихомоните гадини.

В каква схема го пихте Секнола ? Защото знам не малко хора които, сме го приемали без ефект (много е прехвален) . Един отрицателен резултат нищо незначи.

# 631
  • гр.София
Пихме го еднократно. Евентуално ще повторим след 1 месец. На листовката му не пише за никакви схеми. На Вас по каква схема са Ви го изписали? И аз се притеснявам, че трихомоните са подли и по-издържливи и са се прикрили временно и сега го потвърждавате...  Sad
Чета сега за схемите 10прахчета през ден по 1 и ме втриса. Колко точно натровен се чувства човек после?! И дали като след атомна бомба хлебарките няма пак да са живи newsm78
Аз си набавих Секнола по много сложна схема. Посоченият д-р от клиника Щерев осигурява ли го или пак горкият пациент трябва да си го търси?

# 632
Пихме го еднократно. Евентуално ще повторим след 1 месец. На листовката му не пише за никакви схеми. На Вас по каква схема са Ви го изписали? И аз се притеснявам, че трихомоните са подли и по-издържливи и са се прикрили временно и сега го потвърждавате...  Sad
Чета сега за схемите 10прахчета през ден по 1 и ме втриса. Колко точно натровен се чувства човек после?! И дали като след атомна бомба хлебарките няма пак да са живи newsm78
Аз си набавих Секнола по много сложна схема. Посоченият д-р от клиника Щерев осигурява ли го или пак горкият пациент трябва да си го търси?

Французите го дават по 1 прахче и си излекуван.Така е написано по листовка за трихомоните. Пих  го 10 прахчета през ден и незнаех на кои свят се намирах само спах и ми беше лошо доста е силен. Сам си го търси човек Секнола. Има го в съседна Турция под формата на таблетки .Под имената  Secnidox  и   Flagentyl .Според мен трябва да се самонаблюдава човек ако има симптомите както преди лечението но отрицателен резултат от микробиологията няма как да е излекуван.Те 95 % от лабораториите не ги засичат под всякаква критика са.

# 633
  • гр.София
Един уролог, при който беше ходил мъжа ми, му беше казал, че трихомоните при мъжете се укриват в някакви "кухини" в простата където както не могат да се засекат от изследване, така и не могат да бъдат излекувани. С две думи- лечение няма. Затова искам да попитам дали само мъже не могат да се излекуват след ударната доза със Секнол или и при жени има такива случаи? Предполагам, че и в жената има къде да се укрият...

# 634
  • гр.София
Урологът, който каза на мъжа ми, че трихомоните не се лекуват се казва д-р Явор Семерджиев от МЦ"Доверие".
Определено споделям мнението на djugana, че проблемът трябва да се повдигне на по-високо ниво. Има толкова здравни предавания, говори се за определен кръг от заболявания. Никога никой не е засягал темата трихомони. Повечето доктори не са компетентни по темата и сякаш нехаят.
В "Преди обед" по btv от време на време гостува д-р Василка Юрукова, която е хомеопат. Много ми се ще  да чуя от нея някакво мнение, но не знам как и дали мога да задам тема...

# 635
  • гр.София
Задавам си въпроса- защо след като и Секнолът е безсилен, ми беше така силно препоръчван. Дори от участници във форума, които по-късно признават, че не им е помогнал. newsm78
Както и да е... Направо да го прибавим към списъка с Флажил и Арилин и Фасижин ....

# 636
Задавам си въпроса- защо след като и Секнолът е безсилен, ми беше така силно препоръчван. Дори от участници във форума, които по-късно признават, че не им е помогнал. newsm78
Както и да е... Направо да го прибавим към списъка с Флажил и Арилин и Фасижин ....

За хронифицирал случай не  е  до Секнола.А до продължителността на курса,дозата на приемане,броя на курсовете,почивките между тях,както и комбинацията от имидазоловите препарати.За жалост е така с нещо което е паразит , а не инфекция и си има начините на укриване и защита и  е  хронифицирало,както и не му се умира или поне не лесно.

# 637

Mr. Green Mr. Green
Уж секнола ви е помогнал, пък после бил безсилен, е ми пийте си илачите от хомеопата и ще бъдете ок.
Тези потребители които го препоръчват, най-вероятно фирмата производител на Секнол им плаща да му правят реклама  #Crazy

# 638
  • гр.София
Може и да ви се струва несериозно пиенето на хомеопатия в случая, но аз си знам как точно ми е помогнала. За хроничен случай (като мен), когато никакви химии не действат, това поне временно облекчава оплакванията ако имаш такива. А иначе всеки сам си решава какво да пие и не пие.
Просто оставам с впечатление, че целта на форума е да се намери решение на проблема.
Аз не съм лекар и не мога да открия ново хапче. Мога да споделя какво и как ми е подействало. Бих пробвала и гладолечение или някакво източно, азиатско, индийско или нещо такова... Поне няма да ме отрови както смертелната доза антибиотици.

# 639
Може и да ви се струва несериозно пиенето на хомеопатия в случая, но аз си знам как точно ми е помогнала. За хроничен случай (като мен), когато никакви химии не действат, това поне временно облекчава оплакванията ако имаш такива. А иначе всеки сам си решава какво да пие и не пие.
Просто оставам с впечатление, че целта на форума е да се намери решение на проблема.
Аз не съм лекар и не мога да открия ново хапче. Мога да споделя какво и как ми е подействало. Бих пробвала и гладолечение или някакво източно, азиатско, индийско или нещо такова... Поне няма да ме отрови както смертелната доза антибиотици.

За хронифицирал случай не  е  до Секнола.А до продължителността на курса,дозата на приемане,броя на курсовете,почивките между тях,както и комбинацията от имидазоловите препарати.За жалост е така с нещо което е паразит , а не инфекция и си има начините на укриване и защита и  е  хронифицирало,както и не му се умира или поне не лесно.

# 640
Моля ако някой е купувал швейцарски тиберал таблетки или ампули онлайн да сподели сайта на аптеката и информация как става самото закупуване онлайн. Благодаря ви предварително.

# 641
Здравейте, имам може би малко глупав въпрос, но за първи път се сблъсквам с трихомони. На приятеля ми му откриха трихомони и сега трябва да се изследвам и аз, но искам да ви попитам на какъв лекар трябва да отида? На гинеколог ли? А можете ли да ми препоръчате някой? Благодаря ви предварително!

# 642
Здравейте, не съм сигурна, че поста ми е в правилната тема, но тук може би е най-удачно. Преди година и половина горих раничка на шийката на матката в България, 6 чесеца след това правих цитонамазка в Англия, която резултатите казват, че е нормална, но никой не уточнява коя група точно е. Ноември си бях в България и пусках всякакви изследвания, от които бяха положителни за гъби кандида албиканд и положителна уреаплазма. С приятеля ми пихме антибиотик, антимикотици, аз слагах Полижинакс и Гиназол. Уж всичко се оправи. Цикълът ми никога не е бил редовен, с Хашимото съм и се опитваме да  забременея от скоро. Последния ми цикъл беше доста обилен и след това на 23-4 ден имах зацапване, което продължи 3-4 дни, мислех че е имплантационно, но уви. След това цикъл така и не дойде вече 2 месеца от тогава. Ходих на лекар тук в Англия, но в общи линии нито ме пратиха на изследвания нито ми изписаха нещо за предизвикване на цикъл. Принудих се да звъня на доки в България да ми каже какво да правя и ми каза да пия три дни по два дуфастона на ден. И след това да започвам Диане. Е да ама вчера ми зацапа леко при избърсване и след това цял ден много много леко и нещо ме съмнява дали е цикъл, защото като се избурша почти няма кръв а малки парченца лигавица четвеникаво кафява. Имам и неприятен сърбеж. Не знам какво да правя, ще се прибирам чак септемри, вчера пих първото Диане, защото предположих, че ми е дошло. Също така забравих да вметна, че от време на време усещам като порязано и много нептиятно вътре, където са ме горили. Дори мога да го опиша като самото чувство както като ме горяха, като импулси. Приятеля ми беше на уролог, казал му е, че има ЧПВ, защото имаше няколко брадавички и ги е премахнал и сега ще пие Изопринозил май беше. Пуснал е изследвания за типизиране, сега ги чакаме. Много ме е страх, не знам какво да направя, трябва да чакам поне още месец и не знам дали да продължавам с Диането. Много съжалявам за дъългия пост, има ли някоя от вас сблъсквала де с нещо подобно.

# 643
Здравейте, не съм сигурна, че поста ми е в правилната тема, но тук може би е най-удачно. Преди година и половина горих раничка на шийката на матката в България, 6 чесеца след това правих цитонамазка в Англия, която резултатите казват, че е нормална, но никой не уточнява коя група точно е. Ноември си бях в България и пусках всякакви изследвания, от които бяха положителни за гъби кандида албиканд и положителна уреаплазма. С приятеля ми пихме антибиотик, антимикотици, аз слагах Полижинакс и Гиназол. Уж всичко се оправи. Цикълът ми никога не е бил редовен, с Хашимото съм и се опитваме да  забременея от скоро. Последния ми цикъл беше доста обилен и след това на 23-4 ден имах зацапване, което продължи 3-4 дни, мислех че е имплантационно, но уви. След това цикъл така и не дойде вече 2 месеца от тогава. Ходих на лекар тук в Англия, но в общи линии нито ме пратиха на изследвания нито ми изписаха нещо за предизвикване на цикъл. Принудих се да звъня на доки в България да ми каже какво да правя и ми каза да пия три дни по два дуфастона на ден. И след това да започвам Диане. Е да ама вчера ми зацапа леко при избърсване и след това цял ден много много леко и нещо ме съмнява дали е цикъл, защото като се избурша почти няма кръв а малки парченца лигавица четвеникаво кафява. Имам и неприятен сърбеж. Не знам какво да правя, ще се прибирам чак септемри, вчера пих първото Диане, защото предположих, че ми е дошло. Също така забравих да вметна, че от време на време усещам като порязано и много нептиятно вътре, където са ме горили. Дори мога да го опиша като самото чувство както като ме горяха, като импулси. Приятеля ми беше на уролог, казал му е, че има ЧПВ, защото имаше няколко брадавички и ги е премахнал и сега ще пие Изопринозил май беше. Пуснал е изследвания за типизиране, сега ги чакаме. Много ме е страх, не знам какво да направя, трябва да чакам поне още месец и не знам дали да продължавам с Диането. Много съжалявам за дъългия пост, има ли някоя от вас сблъсквала де с нещо подобно.

Поредният човек, който се оплаква от докторите в Европа, че не са добри и изследвания не им се пуска. Нима ако някой човек има ППБ, не се лекува, защото докторите там въобще не се интересуват от пациента ли?

# 644
Какво е ППБ? Не бих се изразила точно така, но в общи линии ми каза доктора, че преглед при гинеколог се прави след 18 месеца опити за бебе и ако дотогава не е станало се правят изследвания. Дотогава си чакаш нещата да се решат от самосебе си и не те тъпчат с лекарства, разчитат организма сам да се пребори.

Общи условия

Активация на акаунт