Трихомони-има ли излекували се?

• 362 877
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 1 080
На мен в Мидирс и НЦЗПБ при Боянова. Аз звъня в Медирс да питам кога ще има микробиолог там, за да може да гледа еякулата веднага. Предполагам и ти звъним предварително, защото ако няма микробиолог или не гледа материала веднага ,след като е взет/ даден, резултатът ще е отрицателен. Също и правя провокация преди изследването, като вечерта преди изследване пия бира. В това видео https://m.youtube.com/watch?v=yMbeaDXm9p0 украински гинеколог говори за трихомоните при жените. Може да видиш какво трябва и не трябва да се прави преди изследване.

# 1 081
Успеваемостта и при Чалашканов не е голяма, не бих пращал хора толкова надъхано при него... Може да ги хваща на изследвания, но за лечението не съм сигурен, че бих го препоръчал.
  И аз го посетих, изписа ми метронидазол овално и вагинално и сега пак излязоха трихомони, при което ми каза че ще трябва да си направя малка екскурзия до Айфеловата кула,защото препарата повлияващ трихомоните се произвежда само във Франция и се казва "Секнол". 🙂 Страхотен хумор определено

# 1 082
Аз лично почти не се отрових с този Секнол и продължавам към днешна дата да си ги имам хронично трихомоните Sad

# 1 083
Успеваемостта и при Чалашканов не е голяма, не бих пращал хора толкова надъхано при него... Може да ги хваща на изследвания, но за лечението не съм сигурен, че бих го препоръчал.
  И аз го посетих, изписа ми метронидазол овално и вагинално и сега пак излязоха трихомони, при което ми каза че ще трябва да си направя малка екскурзия до Айфеловата кула,защото препарата повлияващ трихомоните се произвежда само във Франция и се казва "Секнол". 🙂 Страхотен хумор определено

Секнол с активната съставка секнидазол има и в Турция, на далеч по приемливи цени и доста по-лесно да бъде набавен, името на лекарството в Турция е:
- Flagentyl
- Secnidox
За разлика от френският вариант е на таблетки(4 табл. по 0.5 или 2 табл. по 1гр).

С метронидазол не чакайте да се оправите, само ще се тровите, за това поне е прав Чалашканов. Вероятно и изследванията му са адекватни, но схемите за лечение не бих казал.

Влезте в този канал в телеграм - https:-spam302-/trichbgchat - там сме се събрали доста хора да обменяме опит с трихомони, както и други ППБ и бактерии.

# 1 084

Секнол с активната съставка секнидазол има и в Турция, на далеч по приемливи цени и доста по-лесно да бъде набавен, името на лекарството в Турция е:
- Flagentyl
- Secnidox
За разлика от френският вариант е на таблетки(4 табл. по 0.5 или 2 табл. по 1гр).

С метронидазол не чакайте да се оправите, само ще се тровите, за това поне е прав Чалашканов. Вероятно и изследванията му са адекватни, но схемите за лечение не бих казал.

Влезте в този канал в телеграм - https:-spam302-/trichbgchat - там сме се събрали доста хора да обменяме опит с трихомони, както и други ППБ и бактерии.

Сърдечно благодаря и се присъединявам! Иначе сега ще пробвам лечение с един курс Секнол пък да видим 😮‍💨

# 1 085
Аз лично почти не се отрових с този Секнол и продължавам към днешна дата да си ги имам хронично трихомоните Sad

Защо така си мислите? Къде си пускахте микробилогията? Не знам дали е много адекватно да ходим при Чалашканов, при положение че само той ги открива, въпреки че негови колеги от по висок ранг като Ласева, Кузманов които имат адекватни кабинети и издават касови бон като платиш, не ги откриват. Опитахе ли с Орнидазол? И по време на лечение НИКАКЪВ полов контакт.

# 1 086
Да, пила съм и орнидазол, пак без ефект Sad 15 дни 3 х 1 беше схемата. Без никакъв полов ионтакт по време на лечението. При мен вече ги няма в секрета, но се хващат в първа урина, защото са хронични. В различни лаборатории ги откриват - цибалаб, бодимед. Имам си и постоянни симптоми.

# 1 087
Привет на всички!
Имам молба към всички - трябва ми медикамента Секнол, знаете ли от къде мога да се снабдя, за провеждане на курс на мен и половинката ми? Турция не е вариант, масово в аптеките отказват под предлог, че го няма в складовете и/не се произвежда!

# 1 088
Секнол под това име в Турция няма. В Турция се казва Flagentyl или Secnidox.

Secnol който търсите има във Франция - там ви трябва рецепта на английски задължително и да знаете че в аптека имат по 1-2 опаковки, та ще трябва да пообиколите.

# 1 089

Secnol който търсите има във Франция - там ви трябва рецепта на английски задължително и да знаете че в аптека имат по 1-2 опаковки, та ще трябва да пообиколите.

Да, в Турция им показвах 4 варианта на медикамента, наясно бяха , но ме отрязаха навсякъде. За Франция, наистина давали по 1 опаковка , явно там го смятат за достатъчно силно лекарство.... Рецептата не е проблем.

# 1 090

Да, в Турция им показвах 4 варианта на медикамента, наясно бяха , но ме отрязаха навсякъде. За Франция, наистина давали по 1 опаковка , явно там го смятат за достатъчно силно лекарство.... Рецептата не е проблем.

Ако може да споделиш какъв курс ти е изписан с този препарат? От кого? Къде ти откриват трихомоните и от какъв секрет?

# 1 091
Искам да попитам някой дали е ползвал бързите тестове за трихомони, и дали показват адекватен резултата?

https://www.aptekadetelina.bg/osom-trichomonas-kit-barz-test-25-br-dot-op

# 1 092
  • Димитровград
Хей, не съм имала подобни проблеми, но бих те посъветвала - никакви частни лаборатории, а отиваш директно в Кожно-венерическия на ул.Здраве, при д-р Елена Петрова - тя знае какво прави smile3521

Здравей Valena25, както и на всички от тази тема. Исках да попитам първо за д-р Елена Петрова от Кожно-венерическия, понеже съм се насочила към нея след препоръки тук. Та докторката има ли микроскоп в кабинета си и и взима ли секрет на място, за да го гледа, ако сте запозната с това? Искаме да я посетим с моя партньор другата седмица, не сме от София, та се интересувам как протичат прегледите при нея?

# 1 093
Хей, не съм имала подобни проблеми, но бих те посъветвала - никакви частни лаборатории, а отиваш директно в Кожно-венерическия на ул.Здраве, при д-р Елена Петрова - тя знае какво прави smile3521

Здравей Valena25, както и на всички от тази тема. Исках да попитам първо за д-р Елена Петрова от Кожно-венерическия, понеже съм се насочила към нея след препоръки тук. Та докторката има ли микроскоп в кабинета си и и взима ли секрет на място, за да го гледа, ако сте запозната с това? Искаме да я посетим с моя партньор другата седмица, не сме от София, та се интересувам как протичат прегледите при нея?

Здравейте.

Аз бях ходил при Д-р Елена Петрова с моята приятелка. Да, има микроскоп в нейния кабинет. Може да погледне материал на място виднага.

Ако искате изследвания за хламидия, уреаплазма и др ще ви бъдат пуснати PCR тестове в Александровска болница. Не бих казал, че са достоверни тези PCR тестове, но всеки си преценява.

Най-добре е да намерите телефон и да проверите кога ще бъде на работа за да не се разкарвате напразно. Поняко дава и нощни дежурства. Когато е редовна смяна пристига около 9-9:30 сутринта. Прегледа при нея не минава по здравна каса, а си плащате на ръка без бележка за платените пари!

# 1 094
  • Димитровград
Ays10, благодаря за изчерпателния отговор! Да, обадих се по телефона вчера, казаха,  че е в болнични и от понеделник ще е на работа. А имате ли представа колко струва към момента прегледа при нея? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт