ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 142
  • 183
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте видински мами Simple Smile
Аз съм поръчвала торти от Двете фукли и съм много доволна-регистрираш се на сайта им,разглеждаш каталога и поръчваш,паричките превеждам по банков път и ми ги изпращат по автобуса.Тортите са с твърда обвивка от вън и дори август месец е пристигала в жегите в нормален вид и вкус Mr. Green.Има и телефон на сайта и там може да се пита.
Много се радвам,че някой се е заинтригувал от ужасните детски площадки в града,защото аз съм си мислила да купя една боя и поне да се боядисат катерушките,или пък да намеря пясък от някъде,че един пясъчник няма в този град Twisted EvilИ в следващият момент си представям как някой от общината идва да ме пита как така боядисвам общинска собственост Joy
Ако някой се навие ще се включа и в писмо до кмета или в някаква акция в която да направим нещо по площадките.
Поздрави на всички ви и вашите дечица Simple Smile

# 136
Aз имам идея,снимайте окаяното състояние на детските кътчета и пратете снимките на Сблъсък,нали Андрей сега се е заел да показва "красотите" на занемарените места и сгради в Европейска България ... или Господари на ефира,те са доста ативни и сигурно ще стане добър репортаж на базата на античните люлки,пързалки,катерушки...Аз не съм в Българя иначе с удоволствие лично бих направила това Party

# 137
  • София
Много се радвам,че някой се е заинтригувал от ужасните детски площадки в града,защото аз съм си мислила да купя една боя и поне да се боядисат катерушките,или пък да намеря пясък от някъде,че един пясъчник няма в този град Twisted EvilИ в следващият момент си представям как някой от общината идва да ме пита как така боядисвам общинска собственост Joy
Ако някой се навие ще се включа и в писмо до кмета или в някаква акция в която да направим нещо по площадките.
Поздрави на всички ви и вашите дечица Simple Smile

Аз съм навита да се хванеме в ръце и да издействаме да реновират поне площадките в центъра, една да оправят пак е нещо.
Миналата седмица звънях на онзи телефон от кампанията, бяха много любезни и казаха, че ще пратят комисия да огледа състоянието на площадките в градската градина, ама да им има ли вяра човек... Пък и знам ли тази комисия какво ще реши, току ги изкара здрави, читави и годни за ползване още 30 години!!!
Мислила съм за още няколко варианта за действие Simple Smile да е по-сигурно, че някой ще се размърда.

Както velisa75 спомена, да пишем писмо до кмета, но дали ще ни обърнат внимание и дали някой ще го прочете това писмо!
Друг вариант, за който съм мислила е, да се обадя в Телевизия Видин, да направят репортаж и да жегнат кмета, или който там е отговорен за поддръжката на парка и детските площадки.
И последния вариант, който ми е минавал през главата е, да пиша до Господари на ефира, те със сигурност ще свършат работа Simple Smile

Казвайте сега какво да правим. Някой има ли познат журналист от ТВВ, на който да му подхвърлим идеята за репортажа? Или директно на господарите да пишем? Аз съм навита за господари на ефира, обачееееее.... нещо не ми се застава сама пред камера Simple Smile има ли доброволки, който биха застанали с мен за кураж Simple Smile ако решите да се съберем групичка 2-3 майки, ще пиша веднага. Друго, за което бих ви помолила е, да направите няколко снимки на полщадките, че аз не се сетих да ги снимам докато бях във Видин.

Казвайте и да действаме Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 11:43 от lo80

# 138
Това за снимките и аз мислех да го направя и да ги пусна на имейла на тази кампания за безопасни детски площадки.Само съмнението ми за тази кампания е породено от това,че пише че започват проверки в София,Пловдив,Варна.....т.е. големите градове Sad
За съжаление ми откраднаха зарядното на фотоапарата и докато не си намеря ново(а с моят късмет този модел го няма в цяла Б-я) съм практически без фотоапарат,а с телефона май нищо няма да излезе като хората.
Журналисти от Видинската телевизия май не познавам,но като ги знам какви са подмазвачи,едва ли ще ни свършат работа-виж да беше за хвалба нещо щяха сами да дойдат Mr. GreenАко ми попадне някой ще го подбера Laughing
За "Господари на ефира" пак нямам добро мнение,но пък може и да свършат работа-ако сте навити ,аз съм за.
Някой ако се заеме със снимките да пише,иначе аз ще ги направя,като се сдобия с фото.
Поздрави

# 139
  • Видин
И аз съм за "Господари на ефира" Peace. За ТВВ много се съмнявам да свършат работа, точно защото са подмазвачи Crossing Arms

# 140
Ето това го копвам от една друга тема във връзка с господарите:
Момичета, "Господари на ефира" няма да ви обърнат особенно внинание в този случай, поради няколко причини.
1. Сигналът е подаден само от едно лице. Трябва да са поне три!!!
2. Няма жалба до полицията. Те обичат да са набъркани полиция, министерства, болници и др. подобни държавни институции.
3.Писмата до тях трябва да са написани ГРАМОТНО! Има няколко етапа през, които минават писмата и навсякъде се отсява по преценка на четящия в момента. Много малко писма стигат до редактора и сценаристите. Писмото трябва да е написано така, че да заинтригува още първият служител, които ще го прочете. В него също трябва да споменете, че сте подали жалба, че разполагате с точният адрес на "обвиняемата", че имате документи за изпратените и неплатени неща, че имате готовност да застанете пред камера.
4. Наистина някой трябва да е готов да се изтипоса пред камерата, иначе отказват да снимат в 98% от случаите. Още по-драматично ще бъде, ако пред камерата застане майка/и/ с дете /деца/.

Всичко това знам от моя приятелка, която работи във фирмата. Казах й за случаят Ивчето и тя ми обясни какво трябва да се направи. Обясни ми също, че политиката на предаването е предимно да обслужва лични интереси на продуцента и хората около него, тези, които дават пари .....абе, с две думи: шуро-баджанащина!
Затова наистина трябва да ги заинтригувате!

Ние уж сме добре,но аз ще тръгна с Люби по доктори,за да отхвърля вариянта,че му има нещо и че си гълта езика от захласване...В неделя пак го глътна и обърна очите,незнам вече какво да мисля.....Чудя се дали има нещо общо с удрянето на главата преди 2 месеца някъде...Според вас нормално ли е за 20 дни да го гълта 2-ти  ooooh!

# 141
Днес имам рожден ден.Ставам на 25 и затова ви черпя:

# 142
Здравейте!
Същите отзиви и аз съм чувала за "Господарите",така че едва ли ще ни свършат работа Sad
Остава да изпратиме снимки на кампанията за безопасни площадки,пък дано се трогнат.Още съм без фотоапарат обаче Thinking.
Остава и на кмета да се оплачем,но хич не ми е ясно какъв е реда там-някой ако знае да казва.
Честит Рожден ден на esti !Да си жива и здрава, и да знаеш че ти завиждам за малкото годинки Wink

# 143
esti, Честит Рожден Ден!!! Бъди много щастлива, много уважавана, много обичана и винаги млада!!!

Йо, защо не пуснеш едни изследвания за твое успокоение на Люби, удар в главата не е безобидно нещо. Може да е само етап и по този начин да изживява уплаха, дано е това Praynig

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 23:23 от reniuga

# 144
Ести,Честит Рожден Ден!

днес сме на невролог и ще му правят ЕЕГ,нямам си напредстава в какво се състои изследването и ми доста притеснено...притеснява ме как ще се заседи на едно място,но от в4ера го убеждавам,че докторката ще му даде кола,ако седи мирен и слуша Rolling Eyes

# 145
ЙО не се притеснявай за изследването.Това е една шапка с нещо,като електроди и кабелчета по нея.Слагат , на главата и веднага излиза на лист изследването.Всеки добър невролог,може да направи разчитане.Желая ви успех,но предварително знам че всичко ще е наред.ЕСТИыЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН.МНОГО ЗДРАВЕ И ХУБАВИ МИГОВЕ В ЖИВОТА.

# 146
Мерси Мими Hug
Дано всичко да е наред и да првим тези неща от инат Rolling Eyes

# 147
Мими много точно е обяснила какво представлява ЕЕГ-то, не е болезнено изследване. Всъщност Йо ходихте ли, правиха ли го на Люби?

# 148
Всъщност ние ходихме,но нали се сещаш,че изследването не се състоя,няма шанс да седне на стола,а камоли да седи 10-15 минути ooooh!дадоха ни направление за София,та да му пуснат всички необходими изследвания и да го упоят Rolling Eyes

# 149
Йо,кога смятате да пътувате?И къде точно ви пращат?
Вижда ми се много странно за такова нещо да ви пращат,чак в София.Как е детенце?От инцидента насам имал ли е проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт