Трихомони-има ли излекували се?

• 362 954
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 390
http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-54-24/475-2008-0 … -24-09-02-51.html

Интересна статия, има и натуропатичен подход...

# 391
# 392
Здравейте момичета. Можете ли да ми препоръчате гинеколог или венеролог, който да ми предпише или венозния антибиотик, или Орнисид. Отново имам трихомони, сигурна съм, че са хронични вече  Tired Настоящата ми гинеколожка пак ми изписа Флажил. След като й казах, че вече 3 пъти сме минавали това лечение, тя ми каза - няма значение  Shocked

# 393
Здравейте момичета. Можете ли да ми препоръчате гинеколог или венеролог, който да ми предпише или венозния антибиотик, или Орнисид. Отново имам трихомони, сигурна съм, че са хронични вече  Tired Настоящата ми гинеколожка пак ми изписа Флажил. След като й казах, че вече 3 пъти сме минавали това лечение, тя ми каза - няма значение  Shocked

С този Флажил ще е цяло чудо ако се излекуваш,аз пих него,венозно вливане на метронизадол,орнисид-турския(три курса на лечение с него) и резултата е пак положителен.Сега чакам да ми доставят Тиберала европейския и френските прахчета Секнол.Вече 8 месеца няма оттърване от тази гад.

# 394
А откъде взимаш рецепта?

# 395
А откъде взимаш рецепта?

д-р Бъчваров,кл.Щерев

# 396
А откъде взимаш рецепта?

д-р Бъчваров,кл.Щерев

Извинявай, че пак ще досадя с въпрос, но днес д-р Чалашканов ни изписа същите две лекарства, но не ни каза как да си ги набавим  Tired Ти как ги поръча? Благодаря предварително   bouquet

# 397
Докторът, който ми помогна се казва Пепа Георгиева. Тя е кожно-венеролог успоредно с това посещавах и гинеколог. Това е линк с нейните координати. Трихомоните са упорити, затова  вие трябва да сте по-упорити от тях Simple Smile

http://www.platformamedica.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%BF%D0%B5%D0%BF% … %D0%B2%D0%B0.html

# 398
Много много ви моля, ако има някой с тая диагноза, който напълно се е излекувал, пишете как! Аз се боря от 1 година с пролетите гадини и всеки път е едно и също- единични трихомони. Изпила съм толкова много лекарства, че ако продължавам в същия дух няма да имам черен дроб! Писна ми!
Моля ви, споделете вашия опит!

az imam mnogo dobra lekarka koito ot priqtelite da sam zavela e bezkraino dovolen

# 399
След 9 месеца борба с тези гадове,най накрая резултата е отрицателен.
10 прахчета Секнол през ден.

# 400
Здравейте мили колеги,
Имах огромното желание да ви разкажа една история без край, но ето как би изглеждала тя супер-сбито:
Преди около 2 години ми беше поставена диагноза "трихомони" след като със съпругата ми не можехме да създадеме потомство... Заедно сме от 11, а "работим по въпроса" от 4 г.
Тръгнахме по изследвания. Аз по моя път, тя по нейният (не съм сигурен къде е пълния(т) член в предходното изречение...). Та първата ми спермограма показа трихомони. Тъй като никога досега не съм знаел какво е това разучих бегло и така попаднах тук. Напрао се упаших ЖЕСТОКО!!! Прочел съм поне 3/4 от темата досега... Чудех се какво ще правя. Естествено доктор "Бъ" от клиника "Щъ" ми предписа флажил и фасигин (фасижин). Съвсем по реда на нещата след втората спермограма, а нали се сещате, че са минали поне 30 дена пиене и още толкова пауза, така че да няма последствия върху изследването, решихме, че ще търсим задгранични антибиотици по незнайно каква схема и евентуално ще се приложи вливане по венозен път, щот' резултата отново беше положителен. Жената подскочи. А времето летеше... При нея всичко беше точно на пръв поглед. Нейнте изледвания не показаха трихомони, докато при мен сякаш бяха станали хронични (което би затруднило лечението според д-р "Бъ". Мислех си, че проблемът е в мен и бях готов на всичко, за да мога да я ощастлвя и бъда баща на нашето пололение... Ама нейсе... След третата спермограма (решихме да не взимаме венозно антибиотик, а да изчакаме повече време) разбира се отново имах положително за трихомони. Време е да спомена, че всичките изследвания упоменати досега са правени в лабооратория "Цъ". След още няколко месеца срещу крупна сума сравнено с цифрата в предишната лаборатория направх ДНК изследване за трихомони в лаборатория "Гъ", която беше... "ОТРИЦАТЕЛНА". Забележете: ДНК изледване за ТРИХОМОНИ! Оттогава забравих да мисля за трихомони, антибиотици, еле па венозно... Вследствие на цялата драма след почивка в Турция със съпругата ми имам 2 опаковки Орнизид форт(форте) или казано иначе ornisid fort. Бих ги подарил на всеки, който наистна има нужда. Транспорта е за ваша сметка...
И нека да споделя, че не трихомоните, а цветната снимка за проходимост на маточните тръби на съпругата ми даде представа защо не се получава забременяването, но момичета, знайте, че това изледване не е от най-приятните, а освен това е и последното, което се прави при проблем...
И само за статистиката: ако имате възможност и време опитайте да дадете един и същ материал по едно и също време на 2 или 3 различни лаборатории за изследване и гледайте сеир!
А междувременно потърсих консултация с андролог в клиника "Мъ", който пък ми откри разширена вена на  единият тестис (варикоцеле). Та след избор на екип, съответното немалко заплащане и операция в болница "Св" преди 6 месеца с жена ми бяхме наочени към фонд "Ар" и чакаме първото "Ин-Витро" (дай Боже!)...
Знам, че не съм изказал всичко, което мога, но толкова мога да си позволя засега. Ако имате питанки ползвайте л.с. или други методи.
Поздрави на всички!

# 401
Декз, разказа ти наистина е интересен, но има една подробност. На мен лекар - микробиолог, който е специализирал лечение на Трихомони, ми обясни, че ДНК изследването, е най-точно, но НЕ и в България. Закупуват се едни и същи реактиви за различен вид инфекциозни заболявания. Както и да е, не искам да кажа, че имаш Трихомони, но е твърде вероятно да е така, при положение, че е често срещана полово-предавана инфекция. От друга страна Цибалаб наистина дават фалшиво положителни резултати, така, че най-добре направете изследване за трихомони в друга лаборатория, но не и ДНК изследване. И наистина, когато са хронични Трихомоните, не се предават на партньора.  Peace За останалите проблеми, хубаво, че сте ги открили, но не пренебрегвайте и този.  Peace

# 402
  • София
Хей, не съм имала подобни проблеми, но бих те посъветвала - никакви частни лаборатории, а отиваш директно в Кожно-венерическия на ул.Здраве, при д-р Елена Петрова - тя знае какво прави smile3521

# 403
Благодаря за съветите. Ще следя с интерес темата.

# 404
Някой случайно да има останал 1 Secnol?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт