ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 136
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
аз писах днес около 12 наобяд.. къде ми е изчезнал постинга newsm78

Niya_Petrova
хъм аз погледнах за транспорт и единственото , което намерих е ж.п. линия за 11-13 часа ooooh! и автобусите евентуално до София... ще се обадим, дано да спират н В.Търново, че оттам ще е значително по лесно  Thinking благодаря пак:hug:

reniuga
само ако не те затруднява... или ако има телефон някакъв аз също мога да се обадя Thinking

fiona
сериозно ли? ooooh! сега пак ще започна да се двуумя...  Thinking а той близко ли е до Баба Вида? Thinking

# 181
Ами да

-наистина много се разочаровах.Това беше лятото 2005 г.Може и да са се поправили.Но аз там няма да спя повече, дори и да е единствения хотел в региона.Просто има черна точка в моята табличка  Mr. Green

За Анна криситна мога много да "плювам" #Cussing outсамо няколко неща ще кажа-хотела е бившата градкса баня.Когато спяхме там си се усещаше влага.Сега може и да не се усеща-все пак са минали 3 години от ремонта, но малко се съмнявам, защото самата сграда с години се е пропивала с влага освен отвън и от вътре.Бяхме в стаята с кръглото легло .Хваща окото в началото, но после започваш да виждаш недостатъците-кичозно изпълнение, направено с доста пари, но без вкус.Нищо не е практично и удобно.Само идеята около леглото да се сложат същите плочки , каквото са в тоалетната направо е отвратително идиотска....
Обслужването беше под всякаква критика- с изключение на пиколото.

Сега им гледах сайта, на Стария град
http://oldtownhotel.dir.bg/indexBG.html
На мен ми изглежда доста добре .

# 182
Момичета, поздравления за забележителностите на Видин на първа страница  bouquet Ще прекараме седмица при вас и точно затова влязох да проверя, какво бихме могли да видим и да правим. Писали ли сте някъде и инфо за забавленията за деца? Много моля, да ме упътите Praynig

# 183
Хайде на новата тема, че Великден отдавна мина, и децата забравиха за яйчицата.  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313441.msg8049248#msg8049248
Вълничка, сещам се само за кукления театър.  Hug Колко е голямо детето?

ПП: аз съм Ели.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт