ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 141
  • 183
  •   1
Отговори
# 150
Йо,всичко ще е наред с Люби,ще видиш.

А сега едно кафенце от мен за добро утро:

# 151
От неделя не е имал проблеми,след последното гълтане и падане...Пращат го там,защото там слагат упойки и ще си му пуснат всичко което е необходимо....С две думи лекарката ми каза,пращам те,за да получиш  адекватно лечение,ако е необходимо и защото ще направят всички необходими изследвания...Незнам кога ще пътуваме,днес трябва да говоря с Доцентката...иначе ни пращат на 4-ти километър в детска неврология при доц.Божинова

# 152
Питам,защото работя в Неврологична+Психиатрична клиника в МВР-болница,като сестра.И малко или много имам професионално изкривяване,но доц.Божинова съм чувала,че е много добър специалист.На 4-ти километър е една от най-добрите- детска неврологична клиника.Спокойно,ЙО действително е добре да отидете,за да се успокоиш,че на детенце всичко му е наред.В добри ръце ще сте,имам предвид на специалисти.

# 153
 Hug
и аз си мисля,че сме по-чувствителни и инатливи и заради това ги правим тези магарии...но мисля,че е по добре да се разбере от какво е и да знаем за в бъдеще,как да процедираме с него...Говорих с Божинова,в сряда или петък ще трябва да сме там Peace

А да те питам щом си сестра...сигурно можеш да ми кажеш...Тя каза да нося направление номер 7-какво е това направление?Невроложката от тук ни даде в4ера направление за хоспитализация...Това номер 7,какво е?същото ли е,дето го имаме или не?
Как мислиш,дали първо ще му правят ЕЕГ и ако има нещо притеснително,чак тогава ще искат още изследвания или направо ще ни приемат в болница Rolling Eyes

# 154
Reniuga,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и много сбъднати желания.Да си най-обичаната майка и съпруга.

# 155
Благодаря Ести  bouquet

Една почерпка и от мен :

# 156
Ренка,Честит Рожден Ден!

# 157
  • София
Привет момичета Hug.
Извинявайте,че се набърквам в темата ви,но искам да ви питам нещо. Rolling Eyes
Мъжът ми следобяд ми се обади и ми каза,че в градината/парка/ змия ухапала детенце,което за съжаление починало и чак след 3-4 дни след аутопсията се е разбрало от какво всъщност е починало детето. SadЧували ли сте нещо по този случай,наистина ли е ухапано от змия?Съжалявам ако ви притеснявам,но ако е истина по добре да го знаете и да сте нащрек.
Поздрави  bouquet.
Йо кво става бе душата,как е малкия Люби?Ходихте ли до София?

# 158
Карчева,здравей душа Hug
Що се отнася за това,което ти е казал мъжа ти,то и аз съм чула за него,даже и за друг случай чухме...Незнам до колко е вярно,защото една позната ми каза,че е,тъй като детенцето живеело близо до тях,но пък по Видинските новини,един господин каза,че няма такова нещо и че последния случай от ухапване бил преди десетина дни на някаква жена от Кула....Дали се опитват да не се разчува и да не всяват паника,нзнам....
Ние в сряда пътуваме Peace
В петък като го прибирах от училище,Госпожата се обърна и ми каза,ако имате възможност си го гледайте вие от понеделник и не го водете ConfusedПървата ми реакция бе да попитам,защо-тъй като си мислех,че се е случило нещо в училище...Но не,тя каза,да си о гледаме,тъй като незнае как да отреагира в случая ShockedМного ми стана тежко и се разплаках,а я каза,да не и приемам думите в буквалния смисъл и да не се разстройвам допълнително ConfusedКазах само,че аз ако имах възможност да ми го гледа някой,нямаше да го водя изобщо.Казах също,че и аз не знаех първия път как да отреагирам,но се справих....Възмутена съм...Ами,че то утре може да стане нещо и да се случ с друго дете/да не дава Господ де/,тя пак ли няма да знае как да реагира...

# 159
  • София
Йо ставаше въпрос,че случката се е случила в градската градина,майката дори била настанена в психиатрично отделение ли незнам точно,случката е била преди 2-3 дни,но нарочно го крият и не се раздухва.Истина е май.Незнам имайте си едно на ум и по добре не ходете натам. Naughty
Искренно ти пожелавам всичко да е наред с Люби и повече никога да не изпадате в такива тревоги нито ти,нито детенце. Peace

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 21:31 от КАРЧЕВА

# 160
Привет от мен,
и аз искам да се извиня,ама ме вълнува темата,
действително в града ни се носи този слух.Не знам дали е вярно мин.седмица всеки ден си купувах видински вестници за да разбера вярно ли е,но никои нищи не отразяваше.Лично аз чух няколко версии на случката,че това е станали на лисичките,че децата са били три ухапани от които едното е починало,а другите две били в тежко състояние и т.н. Д-р Филипов ми е клиент в магазина,но напоследък не е влизал,а така ми се иска да го хвана някои път и да го разпитам.

# 161
  • София
.....Лично аз чух няколко версии на случката,че това е станали на лисичките,....
Извинявай,къде е това "при лисичките"? newsm78

# 162
  • Видин
По темата за детето. Майка ми е лекар и е питала шефа на спешното. Той категорично е казал че  такова нещо няма. Ако е имало, то детето не е водено в бърза помощ. И аз много се бях шашнала. Дано да е само много гаден слух Praynig

# 163
АУУУ, ужасно Как може такова нещо да се разпространява като слух, защото искрено се надявам да не е истина!
А лисичките са в градската градина, на една полянка 2 статуи на лисички.

# 164
Здравейте,момичета.
Мисля,че някой се опитва да ви паникьоса и дано съм права.Като говорите за лисичките,ме върнахте в моето детство.Имам снимки с тези лисички.
ЙО,аз на твое място,щях да и вдигна такъв скандал на тази госпожа.Като не знае как да се справя в критични ситуации да напуска веднага.Не може да работи с деца и да не знае какво да прави.Това ,вече е под всякаква критика.Недей да и мълчиш другия път,ако трябва и до шефа и иди.Не става въпрос само за твоето дете,но ако не знае какво да прави,не мога да си представя как работи с деца.Та те са непредсказуеми.Винаги може да се случи нещо,на независимо кое дете.Ей това много ме ядоса.

Общи условия

Активация на акаунт