ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 146
  • 183
  •   1
Отговори
# 120
  • Видин
На Елексира има хубави торти Hug
Вие сте на почти същата възраст като нас. Ще чакаме да дойдеш и можем да се видим Mr. Green

# 121
  • София
На Елексира има хубави торти Hug
Вие сте на почти същата възраст като нас. Ще чакаме да дойдеш и можем да се видим Mr. Green
Аз исках нещо от рода на тортите в предаването "Кой е по по най",ако сте го гледали,но за съжаление във Видин не правят такива,но ще се задоволим и с по-обикновена Simple Smile
Niya ще се радвам да се видим с някои от вас,че ние много познати бебешоци нямаме във Видин Laughing но това ще е чак за рождения ден Sad

# 122
  • Видин
Missy, аз имах предвид че правят наистина хубави. С форми и панделки. Имат каталог. Е не знам дали са чак в Кой е по-по-най. Но са и много вкусни Hug

# 123
  • UK
missy_13 наша близка майстор сладкарка в Бургас каза, че преди време имало едно момиче от Видин което обучавали на такива торти но така и не се е научила. Аз също търсих такава торта за кръщенето на малкия когато бяхме във Видин но си я направих сама. Препоръчвам ти да погледнеш темата за готварство има тема за торти. Влез и погледни, може и сама да си я направиш  Hug  bouquet

# 124
А , аз понеже не гледам Кой е по-по-най, какви са им тортите?

# 125
Имам един въпрос ,във Видин има ли откъде да намеря пюрета на plasmon и течна humana2?Правя си сметка какво трябва да взимам оттук като се прибирам в Бг и незнам какво да правя с храната за малката Thinking
Пюрета на Плазмон по принцип не се внасят в българия, а Хумана 2 има само като сухо адаптирано мляко.

# 126
Здравейте и от мен.
Аз отдавна не съм писала,надявам се да не сте ме забравили. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Миналата седмица бяхме на консултация и Илия вече е 7.940(+1.030) и 68 см(+3).Много добре ми върви малкия.Започнах да му давам плодови и зеленчукови пюрета.
Другия месец живот и здраве мисля да си дойдем във Видин.

# 127
  • Видин
Здравейте и от мен.
Аз отдавна не съм писала,надявам се да не сте ме забравили. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Миналата седмица бяхме на консултация и Илия вече е 7.940(+1.030) и 68 см(+3).Много добре ми върви малкия.Започнах да му давам плодови и зеленчукови пюрета.
Другия месец живот и здраве мисля да си дойдем във Видин.
Айде де, откога те чакаме Hug
Очертава се доста готино лято. Май доста хора ще си идват. Ще е много хубаво да си направим една голяма среща с децата Mr. Green

# 128
Днес ви черпя по торта.С мъжа ми имаме годишнина от сватбата - цели 2 години.

# 129
  • Видин
Честита годишнина! Много любов и семейно щастие. И много радости с детето!

# 130
Честита годишнина и от мен!И дълги години,щастлив семеен живот ви пожелавам Hug
Ние сме добре,като изклчим ходенето ни до бърза помощ в петък посред нощите,понеже сме любители на луната и я гледаме в 00:30 ooooh!
Не ходим на ясла,но незнам до кога,защото не слуша и не ми се иска да го влача всяка сутрин с мен до ВиК,та ще видим до кога няма да ходи...Станал е невъзможен и такива глупости и простотии ръси,че ми иде да му разбия устата...А като гледам не сме само ние,няколко майки от групата се оплакаха и те,че говорят глупости и техните дечица ooooh!

# 131
  • София
Здравейте Видин Simple Smile

Как сте? Мен като ме хване носталгията по вкъщи и наминавам през темата Simple Smile

Ние последно се прибирахме до Видин в началото на май и точно това е повода да ви пиша. Времето беше прекрасно и съответно от сутрин до вечер бяхме в централния парк и много лошо впечатление ми направи факта, че няма нито една нова и здрава катерушка, пързалка или люлка от крепостта Баба Вида, та до Летен кът и театъра!!! Всичко е старо и изпочупено, катерушки и пързалки на по 30 години!!! Няма къде да играят децата, къде да се пързалят, катерят... Дайте идея какво може да се направи да раздухаме този проблем, да сложат нови катерушки за децата. Всичките пързалки са изтърбушени, да те е страх да си пуснеш детето на тях. Все пак това е центъра, централния парк, пълно е с дечица, града ни не е малък! Какво правят тези кметове, къде гледат!

Видяла съм ви, че сте много дейни в този форум, дайте идея какво може да се направи, до кмета ли да пишем? Толкова ни е хубав града, а парка е най-прекрасния и да нямаме нормален детски кът, където да си пуснем децата да играят и да сме спокойни, че няма да им пропаднат крачетата в изтърбушените дупки!

Ние много обикаляме из България, в какви ли малки градчета не сме ходили, дето се чудиш кой ги е нарекъл град и навсякъде има обновени детски кътове по проектите на “Красива България” или спонсорирани от някоя голяма фирма, а във Видин - нищо. Напоследък БТК и МТел спонсорират направата на такива площадки по градовете.

Към кого да се обърнем, дайте идея.

Кажете как е по другите квартали, има ли някъде обновени площадки? Не съм имала много време да обикалям, бяхме за 3 дни и кое по-напред, само в централния парк ходихме. Инак парка слава богу много го поддържат, гледам, че непрекъснато метат, няма боклуци, поливат, косят тревата... само детските площадки са много занемарени. Хайде да направим нещо по въпроса Simple Smile

# 132
  • София
Мацки, вижте какво изнамерих в клюкарника:
http://society.actualno.com/news_167073.html Simple Smile

Веднага звъннах на дадения телефон и съобщих за трите детски площадки в градската градина: до художествената галерия, до Телеграф Капия и до Баба Вида. Само тях съм видяла, че са в окаяно състояние и само за тях съобщих.

Давайте, звънкайте и вие ако знаете за други разбити площадки в града, да се възползваме от кампанията, пък дано ги оправят Simple Smile 

Ако ви кажа от кога си блъскам главата къде мога да звънна да съобщя за това Simple Smile Като по поръчка ми дойде тази кампания Simple Smile

Ха дано се оправят нещата!

# 133
Да се включа и аз за малко, че Дени вече се събужда и следва къпане и ядене. Голям гладник тоз моя син Grinning, аз бях свикнала на злоядо дете Mr. Green
Ести, честита годишнина и дано празнувате много по 2 години  bouquet

lo80, дано има резултат от тази кампания и така се радвам, че въпреки, че не живееш във Видин ти е свидно и си се обадила на телефона. Евала Hug
Йо, аз не разбрах, защо сте ходили до Бърза помощ, какво общо с луната newsm78
Вчера говорих с една жена и тя ми каза, че поръчва торти по интернет от Двете фукли в София и ги доставят с Алексиев.
Вярно трябва да се съберем и да се видим всички bowuu, доста ще е весело с децата, само моите са 2 броя Laughing

# 134
Здравейте,момичета.Много ми липсва родния град и ако котка не ни мине път смятам август да отскочим с домочадието.Ренка,много ти е хубаво момиченцето,пък и е набор на моя малкия.Той е Мартин.И аз ще звънна,пък дано оправят площадките.Децата трябва да има къде да играят.

Общи условия

Активация на акаунт